FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

suker
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la suker » 22 dec 2011, 22:00

astra1922 je napisao/la:ponizavali ste pojedini zvijezdu i pljuvali je htjeli nam otet trenera a vidi sad belaja eto abdulaha moglo bi bit i strajka
ajde ba idi i ti i tvoj klub,ovdje prosipas pricu neku ko da ste Barselona a vazda nam u ledja gledate i vazda ce Zvjezda da nam gleda u ledja,jer iza naseg tima stoji armija navijaca nebitno ko je trener,a ti se uhvati svog seoskog kluba stvarno nas nezanimate ni ti ni tvoj klub!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Kralju aka BOOS jesi to ti ? :mrgreen: Da nije trebao forsirati tvog miljenika Handzica :lol: :lol: :lol:
?????????????????????????????????????????????????????????

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:04

Sarajlijc@ je napisao/la:Kralju aka BOOS jesi to ti ? :mrgreen: Da nije trebao forsirati tvog miljenika Handzica :lol: :lol: :lol:
A Keno je davno vec isforsiran od strane Mirze,Kapiten ovo,ono al neka nase je dijete ako nista bolje i Keno nego Sesar .

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 22:07

Iskren je napisao/la:
A Keno je davno vec isforsiran od strane Mirze,Kapiten ovo,ono al neka nase je dijete ako nista bolje i Keno nego Sesar .
Ne pravi se lud mislim na Harisa tvog miljenika.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 dec 2011, 22:12

Nisam bas siguran, ali izgleda da je u konkurenciji i Braco :lol:
Potpis!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:13

Poser... m i tebe i Harisa jel ti sad lakse mozda a da ti nisi njegov miljenik cim ti se toliko vrti po glavi,kad o njemu toliko mislis,meni nije MILJENIK vjeruj a tebi ???

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 22 dec 2011, 22:14

Aldinn1 je napisao/la:Nisam bas siguran, ali izgleda da je u konkurenciji i Braco :lol:
Ako nije tajna za koji klub navijas?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 dec 2011, 22:19

Da nasi manekeni trce upola ko Haskic ne bi nam bilo ravnih. Momak je sasvim pristojno odradio svoje a vi koji mislite da Haris moze igrati prije njega, tjesite se i gledajte kako doticni kada trci udara sebe koljenom u glavu.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 22 dec 2011, 22:23

Za one anam'..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:28

Dirk je napisao/la:Da nasi manekeni trce upola ko Haskic ne bi nam bilo ravnih. Momak je sasvim pristojno odradio svoje a vi koji mislite da Haris moze igrati prije njega, tjesite se i gledajte kako doticni kada trci udara sebe koljenom u glavu.
A Haskic moze i mora igrati kad mu je Irfan za ledjima odmah tu a Haris budala i gleda i trpi nepravdu dok i njemu nedodje iz guzice u glavi i shvati jednom da se od ljubavi prema voljenom klubu od toga nezivi i neizdrzava porodica,do tada ko ga j....naivna !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 dec 2011, 22:31

Iskren je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Da nasi manekeni trce upola ko Haskic ne bi nam bilo ravnih. Momak je sasvim pristojno odradio svoje a vi koji mislite da Haris moze igrati prije njega, tjesite se i gledajte kako doticni kada trci udara sebe koljenom u glavu.
A Haskic moze i mora igrati kad mu je Irfan za ledjima odmah tu a Haris budala i gleda i trpi nepravdu dok i njemu nedodje iz guzice u glavi i shvati jednom da se od ljubavi prema voljenom klubu od toga nezivi i neizdrzava porodica,do tada ko ga j....naivna !
Pa dobro nekom Irfan iza ledja a nekom Muco 8-)
I momak u jednoj polusezoni zabi golova ko Hare zadnjih 5 ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:33

Dirk je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Pa dobro nekom Irfan iza ledja a nekom Muco 8-)
I momak u jednoj polusezoni zabi golova ko Hare zadnjih 5 ;)
Hare sto je dao golova za nas klub Tvoj Haskic nece za citav zivot i gotova tema na tu pricu vise jel ok DIRK?!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 dec 2011, 22:35

Ma taj ni sa Maksumicem po golovima ne moze a dalje da ne pricamo :D

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:38

Dirk je napisao/la:Ma taj ni sa Maksumicem po golovima ne moze a dalje da ne pricamo :D
2008/09 prvi strijelac ekipe s 9 golova a Rascic s 7 drugi a vidjet cemo Haskica na kraju abd ?!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 dec 2011, 22:40

Iskren je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ma taj ni sa Maksumicem po golovima ne moze a dalje da ne pricamo :D
2008/09 prvi strijelac ekipe s 9 golova a Rascic s 7 drugi a vidjet cemo Haskica na kraju abd ?!
A sto na kraju pa Haskic zamalo vec ga prestigao, dakle Haris je dao 9 golova za FKS , de nam daj i ostalu statistiku da vidimo na kojim tekmama nismo bili kad je on zabijao 8-)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 dec 2011, 22:41

Zato ni Skoro nikad nece doci jer ne zivi se od have, kako misle neki. Vi nemate marke a ako nastavite ovako dogurat ce te ko Slavija.
Potpis!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 22:43

Iskren je napisao/la:
Ne provaljuj se te godine je Handzic dao 2 gola , i naredne isto ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:44

Dirk je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
A sto na kraju pa Haskic zamalo vec ga prestigao, dakle Haris je dao 9 golova za FKS , de nam daj i ostalu statistiku da vidimo na kojim tekmama nismo bili kad je on zabijao 8-)
To ni ja neznam pitaj Irfana on zna koliko je dao kad golova pa ga je odveo u Cesku s Haurdicem i ostalima ??? Vjerojatno sto Nezna da trci jbt !!!
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 22 dec 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 dec 2011, 22:44

Fakat sam i ja simpatizovao i Harisa i Maksumica ali priznati se mora da su oni propali ko zeton i da od njih hajra nema. Jednostavan primjer da ljudi mogu zaboraviti igrati fudbal.
Vazda sam ih branio i smatrao da imaju mjesto u ekipi ali evo priznajem da sam pogrijesio jer obojica su me razocarali u potpunosti.

Haskic mi je vala izvlacio zivce ove polusezone ponajvise uz rame klupskoj zvijezdi , gospodinu "kako da recem" i bio sam jedan od onih sa istoka koji su ga nazivali klocem jer je to zasluzio fakat prikazanim (unatoc golovima) ali ipak mislim da u njemu ima potencijala i da uz malo drukciji nacin igre i pristup moze da bljesne u nadolazecem vremenu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 22 dec 2011, 22:46

Iskren je napisao/la:
nek se on uhvati kafane na Hareta mislim,nikad od njega nece biti igrac gdje god da ode,obicni sminker i alkos!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], N3R3D i 36 gostiju.