Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jan 2013, 20:55

Šteta zbog crvenog kartona, pokvario je utakmicu definitivno. :roll: Još Džekson promaši, da je Arsenal bio kompletan, mislim da bi se gosti u Manchester vratili bez bodova.

belefront

Post Postao/la belefront » 13 jan 2013, 20:55

Sudija je napravio jako puno gresaka, jako lose sudjenje za dobru utakmicu,ali vi ste stvarno smijesni.. Wilshire, Gibbs,Giroud i kompanija se samo bacaju, ne kazem da u Tottenhamu nema divera, ali ovi umjesto da igraju se samo bacaju,masu rukama. Sve ovo treba kazniti novcano,malo da se opamete jer su razmazeni :roll:

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 13 jan 2013, 20:55

Jbg sta ces Dean kreten na kvadrat, da smo ostali kompletni znas kad bi pobjedili nikad mozda ni tad.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jan 2013, 20:59

belefront je napisao/la:Sudija je napravio jako puno gresaka, jako lose sudjenje za dobru utakmicu,ali vi ste stvarno smijesni.. Wilshire, Gibbs,Giroud i kompanija se samo bacaju, ne kazem da u Tottenhamu nema divera, ali ovi umjesto da igraju se samo bacaju,masu rukama. Sve ovo treba kazniti novcano,malo da se opamete jer su razmazeni :roll:
Nemoj dolaziti na ovu temu matere ti. Al matere ti nemoj dolazit. Igrač koji primi najviše udaraca u toku tekme i koji se najviše bori da se baca, naravno. Šta za Balea ona reći?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2013, 21:00

Daj da ne budemo cigani i da ne cigancimo zbog sudijskih odluka.Koscienly je ogranicen k'o konzerva gulasa,penal je cist a i po pravilima crveni karton.Sto se tice faula kod gola,to ne bih komentarisao jer nisam siguran.Ono sto mene nervira je reakcija kod prvog gola,gdje pustamo igrace Citya da nam se usetaju u gol.
1946

belefront

Post Postao/la belefront » 13 jan 2013, 21:01

frankqqqqq je napisao/la:
belefront je napisao/la:Sudija je napravio jako puno gresaka, jako lose sudjenje za dobru utakmicu,ali vi ste stvarno smijesni.. Wilshire, Gibbs,Giroud i kompanija se samo bacaju, ne kazem da u Tottenhamu nema divera, ali ovi umjesto da igraju se samo bacaju,masu rukama. Sve ovo treba kazniti novcano,malo da se opamete jer su razmazeni :roll:
Nemoj dolaziti na ovu temu matere ti. Al matere ti nemoj dolazit.
Ti mi neces govoriti sta cu raditi ;) Ali ja nisam provocirao,samo objektivni prigovor :D I rekao sam da imamo divera,nisam rekao da nemamo, Bale je diver i to los, ali vi imate 10 takvih :mrgreen:
Zadnja izmjena: belefront, dana/u 13 jan 2013, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jan 2013, 21:02

Lave moj jedini igrač koji ne bi diveao u našem timu je Jack, jer jedini ima muda uletit između 2-3 igrača i ne bacit se bez kontakta, već past pod kontaktom. Jedini za kojeg se može reći da ne divea u našoj ekipi, za ostale manje više, mrzim to i pič.ke ispadaju kad to rade, al za Jacka.. nikako ne možeš reći da se baca, al nikako.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jan 2013, 21:05

Nadam se da ce nam nekim video isjeckom potvrditi svoje tvrdnej o dajvanju igraca Arsenala danas, dje su se to bacali a da nije bilo faula?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

belefront

Post Postao/la belefront » 13 jan 2013, 21:06

BigBigBang je napisao/la:Nadam se da ce nam nekim video isjeckom potvrditi svoje tvrdnej o dajvanju igraca Arsenala danas, dje su se to bacali a da nije bilo faula?
Ako nadjem vrlo rado, ali crveni Kompany-a je cisti dive bio, prepao se i bacio se, i covjek ni kriv ni duzan direktan crveni dobio :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jan 2013, 21:20

belefront je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Nadam se da ce nam nekim video isjeckom potvrditi svoje tvrdnej o dajvanju igraca Arsenala danas, dje su se to bacali a da nije bilo faula?
Ako nadjem vrlo rado, ali crveni Kompany-a je cisti dive bio, prepao se i bacio se, i covjek ni kriv ni duzan direktan crveni dobio :mrgreen:
:lol: :lol:

Cuj ovog yidsa.Mog'o covjeku otkinuti nogu al jok on je dajvo.Sudija moze dosuditi crveni karton ako uopste igraca igraca nije dotakao,znaci start u suho ali postojala je namjera da se igrac faulira.Isao sa dvije noge,to je direktni crveni karton,nema tu puno polemike,al jok ti si neki fudbalski mag kojeg ce angazovati FA da delegiras utakmice EPL lige i uvodis nova pravila.
1946

