Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LFC4ever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFC4ever » 13 avg 2011, 10:42

Danas se moze i zaraditi na Liverpool-u,kvota 1,65 :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 10:44

Evo malo novosti :lol:

ESPN Dale Johnson
I can confirm that Liverpool have offered £12m, plus David Ngog, for Bolton's Gary Cahill.

Dale Johnson
Also, one of Liverpool's fringe players is likely to spend the season on loan at Bolton Wanderers. Joe Cole would fit with Lee out.

Fourth Official
Liverpool have made a cash + player off to Bolton for Gary Cahill #BWFC #LFC <<<< now i believe this guy been spot on all summer on ALL deals for every club

http://www.skybet.com/betting/football/ ... ml?aff=682" onclick="window.open(this.href);return false;

I na kraju, sve to pokvari Tony Evans :lol:

TonyEvansTimes Tony Evans
I've heard nothing about Cahill and Ngog.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 avg 2011, 11:06

Ima da danas razbijemo Sunderlend pogotovo ako Suarez bude igrao
A sto se tice Cahilla on ce doci posto kod svakog transfera do sada je prvo bilo sve dogovoreno pa onda demantovano i onda odjednom igrac potpise za nas a 12 mil.+ngog je super ponuda posto bi ubili dvije muhe jednim udarcem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 avg 2011, 11:23

Han!$;Lfc je napisao/la:S nestrpljenjem čekam utakmicu, nisam mogao da spavam, al' fakat nisam spavao 2 sata ležao bezveze pa se probudio. :mrgreen:

Jedvah čekam ...
Nisam ni ja mogao da zaspim,2 sata sam ležao i mislio koju će formaciju King izvesti. :lol:

Nervozan sam,uzbuđen,danas neću ići nigdje iz kuće. :mrgreen:
Iako će prvih mjesec dana igrati bez kapetana Gerrarda koji se još oporavlja, u Liverpoolu se sanjaju snovi o velikoj sezoni, pogotovo jer bez nastupa u Eurokupu, koncentracija i snaga ostaju ponajprije za prvenstvo. I prijelazni rok donio je nova i značajna imena, navijači očekuju napadačku orijentaciju, a Sunderland nije suparnik od kojeg bi se drhtalo na premijeri. U 10 posljednjih međusobnih ogleda Liverpool ima osam pobjeda i jedan poraz, a jedini remi datira baš iz prošlosezonske utakmice na Anfieldu kada je bilo 2:2.
Ako se ostvari taj transfer N'Gog+lova za Cahilla onda će sigurno doći i napadač. 8-)
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 avg 2011, 11:26

Senaid L.F.C je napisao/la:Ima da danas razbijemo Sunderlend pogotovo ako Suarez bude igrao
A sto se tice Cahilla on ce doci posto kod svakog transfera do sada je prvo bilo sve dogovoreno pa onda demantovano i onda odjednom igrac potpise za nas a 12 mil.+ngog je super ponuda posto bi ubili dvije muhe jednim udarcem
Nemoj biti tako siguran. Zayebana je ekipa Sunderlanda. Protiv njih je dovoljno i 1:0 u 93 minuti utakmice
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 11:42

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone

Idemo momci, joj jesam poželio premier ligu!! 8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo isto zadovoljni, KING!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 11:47

Još četiri sata :)

[youtube][/youtube]

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 11:48

Kolika je samo zainteresovanost za ovu utakmicu.
http://liveonsat.com/2day.php?start_dd= ... _yyyy=2011" onclick="window.open(this.href);return false;

Nevjerovatno. :P
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 avg 2011, 11:59

Carlo je napisao/la:Još četiri sata :)

[youtube][/youtube]
Sviđa mi se kraj ovog klipa. 8-)

ENRIQUE: JEDAN OD NAJSRETNIJIH DANA U MOM ŽIVOTU

Jose Enrique priznao je da je dan kada je potpisao za Liverpool jedan od najsretnijih u njegovom životu.
Španjolski bek danas je kompletirao transfer u Liverpool, te je postao 5. pojačanje Liverpoola ovog izuzetno prometnog ljeta.

Enrique već nestrpljivo čeka trenutak kada će navući crveni dres, te se nada kako će pomoći momčadi u dostizanju visokih ciljeva.

"Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Došao sam u jedan od najvećih klubova, ne samo u Engleskoj, već u cijelom svijetu. Izuzetno sam sretan."

"Osvojili su puno toga, uključujući Ligu prvaka. Imaju sjajne igrače i nadam se da ću ovdje osvajati trofeje. Naravno, veselim se igranju ispred Kopa. Svi ovdje pričaju o navijačima i zaista su nevjerojatni. Veselim se tome. Nadam se da ću tu čast imati već ovaj vikend, ako ne, strpiti ću se."

