Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
KopsLatestNews LFC Official News
Bolton have accepted a bid from #LFC for Center Back Cahill. Announcement after Sunderland game 100%. 5:00pm-5:30pm.
Bolton have accepted a bid from #LFC for Center Back Cahill. Announcement after Sunderland game 100%. 5:00pm-5:30pm.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Molim Boga da je istina 

Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 13 avg 2011, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Razbijemo Sunderland, dobijemo Cahilla i ovo ljeto mogu samo po najboljem da pamtim. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Polako ljudi, i ja sam se zazelio lige, i pobjeda naravno...
Ali, ne zaboravimo da se igra najbolja liga na planeti, pa i nema bas lakih protivnika...
Zato sretno redsi, neka zapocne "crvena dominacija"...
Ali, ne zaboravimo da se igra najbolja liga na planeti, pa i nema bas lakih protivnika...
Zato sretno redsi, neka zapocne "crvena dominacija"...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
COME ON LFC !

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- neutralan__
- Kontakt:
Još nešto manje od 2 sata,a ja se tresem sav.Kako će mi popraviti dan ako pobijede.Očekujem barem jedan pogodak Carolla.
YNWA !
YNWA !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
I BELIEVE !
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Downingneutralan__ je napisao/la:Još nešto manje od 2 sata,a ja se tresem sav.Kako će mi popraviti dan ako pobijede.Očekujem barem jedan pogodak Carolla.
YNWA !

Prije svega nadam se pobjedi, pa tek onda dobroj igri i golijadi.
YNWA!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Milan nudi sest miliona eura za akvilania
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vlasnici kluba žele plasman u Ligu prvaka? Nije lijepo svađati se sa šefovima, ali meni to nije dovoljno - rekao je Dalglish danas na presici prije tekme
Nije on džabe kralj

Nije on džabe kralj

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Moze al i nek PATA ubace u paketmeho-medo je napisao/la:Milan nudi sest miliona eura za akvilania

Još 1 sat, za koji minut izlaze sastavi, jedvah čekam.
YNWA braćo
YNWA braćo
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Možda će ovo biti početni sastav danas:
Reina, Flanаgan, Carra, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Carroll.
Reina, Flanаgan, Carra, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Carroll.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Ima dobra emisija u 15:20 na BHT tako da ću ja napustiti comp tada. Ne mogu više, ubi me nestrpljivost 
Hanise, Kuyt mora igrati inače ću da se naljutim!

Hanise, Kuyt mora igrati inače ću da se naljutim!

Jimmy from the hood je lud.
- King of the kop
- Kontakt:
http://www.24sata.hr/nogomet/dalglish-r ... -lp-230988" onclick="window.open(this.href);return false; kada king misli onda se i to moze ostvariti........ 

- neutralan__
- Kontakt:
Može i tako.Samo neka je gol.Mislim da nećemo imati većih problema danas,mada opet treba biti oprezan.Carlo je napisao/la:Downingneutralan__ je napisao/la:Još nešto manje od 2 sata,a ja se tresem sav.Kako će mi popraviti dan ako pobijede.Očekujem barem jedan pogodak Carolla.
YNWA !Carroll
Gol
Prije svega nadam se pobjedi, pa tek onda dobroj igri i golijadi.
YNWA!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
sretno crvenima danas iako sam fan barce volio bi da prekinu dominaciju uniteda a sve su prilike da i hoce jer imaju tim koji moze doci medju prva tri minimalno . ovim transferima svima i u upravi i u timu vratilo se samopouzdanje i nada za velike stvari zato naprijed redsi.
Hvala od srca fanu Barcelone od fana Liverpoola.Mentalist je napisao/la:sretno crvenima danas iako sam fan barce volio bi da prekinu dominaciju uniteda a sve su prilike da i hoce jer imaju tim koji moze doci medju prva tri minimalno . ovim transferima svima i u upravi i u timu vratilo se samopouzdanje i nada za velike stvari zato naprijed redsi. ynwa

Sve ljepše i ljepše vijesti, Poulsen želi da napusti Liverpool, N'Gog u Bolton, Cahill u Liverpool ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.