BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Trava nije za njega, e? Nista ne moze na ovoj podlozi?
...
...
- RafaGarros9
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:O ljudino dje si ti? Jesu li to iskrene cestitke, reci der nam?RafaGarros9 je napisao/la:Velike cestitke Damiru za danasnji mec.. ali msm da tesko moze preko Rogera u finale jer ipak je Roger klasa za njega..![]()
![]()
O ljudino evo mene

do polufinala i tu mu je kraj Rogera ne moze proci..

Čestitke Damire! 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa dobro ljudino, de iznesi svoje misljenje za slijedeci Damirov mec? Kako ce igrat sa ovim Herbertom, sta mislis?RafaGarros9 je napisao/la:Effenberg je napisao/la:O ljudino dje si ti? Jesu li to iskrene cestitke, reci der nam?RafaGarros9 je napisao/la:Velike cestitke Damiru za danasnji mec.. ali msm da tesko moze preko Rogera u finale jer ipak je Roger klasa za njega..![]()
![]()
O ljudino evo menepa naravno da su iskrene ja uvijek govorim iskreno i onako kako stvari i jesu..a ne lazem sebe i druge..
![]()
do polufinala i tu mu je kraj Rogera ne moze proci..
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- hule_barca
- Kontakt:
Drago mi je naravno zbog pobjede, ali mi je najviše drago, što je konačno psihički prelomio meč u svoju korist.
Mes Que Un Club
`Ukrao` je ovaj meč, baš kao i onaj protiv Istomina. Po svoj statistici su protivnici bili bolji i trebali slaviti pobjede. Kudla imao 11 osvojenih poena više na kraju.
Dvije pobjede na travi vjerovatno ni sam Damir nije očekivao ove godine, još jedna pobjeda bi sjela ko budali šamar...ali bit će jako, jako teško. Definitivno teže nego protiv Kudle.
Dvije pobjede na travi vjerovatno ni sam Damir nije očekivao ove godine, još jedna pobjeda bi sjela ko budali šamar...ali bit će jako, jako teško. Definitivno teže nego protiv Kudle.
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 27 jun 2016, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kaze Damke da je danas povrijedio lijevi guz
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- RafaGarros9
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:
Pa dobro ljudino, de iznesi svoje misljenje za slijedeci Damirov mec? Kako ce igrat sa ovim Herbertom, sta mislis?
Detaljno kako ce igrati to nezz.. al znam da gubi mec jbg..
Dok ti tipuješ na Damira, to neće na dobro.Effenberg je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa hebemu ja misha, ako sad nece iskoristiti priliku da se popravi na travi, nece nikad. Pozitivno me iznenadio sa Istominom, a i djeluje mi malo smireniji. Moze biti da ga je povreda danas sputavala, jer bio je neki MTO, a mozda je to uzeo i takticki da slomi momentum Kudli.Rokoko87 je napisao/la:Dok ti tipuješ na Damira, to neće na dobro.Effenberg je napisao/la:
Budemo sve vidjeli, ne vjerujem aman nesto ni da je taj Heribert, quratz palac kako se vec zove sto reko sminka sad neki Pete Rod Roger!

- hule_barca
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa ko je samo na tippingu prognozirao 3-2...
Bravo Dzumii majstore..
Kakav je ovaj Francuz na travi,može li se on proći kako?
Bravo Dzumii majstore..
Sabrine mi moje!
Francuz ima odličan servis, visok, odličan na mreži, iako Kohli nije bio sav svoj, opet treba cijeniti pobjedu protiv takvog igrača.BosnianKingdom je napisao/la:Pa ko je samo na tippingu prognozirao 3-2...
Bravo Dzumii majstore..
Servis će biti veoma bitan faktor za Damira, jer brejkova se nećemo nagledati na servis Herberta

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
hehehe pa morao sam se malo posprdati ovdje posto se pocelo od Damira praviti sto @shminka rece Roger Rod Pete Samprasa!hule_barca je napisao/la:Nek si @Effe maknuo onog žuću, sad mi je već milo ući na temu

