Čuj na terenu, Juventus se uvijek pokazivao na terenu za razliku od nekisanjingr je napisao/la:Na teren na teren i tu pokazite znanje a ovaj pikavac Alessio je po meni amater obicni,mislim da je vasu ekipu bolje vodio onaj prije njega.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Čuj na terenu, Juventus se uvijek pokazivao na terenu za razliku od nekisanjingr je napisao/la:Na teren na teren i tu pokazite znanje a ovaj pikavac Alessio je po meni amater obicni,mislim da je vasu ekipu bolje vodio onaj prije njega.
According to LaStampa Giovinco is the striker who has played the most minutes this season with 970
Mundo Deportivo: "David Villa wants to leave in June13, maybe even Jan, and Juve could possibly land him."
According to Gazzetta, Juve scouts will monitor Lazar Markovic (Partizan) and Fernando Llorente (Athletic Bilbao) in Europe League tomorrow.
Tako je, ima ih samo treba cashSarajevo1946 je napisao/la:Mlad i talentovan igrač, onaj što je protiv Intera imao dvije velike šanse ako se sjećate, ali jbo to. Nama treba gotov igrač sad, ko će ga čekati.
Očekujem da Matri konačno proradi, fale nam njegovi golovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.