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jan 2013, 21:25

belefront je napisao/la:
Haj ne kimke
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 13 jan 2013, 21:30

SamoZeljo je napisao/la:Mozda ce me opet napasti, ali ja sam (jos uvijek :D) misljenja da je bolje bilo da su sve one pare koje su dali na tzv. pojacanja skupili i doveli dva PRAVA igraca i dali vece plate onima koji su otisli jer ih nisu dobili.
75% para potrosenih na ova "pojacanja" su bacene pare. Jos ako se izgube pare od (ne)plasiranja u ligu prvaka, tek onda ce vidjeti koliko kosta ova stednja na igracima.
Prijatelju sumnjam da se za cijenu Girouda, Podolskog i Cazorle mogu kupiti 2 ekstra pojacanja. Pogotovo od ovih svota koje je arsenal platio za navedeni trojac.

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 13 jan 2013, 21:33

Glavu gore,i dobit Chelsea jer City-a je samo danas spasio Koscienly momak koji ne zasluzuje nositi vas dres.Steta sto niste dali gol par min nakon iskljucenja Kompanija inace bilo bi svasta.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jan 2013, 21:44

AaronRamsey je napisao/la:Ma ovo je cista sramota da nas ovako pobjede onaj mike deen neka više ne sudi nikad idiot je izraziti ne znam kako je ono penal a još i crveni karton uništio je čitav meč!!!!! jedini koji su pokazali nešto su bili jack i aaron mada je samo kratko igrao i moglo se to bolje odigrati ostali su razočarali ukratko SRAMOTA
KOSCIELNY OUT

Aaron jednom u zivotu dobar pas pruzi i odigrao dobro mec..ma da.

Jack je stvarno borben, Vermaelen se konacno ponio ko kapiten, derao se na suigrace, vracao nazad, osvajao duele..
Jack i Thomas bili danas najbolji, Walcott..eh sta reci o njemu, dobio je sansu, iskoristio je ali bio je tu Leskot, šta sada..treba vidjeti jos koji mec, mora biti agilniji, nemoze ocekivati da vezni red sve radi za njega.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 jan 2013, 21:47

ja utakmice i guzice :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 13 jan 2013, 21:49

@ Vedo slabo ti odigra taj tvoj hafiz, al oprasta mu se tek se vratio iz bolnice :)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jan 2013, 21:50

Desole je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Mozda ce me opet napasti, ali ja sam (jos uvijek :D) misljenja da je bolje bilo da su sve one pare koje su dali na tzv. pojacanja skupili i doveli dva PRAVA igraca i dali vece plate onima koji su otisli jer ih nisu dobili.
75% para potrosenih na ova "pojacanja" su bacene pare. Jos ako se izgube pare od (ne)plasiranja u ligu prvaka, tek onda ce vidjeti koliko kosta ova stednja na igracima.
Prijatelju sumnjam da se za cijenu Girouda, Podolskog i Cazorle mogu kupiti 2 ekstra pojacanja. Pogotovo od ovih svota koje je arsenal platio za navedeni trojac.
Plaćeno je oko 30 miliona za njih, malo jače, oko 40 miliona, za 21 milion Isca mogli dovest i 7 miliona na Capouea, ostane ti još 12 miliona koje smo dali za Cazorlu, eto njih 3 i još kakav napadač, Demba recimo i mi bi bili na konju.

Al komplikovano ti je to kod Arsenala, vazda..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 jan 2013, 21:54

City je ****.asta ekipa apuslutno. Titulu ne zaslužuju i nadam se da neće je osvojit. Prepustit terensku inicijativu u drugom poluvremenu protivniku koji nema jednog igrača faktički čitav meč. Pravi timovi to ne rade. Još jednom su dokazali da su od plastike. da nisu pravi tim.

Dokazani plaćenici
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 jan 2013, 21:57

nedim1993 je napisao/la:City je ****.asta ekipa apuslutno. Titulu ne zaslužuju i nadam se da neće je osvojit. Prepustit terensku inicijativu u drugom poluvremenu protivniku koji nema jednog igrača faktički čitav meč. Pravi timovi to ne rade. Još jednom su dokazali da su od plastike. da nisu pravi tim.

Dokazani plaćenici
Nek naši nisu, sve **** do ****, jedini Jack ima muda.

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 13 jan 2013, 22:01

Arsenal,i ako ga ne ide nije plasticna ekipa i stvarno mi je zao zbog prestrogo dosudjenog crvenog u ranoj fazi,al nadam se da ce te dobit Chelsea

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.