Dobra sestra Mugu na slici, bas je simpa! Ja nju pomno pratim vec 2 godine, i mnogo mi je drago da je uzela RG i bice dugo sad na avataru!
Jel bio match na SK?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Teren uopšte nije bio pokriven kamerama.BosnaSTL je napisao/la:Jel bio match na SK?
Sabrine mi moje!
Kakav je francuz na returnu?? Mada Damirov servis mogu vratiti @shminka i @biki posle dva termina tenisa 
Salim se malo, ovo je velika sansa da nas as dodje do treceg kola, ne treba od Herberta praviti Karlovica

Salim se malo, ovo je velika sansa da nas as dodje do treceg kola, ne treba od Herberta praviti Karlovica

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno je treci igrac svijeta u dublu,a sa Mahutom cini prvi dubl svijeta, sto dovoljno govori o njegovom riternu.esprit24 je napisao/la:Kakav je francuz na returnu?? Mada Damirov servis mogu vratiti @shminka i @biki posle dva termina tenisa
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Retern na prvi servis mu nije ništa specijalno, ali na drugi će sigurno biti izuzetno agresivan. Ulazi u teren metar i po-dva da napada slabije servise i te reterne obično isprati izlaskom na mrežu. Na servisu nije efikasan kao Karlović, ali u najboljim izdanjima nije ni daleko od toga. Savršena tehnika, tečna, pogađa izuzetno precizno sve uglove servisom. Igranje servis voleja dodatno otežava reterniranje .
U razmjenama je loš. Zato je i njegov ranking ovakav kakav je. Svejedno, dovoljno je spretan da uspije izdržati razmjene protiv Damira i sačeka kraće loptice kako bi krenuo u napad. Damir nema neko veliko oružje u razmjenama kojim bi ga u kontinuitetu ugrožavao.
Kudla je bolji od Damira na travi, ali u svojoj igri nema veliko oružje. U igri protiv njega Damir ima potreban ritam. Protiv Herberta ga neće imati.
U seriji mečeva po dvoranama prije 2-3 mjeseca mu je bilo nemoguće oduzeti servis. I Damir će jako teško do breaka. Za eventualno iznenađenje mu je potreban izuzetan dan na servisu. Danas je svoj servis izgubio 9 puta. Sa takvim serviranjem protiv Herberta neće imati apsolutno nikakve šanse.
Kohly ga je izgubio tri puta i pozdravio se sa turnirom
U razmjenama je loš. Zato je i njegov ranking ovakav kakav je. Svejedno, dovoljno je spretan da uspije izdržati razmjene protiv Damira i sačeka kraće loptice kako bi krenuo u napad. Damir nema neko veliko oružje u razmjenama kojim bi ga u kontinuitetu ugrožavao.
Kudla je bolji od Damira na travi, ali u svojoj igri nema veliko oružje. U igri protiv njega Damir ima potreban ritam. Protiv Herberta ga neće imati.
U seriji mečeva po dvoranama prije 2-3 mjeseca mu je bilo nemoguće oduzeti servis. I Damir će jako teško do breaka. Za eventualno iznenađenje mu je potreban izuzetan dan na servisu. Danas je svoj servis izgubio 9 puta. Sa takvim serviranjem protiv Herberta neće imati apsolutno nikakve šanse.
Kohly ga je izgubio tri puta i pozdravio se sa turnirom

Zadnja izmjena: shminka, dana/u 28 jun 2016, 01:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Jaka je i Bethanie Mattek Sands u dublu pa je u single konkurenciji nema na mapi.alex1991 je napisao/la:Trenutno je treci igrac svijeta u dublu,a sa Mahutom cini prvi dubl svijeta, sto dovoljno govori o njegovom riternu.esprit24 je napisao/la:Kakav je francuz na returnu?? Mada Damirov servis mogu vratiti @shminka i @biki posle dva termina tenisa
Realno Damir ima dobru sansu, ali mora odigrati maximalno stalozeno i skoncentrisano uz dobro serviranje, koje mu se u zadnje vrijeme haman popravilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.