"Damien Comolli rekao mi je da je ovo nevjerojatan klub. U Španjolskoj postoji izreka "kada dolazi vlak, morate se ukrcati". Ovo je prvi put da je neki uistinu veliki klub pokazao interes za mene, te sam morao iskoristiti priliku."
Enrique je na Anfield stigao nakon Hendersona, Adama, Downinga i Donija. 25-godišnjak priznaje kako je uzbuđen načinom na koji Liverpool posluje ovog ljeta, te se nada kako će novi klub ugasiti njegovu žeđ za trofejima.

"Uzbuđen sam novim pojačanjima, ona pokazuju kolike su ambicije Liverpoola. Mnogo su novca potrošili već u siječnju na Andyja i Luisa, a isti se trend nastavio i ovog ljeta. Vidi se da su ambiciozni i to je jedan od razloga zašto sam ovdje. Želim osvajati trofeje i mislim da to ovdje i mogu."

Enrique se pridružio Liverpoolu nešto više od 24 sata prije utakmice sa Sunderlandom, kojojm Redsi otvaraju prvenstvo.

Međutim, Jose je odradio predsezonu u Newcastleu i spreman je uskočiti kad god Kenny Dalglish odluči da je vrijeme za to.

"Ako me menadžer treba, spreman sam igrati. Već sam odradio utakmice u predsezoni za Newcastle, ne sve, ali dvije-tri sigurno, tako da smatram da sam spreman za igru."

"Moja je ambicija osvojiti sve s Liverpoolom. Ove godine nećemo igrati Ligu prvaka, stoga je najvažnije pokušati osvojiti Premier League."

Uhhh jedva čekam početak. slikaslika
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 avg 2011, 12:05

Jedva čekam utakmicu!!!!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 13 avg 2011, 12:19

Jedva cekam utakmicu,pocetak sezone.
Ocekujem pobjedu i kao sto @majestic :D rece kakva god bila protiv Sunderlanda bice dobra jer uostalom najvaznija su tri boda,koja moramo i siguran sam da hocemo upisat al se nenadam razvaljivanju Sunderlanda.
Mi i oni smo dosta mjenjali u ekipi tako da ce biti dosta promjena u odnosu na prosle sezone i tu mozda imamo malu prednost jer smo individualno kvalitetniji,a pogotovo nam ide u prilog to sto je Sunderland dosta mjenjao u odbrani pa je i za ocekivati da ce odbrana u ovom pocetku sezone biti malo nesigurnija(neuigranost,losa komunikacija).

Sretno momcima i u ovoj utakmici i tokom sezone.

YNWA
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 13 avg 2011, 12:52

Budimo realni budel igrao Suarez nece imati nikakve sanse, a ovako imaju neke minimalne sanse, i njima je otislo i doslo dosta novih igraca isto kao i nama, sad samo se bojim da nasi jos nisu dovoljno uigrani, al nema se tu sta puno pametovati, lopta na krilo Downingu,varka telom centarsut na glavu Medzedu i kraj price.A ako Suarez bude igrao samo relax,chill and enjoy.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 13:05

Red Assassin je napisao/la:Budimo realni budel igrao Suarez nece imati nikakve sanse, a ovako imaju neke minimalne sanse, i njima je otislo i doslo dosta novih igraca isto kao i nama, sad samo se bojim da nasi jos nisu dovoljno uigrani, al nema se tu sta puno pametovati, lopta na krilo Downingu,varka telom centarsut na glavu Medzedu i kraj price.A ako Suarez bude igrao samo relax,chill and enjoy.
Što jes jes :mrgreen:

SkySportsPeteO Pete O'Rourke
Liverpool midfilder Christian Poulsen admits he is considering quitting the club. #LFC

Evo jedna lijepa vijest :lol:

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 13 avg 2011, 13:06

Ne sumnjam da ćemo izgubiti danas :) :)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 13 avg 2011, 13:08

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jedva čekam utakmicu!!!!
A jel' :D
Ja se poj'do od nervoze, ovo iscekivanje mu ubi :D
Joint_fc

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 13:18

Očekujem danas ovakav sastav:

--------------Reina-------------
Kelly--Carra--Agger--Enrique
--------------Lucas------------
-------Aquilani---Adam-------
Henderson----------Downing
------------Carroll------------

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 13:21

Umjesto Aquilanija Henderson, a na to mjesto Kuyt.
Zašto ga svi izbacujete iz prve postave. :(

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 avg 2011, 13:23

---------------Reina---------------
--Kelly--Carra--Agger--Aurelio- (ukoliko nije povrijeđen)
--------------Lucas----------------
--------Raul-------Adam----------
-Suarez/Kuyt-Carroll-Downing-
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 13:26

------------------Reina----------------
Kelly---Carragher---Agger---Enrique
------------------Lucas----------------
---Henderson ili Meireles--Adam---
Kuyt--------------------------Downing
-----------------Carroll-----------------

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 13:44

Ubiće ih lola 8-)
__
@Dirk_18_Kuyt Dirk Kuyt
After 5 weeks of pre season more then ready for today's game against sunderland!! Come on liverpool!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.