Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
odigram nakon sto godina manje od tri gola roma lazio i sad naravno samo ceme to sjebat sad se nasli nadigravat haha
- Emir ZENICA
- Kontakt:

uvijek su me jedinice htjele

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Bilo 6 kartona, ja igrao manje od 7,5, dodjem sad crveno mi stoji pored tiketa i da sam pao, pored ono sto ima da vidis rezultat pise mi rezultat utakmice a ne kartona, sta da radim, nema im e-maila, moze direktno sa stranice ali necu da dajem sve podatke koje traze ? Ako neko zna, hvala unaprijed.master44 je napisao/la:Evo na wwinu dosta dobre kvote na zute kartone lazio - roma, dosta izgledno manje od 9,5 kvota 1,6 a od 7,5 po 2.90 uplatio, pa ko voli nek izvoli
Ja sam igrao manje od 6,5 i dobitni je tiket, zeleni se
Bilo 6 kartona, ja igrao manje od 7,5, dodjem sad crveno mi stoji pored tiketa i da sam pao, pored ono sto ima da vidis rezultat pise mi rezultat utakmice a ne kartona, sta da radim, nema im e-maila, moze direktno sa stranice ali necu da dajem sve podatke koje traze ? Ako neko zna, hvala unaprijed.[/quote]
Bilo 6 kartona, ja igrao manje od 7,5, dodjem sad crveno mi stoji pored tiketa i da sam pao, pored ono sto ima da vidis rezultat pise mi rezultat utakmice a ne kartona, sta da radim, nema im e-maila, moze direktno sa stranice ali necu da dajem sve podatke koje traze ? Ako neko zna, hvala unaprijed.[/quote]
Dobro je ispravili su 

UBUDUCE POSALJI MAIL, ILI NAZOVI TELEFONSKI, BROJ IMAS NA POCETNOJ STRANICI...Hvalamaster44 je napisao/la:Dobro je ispravili su
-
- Kontakt:
Da mi nije Corintiansa na singleu, kitu bi dobio. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Slab sam ovaj vikend totalno . Ma ni da okusi
Thomas Müller - Fußballgott
baš me fino sjebao PAOK, odigram prvo panathinaikos ma reko sigurniji mi je PAOK još na svom terenu...nisu stvorili šanse kako treba. 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
PAR DANA: Svi koji mogu nek ga igraju ..OBAVEZNO PROČITAJ OVO DOLE...
Nogomet - Peru - Primera División ALIANZA vs UNIVERSITARIO TIP 1...KVOTA 2.5
Alianza je trenutno poslednja na tabeli, sa 3 boda manje od mjesta koje garantuje opstanak. Kuci su solidni sa omjerom 4-1-6, ali su u gostima katastrofa, sto ih je i dovelo u ovu poziciju gdje jesu. Imaju dosta tezak raspored do kraja prvenstva, i ova utakmica im je jedna od kljucnih za opstanak.
Universitario je solidan ove se sezone. Njihov glavni cilj je Copa Sudamericana gdje imaju odlicnu sansu da izbace argentinski Godoy Cruz i plasiraju se u cetvrtfinale. U prvoj utakmici je bilo 1-1, i sad ih ocekuje revans. Zbog toga, na ovoj utakmici ce igrati rezervna ekipa. Ove sezone u gostima nisu nikoga dobili, i sto je jos gore, postigli su samo jedan gol. Omjer im je 0-6-5 i gol razlika 1-13.
Za Alianzu je ovo jedna od kljucnih utakmica sezone i vjerujem da ce slaviti protiv rezervi Universitaria.
Alianza je trenutno poslednja na tabeli, sa 3 boda manje od mjesta koje garantuje opstanak. Kuci su solidni sa omjerom 4-1-6, ali su u gostima katastrofa, sto ih je i dovelo u ovu poziciju gdje jesu. Imaju dosta tezak raspored do kraja prvenstva, i ova utakmica im je jedna od kljucnih za opstanak.
Universitario je solidan ove se sezone. Njihov glavni cilj je Copa Sudamericana gdje imaju odlicnu sansu da izbace argentinski Godoy Cruz i plasiraju se u cetvrtfinale. U prvoj utakmici je bilo 1-1, i sad ih ocekuje revans. Zbog toga, na ovoj utakmici ce igrati rezervna ekipa. Ove sezone u gostima nisu nikoga dobili, i sto je jos gore, postigli su samo jedan gol. Omjer im je 0-6-5 i gol razlika 1-13.
Za Alianzu je ovo jedna od kljucnih utakmica sezone i vjerujem da ce slaviti protiv rezervi Universitaria.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kad ti se igra ova utakmica, na wwinu je nema danas ?
master44 je napisao/la:Kad ti se igra ova utakmica, na wwinu je nema danas ?
veceras posle 12 zato je nema
Thomas Müller - Fußballgott
- pintol_TM87
- Kontakt:
večeras u 12...jedini problem je sto trazi jos 2 para...ako neko nadje kladionicu gdje se moze igrati sama nek javi...i ako neko moze da kaze kolika je kvota na ovaj par u drugim kladionicama...samo sto prije dok se nije blokirao par..pintol_TM87 je napisao/la:PAR DANA: Svi koji mogu nek ga igraju ..OBAVEZNO PROČITAJ OVO DOLE...
- spielführer_21
- Kontakt:
U ponudi stranih kladionica kvota na domaćina (Alianza) polako pada, ali ništa dramatično i trenuno je oko 2.4-2.5
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Evo ja maloprije uplatio,u premieru je 2,30.Dodao sam još Bilbao 1,MyPa 1,kvota 11,stavio sam tri marke.Nisam se ni kontao kladiti danas,al' ae
.

RR#9
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.betexplorer.com/soccer/swede ... id=6726097" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jos jedan par ali manje siguran...vrijedi probati
HALMSTADT vs DJURGADEN...
Očekujem: TIP 2,rezultat 1:2,zbroj golova ili 1 ili x ...otvorite gore link i sve će da vam bude jasno...jednom pobjedi domaćin a jednom gost...danas je red da dobije gost i to pobjedu koja ih moze spasiti ispadanja... sretno
Evo jos jedan par ali manje siguran...vrijedi probati
HALMSTADT vs DJURGADEN...
Očekujem: TIP 2,rezultat 1:2,zbroj golova ili 1 ili x ...otvorite gore link i sve će da vam bude jasno...jednom pobjedi domaćin a jednom gost...danas je red da dobije gost i to pobjedu koja ih moze spasiti ispadanja... sretno
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.betexplorer.com/soccer/swede ... id=6726102" onclick="window.open(this.href);return false;
Kratko jasno GAIS vs GETEBORG zbroj golova 1,da oba tima neće dati gol,0-1 gol
Kratko jasno GAIS vs GETEBORG zbroj golova 1,da oba tima neće dati gol,0-1 gol
-
- Kontakt:
sta mislite zalgiris-cska??mozel manje od 146 poena?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
http://www.betexplorer.com/basketball/i ... id=6797224" onclick="window.open(this.href);return false;
Žalgiris vs cska...TIP 2,ZBROJ KOSEVA PREKO 148.cSKA preko 75,5...na gore linku svaki put je isao over i svaki put cska davao preko 76 poena
Žalgiris vs cska...TIP 2,ZBROJ KOSEVA PREKO 148.cSKA preko 75,5...na gore linku svaki put je isao over i svaki put cska davao preko 76 poena
pintole druze mozel tri cetiri para da popravim uzasan vikend?hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.