RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
IDEMO MOSTARSKI ROĐENI DANAS PO TRI BODA I PRIKLJUČAK VRHU
SAMO ENGLESKI GRLA I DLANOVI
C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ
SAMO ENGLESKI GRLA I DLANOVI
C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato evo neka sitna rospija padaemil02in je napisao/la:RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ma ti negdje vadis neku dobru vremensku prognozu.RezervniGolman je napisao/la:Brato evo neka sitna rospija padaemil02in je napisao/la:RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.
Sta kazu za danas od 16-18h?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ništa popit koju pored stadiona i ima da prestane milom ili silomRezervniGolman je napisao/la:Brato evo neka sitna rospija padaemil02in je napisao/la:RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.

[quote="RezervniGolman"]Rodjenisa fudbalski Valentino Rosi,mag,doktor,dingospo u kopackama. Imao sam srecu da ga licno znam i vidim se cesto s njim kad dodje iz Svice. Lik koji je citavu noc pio i sutradan Zvezdi het trik znao zavalit. Sto kazes slobodnjak do 30 metara je bio penal za njega,a o brzini i driblingu da ne govorim. Slika koja ce uvijek ostati u mom sjecanju Velez-Partizan ja bio na stajanju kad je uzeo Spasica inace najprgavijeg igraca lige. Probaci mu je tata kroz noge prvi put i raja skoci od dragosti a onom levatu krivo. Zaobado se Spasic da ga polomi i poslje pet minuta lopta kod Tuce zaletio se papak kad mu je tata gurnu opet,ovaj prokliza i onako izbezumljen se okrece a ovaj ga saceka i opet mu je gurnu. RAja znaci dozivi orgazam,20 000 ljudi pod BB svrsava od dragosti. Yebote znas koja mi emocija proradi samo kad se sjetim. Nema brato nikad niko nece bit kao nas Semir iz Svemira ljubi ga pastrmka
[/quote
Prije svega pozdrav za mog brata Pastrmku koji nam uz sale i zezancije evocira najljepse uspomene na naseg Veleža.
Kako si i sam rekao da poznajes Tuce Semira koji je bio i ostao moj idol u svjetu fudbala /obzirom da i ja imam 40 +/ zanima me da li si upoznat misli li se Tuce ikad vratiti u nas Mostar i djecu iz mahala uciti potezima kako samo on zna.
Moje misljenje je kad bi se on vratio sutra u Mostar da bi se popularizacija fudbala u Mostaru digla na veci nivo nego sto je to sada.

Prije svega pozdrav za mog brata Pastrmku koji nam uz sale i zezancije evocira najljepse uspomene na naseg Veleža.
Kako si i sam rekao da poznajes Tuce Semira koji je bio i ostao moj idol u svjetu fudbala /obzirom da i ja imam 40 +/ zanima me da li si upoznat misli li se Tuce ikad vratiti u nas Mostar i djecu iz mahala uciti potezima kako samo on zna.
Moje misljenje je kad bi se on vratio sutra u Mostar da bi se popularizacija fudbala u Mostaru digla na veci nivo nego sto je to sada.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
14:00 Partly cloudy 21° 0.2 mm Light air, 1 m/s from northeastLight air, 1 m/s from northeastrodjenisa je napisao/la:Ma ti negdje vadis neku dobru vremensku prognozu.RezervniGolman je napisao/la:Brato evo neka sitna rospija padaemil02in je napisao/la:RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.
Sta kazu za danas od 16-18h?
Saturday 17:00 Partly cloudy 22° 0.1 mm Light air, 1 m/s from northwestLight air, 1 m/s from northwest
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Racku light,grmi,lije.
Slavija je dobra ekipa ali mislim da ovo uzimamo lakše od očekivanog jer sumnjam da će gosti igrati bunker.Puna šaka brade i da bude 1:0,mada,vrijeme je da odčepimo konačno.Da zabijemo više od tog 1 gola.U Foči smo utrpali dva,mozemo i kući.
Slavija je dobra ekipa ali mislim da ovo uzimamo lakše od očekivanog jer sumnjam da će gosti igrati bunker.Puna šaka brade i da bude 1:0,mada,vrijeme je da odčepimo konačno.Da zabijemo više od tog 1 gola.U Foči smo utrpali dva,mozemo i kući.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- RezervniGolman
- Kontakt:
@Rodjenisa druze moj evo nase tacne kolege iz norveske kazu od 2 do 8 bez kise
http://m.yr.no/sted/Bosnia-Hercegovina/ ... iH/Mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;
@salmy care nisam nikad s njim razgovarao na tu tematiku ali cisto sumnjam. Sema vec dvije decenije ima svoj zivot u svici i cisto sumnjam mada ni to nije iskljuceno ali je na svakoj tekmi kad je u Mostaru. Mozda nekad i bude nesto opet kazem nisam ga nista pitao u vezi toga osim adidas dresa iz 80-ih za koji ga morim 25 godina
http://m.yr.no/sted/Bosnia-Hercegovina/ ... iH/Mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;

@salmy care nisam nikad s njim razgovarao na tu tematiku ali cisto sumnjam. Sema vec dvije decenije ima svoj zivot u svici i cisto sumnjam mada ni to nije iskljuceno ali je na svakoj tekmi kad je u Mostaru. Mozda nekad i bude nesto opet kazem nisam ga nista pitao u vezi toga osim adidas dresa iz 80-ih za koji ga morim 25 godina

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Jesmo li za iza gola danas pizdetine ? 

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
NeverGiveUp je napisao/la:Jesmo li za iza gola danas pizdetine ?
A gdje drugo brate

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Maleta skaljic i dragojevic ne igraju,pa nikako da bude citav tim na raspolaganju u 3pm..
#musvdg
- NeverGiveUp
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:Jesmo li za iza gola danas pizdetine ?
A gdje drugo brate

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
100% ja direktno dolazim na stadion iz JablaniceNeverGiveUp je napisao/la:Jesmo li za iza gola danas pizdetine ?

Je li ima neki tekstualni prenos ili nešto da radi vaš sajt ? Na radiju će biti nešto skrono, a potrebno mi je radi posla ?
p.s Slavija bez petorice standardanih fudbalera, da va najavim.
p.s Slavija bez petorice standardanih fudbalera, da va najavim.

-
- Kontakt:
sretno rodjeni, forzaa 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Bogami, daj bože da se ovo danas uopšte odigra.......šta da vam pričam, ovi u Mostaru znaju kako je, za ove druge, nebo se otvorilo, grmi sijeva, ali se vrijeme ne mijenja....pljušti li pljušti
Ako je tako bolje da se neigra. Teren ce biti jako los a i nece se moci tu igrati normalno
Najbolje bi bilo možda da se odgodi utakmica, ionako teško dolazimo do gola i kad je normalan teren, a kako će tek sad biti ne smijem ni pomislit kakvo je stanje na stadionu
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.