RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 18 sep 2014, 20:53

AlemC85 je napisao/la:Vlada više nema života za 90 minuta, i jedino je dobar za džokera.

dajte napišite kako su danas odigrali juniori?

To za Vladavica 100 % se slazem on i onu polusezonu nista narocito nije pokazao a sad je opet dosao nazad ima veliku platu a nista narocito nedoprinosi ... Po mom misljenju smanjiti platu ili neka ide svaka njemu cast .....
Anti Nakarada

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:56

RAja moja fina zamolio bi vas da tu tematiku prebacite u pp. Slazem se s nekim forumasima ali iz postovanja prema liku koji je milion puta javno iznio da bi poginuo za petokraku nemojte na javno nista pisati ;)
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 20:59

RezervniGolman je napisao/la:RAja moja fina zamolio bi vas da tu tematiku prebacite u pp. Slazem se s nekim forumasima ali iz postovanja prema liku koji je milion puta javno iznio da bi poginuo za petokraku nemojte na javno nista pisati ;)
Svaka ti cast brate.Djelim tvoje misljenje 100%
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 18 sep 2014, 21:24

Neznam raja šta je bilo ali nemojte o Vladi loše pisati.Nije pokazao ono što se od njega očekivalo možda, ali nisu ni ostali.Po meni žrtva taktike i Veležove bezidejne igre.Niko na Jankovića ne žuga a lik najgori po meni dosad, nemamo desetku ni centarfora, to je problem.Blagoje se nije uigravao sa ekipom i to se vidi a kad ga nema, mi tad nemamo nikakvu igru prema naprijed.Nemože Vladavić sam uzet loptu i zabit go, odsječeni su previše naprijed.Nespreman je možda došao ali su i ostali, Janković, Hebibović, ma svi.
Vlada je donjeo dosta dobroga Veležu, nemojte radi par loših utakmica na čovjeka.

Dragojević

Maletić - Zolj - Škaljić - Pejić (loš ali nema druge opcije)

Nikolić - Merzić

Hebibović - Blagoje - Vladavić

Centarfor

Vlada treba igrati na lijevom krilu, to je njegova jedina pozicija, Pejić je loš nažalost a Blagojević je sa trenutnom formom za 20-30 minuta i fali nam ta desetka.Centarfor da nepričam, fali nam ko budali šamar!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 sep 2014, 21:40

Pastrmka brate :salut: :wave:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 21:43

Brato Pastrmka, bistro ti bilo. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salmy

Post Postao/la salmy » 18 sep 2014, 21:45

RezervniGolman je napisao/la:RAja moja fina zamolio bi vas da tu tematiku prebacite u pp. Slazem se s nekim forumasima ali iz postovanja prema liku koji je milion puta javno iznio da bi poginuo za petokraku nemojte na javno nista pisati ;)
Upravu je Pastrmka, nemojte vise mahalisat Vladu ni na pp. Nije zasluzio i abd vjerujem da ce nam se uskoro vratiti u pravom izdanju kako smo ga i navikli gledat.
Kako god okrenemo Veležu treba jedan robusni centarfor i to je po meni najveci nedostatak , a Feja rotirajuci igrace kroz utakmice pokusava sastaviti dobitnu kombinaciju.
U subotu obavezno poderat Slaviju, a onda narednu kone razmontirat za prikljucak u gornji dio tabele.
Forza Rodjeni :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 21:48

@vm22 @elegant :wave: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 sep 2014, 22:13

A jesmo giganti,dvije tekme za redom kod kuće na dva naša stadiona :lol: Šta ćeš ima se može se :opaopa: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 18 sep 2014, 22:50

Pozdrav Pastrmka stari lafe gdje si ti nema te ni za lijeka majke mi moje.

