gdje to pratis?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:40. Žuti karton za Gavarića. Treći za Slobodu. Oštro je sa leđa startovao na Perka i tako spriječio kontru gostiju.
Mamu im mesarsku
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://tuzlainfo.ba/novosti/1505-tuzlai ... eljeznicaramer_zeljoo je napisao/la:gdje to pratis?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:40. Žuti karton za Gavarića. Treći za Slobodu. Oštro je sa leđa startovao na Perka i tako spriječio kontru gostiju.
Mamu im mesarskuna ss.ba nema taj podatak
Za zivot cijeli!
bh radio
dosta nervoze, prekrsaja, sudijskih gresaka...
Beslija zuti karton, do sada 6 zutih kartona. 4 Slobode 2 Želje ( Beslija, Perak)
Konstanto se komentator zali na sudca...
U prvih 45' samo 2 ozbiljnije sanse za gol, Popovica i Zoletica.
Kraj prvog poluvremena 0:0!
dosta nervoze, prekrsaja, sudijskih gresaka...
Beslija zuti karton, do sada 6 zutih kartona. 4 Slobode 2 Želje ( Beslija, Perak)
Konstanto se komentator zali na sudca...
U prvih 45' samo 2 ozbiljnije sanse za gol, Popovica i Zoletica.
Kraj prvog poluvremena 0:0!
Valjda ce i naši poceti udarati i vracati istom mjerom.
Ili ce ih ovi mesari tuci,tuci i na kraju pobjediti, kao što je bio scenario protiv Travnika.
Samo u kost i borbeno, nema finjaka sa krkanima ko god misli da ima taj laže sam sebe.
Ili ce ih ovi mesari tuci,tuci i na kraju pobjediti, kao što je bio scenario protiv Travnika.
Samo u kost i borbeno, nema finjaka sa krkanima ko god misli da ima taj laže sam sebe.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
51. Brza kontra gostiju. Bešlija bježi odbrani slobode. Izalzi sam pred Mujkića koji m ubrani šut, na odbijanac natrčava Zeba i prebacuje prazan gol. Najbolja šansa na utakmici.
Za zivot cijeli!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
gubimo 1-0... :/
1-0 za slobodu 
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad ne koristis svoju sansu dodje kazna tako ti je, **** ti vise ove promasaje

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Eh da je Olimpiku cesto gostovati!! 
Katastrofa da tolike sanse fulimo, onda se netrebamo ni nadat bodovima sa strane 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Ma gotovo je ovo ba, njima je potreban samo jedan gol i Real M. mogu uzeti. Sada pocinje ono seljacko papansko valjanje po terenu, jedan faul = 2 min.
seljaci .....
ZELJOOOO
seljaci .....
ZELJOOOO
BAS SVE TI DAJEMO.....
Mojne te price...imamo mi još 20 minuta da izjednacimo, prema toma dosta šuplje, prvo sacekajmo kraj pa cemo onda kenjati.
- alan ford 26
- Kontakt:
Mislim da je to to sto se tice ove tekme, nisam optimista nazalost, s razlogom mislim, jbg. Nek misli ko sta hoce al mi jako lose igramo vani protiv objektivno losijih protivnika, igramo ko p... i manite se prica tipa ubili nas, sudija siljio za njih i sl, to su vise isprane price i vadiona za poraz i losu igru. Dosta vise i Laze, to sto on igra u napadu moze igrati i Bogicevic ili Kerla ili bilo ko drugi. Ne pametujem niti kritikujem al cinjenica brate da je taj covjek beskoristan u napadu, koliko god on nama drag bio
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
I zeba i beslija su beskorisni otjerat podhitno, nasi izlaze sa stadiona ...alan ford 26 je napisao/la:Mislim da je to to sto se tice ove tekme, nisam optimista nazalost, s razlogom mislim, jbg. Nek misli ko sta hoce al mi jako lose igramo vani protiv objektivno losijih protivnika, igramo ko p... i manite se prica tipa ubili nas, sudija siljio za njih i sl, to su vise isprane price i vadiona za poraz i losu igru. Dosta vise i Laze, to sto on igra u napadu moze igrati i Bogicevic ili Kerla ili bilo ko drugi. Ne pametujem niti kritikujem al cinjenica brate da je taj covjek beskoristan u napadu, koliko god on nama drag bio
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mesari, seljaci, bunker.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma jašta.Željovac je napisao/la:Mesari, seljaci, bunker.
Vazda ista prica kad god nas neko pobjedi uvijek se potegnu ti epiteti plus sudija...a to što mi meda ne možemo na gostovanjima, to se ne gleda.
Kakvi crni mesari, mi jednostavno ove godine nemamo kvaliteta da uzmemo bodove sa strane. I OLimpik igra u gostima protiv mesara pa pobjeđuje.
FEDERER= KLOC
- eliminator
- Kontakt:
koji mesari imali smo prilike koje nismo iskoristili i to je to pa necemo se stalno na to vaditŽeljovac je napisao/la:Mesari, seljaci, bunker.
Zaboravih sudiju, izvinjavam se. Evo Olimpik uze i u Trebinju i u Zvorniku. Dva od dva sa pravih gostovanja.Mandrak je napisao/la:Ma jašta.Željovac je napisao/la:Mesari, seljaci, bunker.
Vazda ista prica kad god nas neko pobjedi uvijek se potegnu ti epiteti plus sudija...a to što mi meda ne možemo na gostovanjima, to se ne gleda.
Mesari, seljaci, bunker, sudija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.