English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Sto je najjace zasluzili smo da dobijemo i Everton I Villu.
Mene samo brine sto je imao slicnu situaciju I u Brightonu. Konstantno visok XG malo golova…
Ekipa je nabacana sa igracima iz drugih liga tako da razumijem obje strane argumenata. Mislim da ce mu tekma protiv Liverpoola biti odlucujuca. Mjesecima Se govori da je uprava iza njega sada Se vec prica polako okrece.
Kakav Firminho Mislim moze za rotaciju ali ako budemo mogli trositi samo Osimhen.
Mene samo brine sto je imao slicnu situaciju I u Brightonu. Konstantno visok XG malo golova…
Ekipa je nabacana sa igracima iz drugih liga tako da razumijem obje strane argumenata. Mislim da ce mu tekma protiv Liverpoola biti odlucujuca. Mjesecima Se govori da je uprava iza njega sada Se vec prica polako okrece.
Kakav Firminho Mislim moze za rotaciju ali ako budemo mogli trositi samo Osimhen.
Opet ga potvrdili. Koje gubljenje vremena, nevjerovatno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Bas to kolega. Ekipa igra dobro i vidi se rukopis gospodina Pottera.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2023, 13:54Sto je najjace zasluzili smo da dobijemo i Everton I Villu.
Jednostavno ima nesposobne igrace u napadu i kiksare u odbrani.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da mu se ne da neka nada. Bolje uraditi kao Tottenham i staviti interim trenera do kraja sezone, nego ovoga ostaviti. Sad bih vratio Hiddinka iz penzije da ovo odradi što je ostalo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jedino sto je problem Potteru je sto je jos u LP I zbog toga pritisak, da je ispao na vrijeme neb se ni pricalo o njegovom odlasku
Pišemo u posebnu rubriku trebali su pobijedit protiv Evertona i Ville
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trebali su ranije
-
- Kontakt:
Eto prilike Tottenhamu
Slažem se, taman ste jedni za drugog 

Oprezno kolega

4-IN-A-ROW
Pa nije da nema igrača koji bi se uklopili ali tu je previše igrača kojih bi se morao riješiti jer bi bilo malo pozicija za odbrambene a falilo bi veznjakaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 apr 2023, 11:26Ma kakvi. Imaš dosta igrača koji bi se uklopili u igru s posjedom. A zašto bi riskirali s Amorimom kad mogu dovest Enriquea?

Morao bi dovesti nekog tip Rodri,Rice..naprijed u špic barem jednog igrača plus što bi sva krila konkurirala za jednu poziciju iz razloga što ne igra sa 2 čista krila

- tuzlak1987
- Kontakt:
Southampton i Leicester su zasluzeno na ovim pozicijama jer su se zapustili. Kostao ih je nerad, ostali prave ekipe, a Southampton i Leicester bez cilja.
Tu su negdje i Wolvesi blizu ove dvije ekipe. Svi su imali prije par godina super ekipe i onda poceli fusere.
Everton ima vise para od svih njih ali je fulao sve zive transfere takodje. Ali mislim da ce nekako da se iscupaju..
Tu su negdje i Wolvesi blizu ove dvije ekipe. Svi su imali prije par godina super ekipe i onda poceli fusere.
Everton ima vise para od svih njih ali je fulao sve zive transfere takodje. Ali mislim da ce nekako da se iscupaju..
Džaba pare kad veze nemaš sa njima. FFP im visi za vratom i kako stvari stoje biće im otkinuti bodovi već ove sezone.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 17:44Everton ima vise para od svih njih ali je fulao sve zive transfere takodje. Ali mislim da ce nekako da se iscupaju..
Masa propusta u defanzivi, ali tako je to kada imas rahiticne bekove i igras bez dm-a.
Ovo sto Maximin radi Dalotu mozemo okarakterisat kao zlostavljanje.
Naravno slag na tortu je beskorisni hrast u napadu koji ne moze uzeti vazdusnog duela.
Ovo sto Maximin radi Dalotu mozemo okarakterisat kao zlostavljanje.
Naravno slag na tortu je beskorisni hrast u napadu koji ne moze uzeti vazdusnog duela.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
McT bi bio korisniji u napadu nego ovako, on i Sabitzer u sredini ne mogu skupa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa McTominay igra 10ku i ništa uradio nije. Zamisli polušpic i napadač nam dvojica igrača koji ne mogu na 2 metra smisleno.odigrati. Wout je stvarno ograničen kao drvo. Ne zna fudbala jednostavno. Što je najgore zarad svega ovog je žrtvovan Bruno koji igra 8icu i tako smo.osjekli i ono nešto kreativnosti bez Eriksena i Casemira. Ok, plan je bio da se iznese lopta sa Brunom, ali kome gore da se iznese? Rash i Antony prilično daleko od gola jer ona dvojica ništa ne rade.
Dosta rupa iz razloga sto McT-a vuce naprijed a Sabitzer nije neki defanzivac. Tu dodas Brunu koji defanzivno ne moze biti potpora i dobijes otvoren autoban.McT bi bio korisniji u napadu nego ovako, on i Sabitzer u sredini ne mogu skupa
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 apr 2023, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: ackeey, JayCatwright i 21 gost.