Sad majke mi moje fino mlatnut Slaviju opet pa onda kod komsinice Mare na kafu dok joj muz radi drugu smjenu u aluminijskom. Svaka se prilika treba iskoristit, kad aluminjski zatvori nece vise biti kafe kod Mare, tako i mi majke mi koliko imamo sansi od 10 sansi damo 1 gol.
A Raja priznajte majke mi da ga je najbolje pod precku zaliva, ono precka pa u gol. Mare strpi se eto me za dva "tjedna" majke mi moje, malo prije tekme da se saberemo da mi Milena ne sazna.

slika
Zadnja izmjena: Tosre, dana/u 18 sep 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 22:58

Gdje si Radovane stara mostarska lisico :thumbup: yebote mećeš ga više nego Ron Jeremy :urnebes: :urnebes: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 18 sep 2014, 23:09

RezervniGolman je napisao/la:Gdje si Radovane stara mostarska lisico :thumbup: yebote mećeš ga više nego Ron Jeremy :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Slabo brato u zadnje vrijeme majke mi moje Milena me ustrojila, na starog se bacila on bio milicioner prije rata, nego cu joj reci da idem na utakmicu kad budemo igrali protiv komsinica, malo uranim, posjetim staru ljubav Maru, zabijem ga pod precku i sa osmijehom na licu idem gledati Rodjene.
Bilo bi idealno majke mi moje kad bi ga i Rodjeni zabili sreci nebi bilo kraja.

Mostar u Srcu Velez do Groba

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 23:15

Tosre je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Gdje si Radovane stara mostarska lisico :thumbup: yebote mećeš ga više nego Ron Jeremy :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Slabo brato u zadnje vrijeme majke mi moje Milena me ustrojila, na starog se bacila on bio milicioner prije rata, nego cu joj reci da idem na utakmicu kad budemo igrali protiv komsinica, malo uranim, posjetim staru ljubav Maru, zabijem ga pod precku i sa osmijehom na licu idem gledati Rodjene.
Bilo bi idealno majke mi moje kad bi ga i Rodjeni zabili sreci nebi bilo kraja.

Mostar u Srcu Velez do Groba
Bit ce golova taj dan brat moj. Neka Mara najmanje primi pa nadoknadi to kad joj muz bude radio trecu :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2014, 23:37

rodjenisa je napisao/la:Nakon ovakvog razmisljanja jednog navijaca Veleza i to mladog covjeka nije nikakvo cudo sto nam je stadion gotovo prazan svaku utakmicu.Dakle ja sam syeban,a mogu misliti kako razmislja igrac kad ovako nesto cuje ili procita.Neka su nam svi zivi i zdravi,svako ima svoje misljenje ali ja cu i umrijeti al mi ovo nikad nece biti jasno.Covjek vise voli mazlume koji nas varaju nego nekog ko svjesno stavi potpis da bi i klub imao koristi na kraju.Jos jednom svaka ti cast @zizu

Rodjeni moj, evo s hajrom stigoh kući, pa se nadam, da ću odgovoriti na tvoje nedoumice. Dakle... daleko od toga da podržavam izdajice a mrzim one koji produžuju ugovore sa nama. Problem je trajanje istih i produženje ugovora sa igračem koji već smatra da se dokazao u određenoj sredini. To može da predstavlja mač sa dvije oštrice jer ovaj smatra kao što je u Anijevom slučaju da nema potrebe da se dokaziva i igra pod ručnom.

Tako imamo iz kola u kolo razočaravajuće partije, dobio je bolje uslove zarad partija u prošlosti, a mi smo dobili racku jer njegov učinak nije ni blizu onog zbog kojeg je dobio ono što je tražio za ostanak u klubu. Njegov jednogodišnji paraf na ugovor ne treba da se okiva u zvijezde jer sa tim jednogodišnjim ugovorom mi možemo slobodno da otaremo zicugu i bacimo ga u kontenjer.

Niko neće kupiti igrača na polusezoni, a šanse da on eksplodira u preostalih 7 kola do kraja polusezone su minimalne. Dakle, ako ne produži na polusezoni, ode u junu džaba. Šta si dobio, ništa? Bolje onda gurni kojeg juniora sa četverogodišnjim ugovorom da se kali, nego da furaš nekoga na teren, a ovaj hladi yaya jer je nauštrb izmišljenog "poštovanja prema Veležu" potpisao novi ugovor, koji ponavljam ništa ne znači, i dobiješ situaciju koja je poprilično beskorisna.

Igrači koji odu a ne potpišu novi ugovor u nekom zenitu svoje karijere za Velež nisu izdajice, nego greška Uprave, mada se ni ona ne može optuživati za financijsku nemoć koja vlada našim klubovima. Proteći će Neretve dok mi počnemo zarađivati na našim igračima. Više cijenim surovu iskrenost nego licemjerstvo, zato su mi ovi prvi draži od potonjih jer se sve svede na isto.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 sep 2014, 23:43

Shvatite da je Ani u prošloj sezoni zadavao opasne probleme i da smo mi dobijali radi njega i prodora po krilu jer nismo imali napadača, ama baš nikakvog. I naravno, kad te jedan igrač "dobije" , sigurno ćeš svojim igračima obratiti pažnju na njega. Dečko je igrao, imao je prolaza i protiv Olimpica kad je ušao (na tu sam domaću samo uspio doći) ali nije to onako kako je prije bilo, zato ga žugamo. Jedina greška je što Ani nije nastavio da trenira još jačim intezitetom i džaba mu 5 igrača da ga čuvaju ,da bude bolji od njih. Evo čitam, protiv Slavije u kupu bio najjači na terenu, to je to. Jedan Messi je sinoć zakazao, nije ga ništa išlo, ali je on profesionalniji da je njegovo zakaženje (ili kako se već kaže) utakmicu, eventualno dvije.

Ako ste na osnovu jedne sezone uspjeli zaključiti da je Ani bio naš najbolji igrač, pričekajte sezonu pa zaključite da je Ani naš najlošiji igrač . Ako sada to stavite na vagu, preovladava da je Ani najbolji naš igrač, zato pustite tu priču, ko je šta je, izdajnik, nije izdajnik.
Ako ćemo realno, najveći izdajnik je Bojan Letić koji se nudio ekipi Sarajeva (provjereno)

P.S. Saznajem da nam je Sarajevo pokupila Duljevića ispred nosa, što se kaže :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 sep 2014, 00:25

zizu1991 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Nakon ovakvog razmisljanja jednog navijaca Veleza i to mladog covjeka nije nikakvo cudo sto nam je stadion gotovo prazan svaku utakmicu.Dakle ja sam syeban,a mogu misliti kako razmislja igrac kad ovako nesto cuje ili procita.Neka su nam svi zivi i zdravi,svako ima svoje misljenje ali ja cu i umrijeti al mi ovo nikad nece biti jasno.Covjek vise voli mazlume koji nas varaju nego nekog ko svjesno stavi potpis da bi i klub imao koristi na kraju.Jos jednom svaka ti cast @zizu

Rodjeni moj, evo s hajrom stigoh kući, pa se nadam, da ću odgovoriti na tvoje nedoumice. Dakle... daleko od toga da podržavam izdajice a mrzim one koji produžuju ugovore sa nama. Problem je trajanje istih i produženje ugovora sa igračem koji već smatra da se dokazao u određenoj sredini. To može da predstavlja mač sa dvije oštrice jer ovaj smatra kao što je u Anijevom slučaju da nema potrebe da se dokaziva i igra pod ručnom.

Tako imamo iz kola u kolo razočaravajuće partije, dobio je bolje uslove zarad partija u prošlosti, a mi smo dobili racku jer njegov učinak nije ni blizu onog zbog kojeg je dobio ono što je tražio za ostanak u klubu. Njegov jednogodišnji paraf na ugovor ne treba da se okiva u zvijezde jer sa tim jednogodišnjim ugovorom mi možemo slobodno da otaremo zicugu i bacimo ga u kontenjer.

Niko neće kupiti igrača na polusezoni, a šanse da on eksplodira u preostalih 7 kola do kraja polusezone su minimalne. Dakle, ako ne produži na polusezoni, ode u junu džaba. Šta si dobio, ništa? Bolje onda gurni kojeg juniora sa četverogodišnjim ugovorom da se kali, nego da furaš nekoga na teren, a ovaj hladi yaya jer je nauštrb izmišljenog "poštovanja prema Veležu" potpisao novi ugovor, koji ponavljam ništa ne znači, i dobiješ situaciju koja je poprilično beskorisna.

Igrači koji odu a ne potpišu novi ugovor u nekom zenitu svoje karijere za Velež nisu izdajice, nego greška Uprave, mada se ni ona ne može optuživati za financijsku nemoć koja vlada našim klubovima. Proteći će Neretve dok mi počnemo zarađivati na našim igračima. Više cijenim surovu iskrenost nego licemjerstvo, zato su mi ovi prvi draži od potonjih jer se sve svede na isto.
E ovako drug moj,nit sam neciji advokat niti mi je iko iz FK Velez cak i daljni rod.Ali sam mrtvi zaljubljenik u nas crveni dres i u samoo ime Velez.Kao takav dok sam ziv vise cu voljeti nokat naseg igraca nego najboljeg ( pa da je Maradona) koji je na podmukao nacin otisao od nas.Ti kazes doslovno ovako"na bilo kakav nacin otisao iz Veleza".Taj nacin nije ljudski i svi znamo da je isti Sevko imao dogovor sa nama oko ostanka,i on nas izdize,uzeo vecu platu u FKS.Dakle neka je otisao ali nije trebao nista obecati nama-to je podmuklo.Ani Hebibovic je krajem prosle sezone mogao birati klub u BIH a vjerujem da je bilo zainteresovanih i iz vana.Ali je momak u dogovoru sa upravom ostao uz vjerovatno napravljen plan da bude bolje za obje strane.Dakle nije momak poletio za kojom markicom vise nego je ispostovo Veleza.Iz tog razloga ima moje postovanje i kad abd krene iz Veleza dabogda mu se sve pozlatilo,jer se on na ljudski nacin ponio prema klubu a i nama navijacima.
Frustriranost jednog navijaca mogu svatiti ako je razocaran rezultatom,te navijac je.Mozda neces moci svatiti ali mene nista ali bas nista nece natjerati da razmisljam na takav nacin.Mene je takav k.... napravio pa su me u besici motali u nasu zastavu,stotine sam puta dok sam bio mali zaplako kad izgubimo a hiljadu puta sam se svadjo i tuko sa rajom kad Velez pobjedi,jer sam u Sarajevskoj mahali bio manjina.Da ti ne govorim koliko puta sam se zamislio nad nasom sudbinom,ja imam dovoljno godina da mogu prepoznati sta su dusmani namjenili Velezu.Kad ti nekog dragog tesko rane,ti negledas jeli on pocesljan,nasmijan...tebi je bitno da je ziv.
I sva ova nasa prica oko toboze losog rezultata Veleza je najobicnija glupost.Cak iako nam fali koji bod bilo je i vise nego opravdanih razloga,nabrajo sam vec.Vremena ima i mi cemo 100% ponovo uci u seriju pobjeda jer mi imamo ekipu sa pobjednickim karakterom,a onda ponovo okrenite pricu i slavite nase ljubimce.
Velez iznad svih :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 sep 2014, 01:12

Zizu nisi upravu u vezi Anija. Svi se forumaši sjećaju šta sam proljetos napisao na pp u vezi Anija, i zašto neće da ide iz Veleža, i zašto je odlučio ostati još ovu godinu, iako ga je Sarajevo silno željelo. Naime, radi se o relaciji Turska-Velež. Toliko.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 sep 2014, 04:33

Ma nemamo mi los roster samo je problem sto oni ne pruzaju ono sto objektivno mogu,pogotovo napad.Da oni igraju sa 100% (ili blizu) od onoga sto mogu ili sto se od njih ocekuje na svakoj utakmici, druga bi pjesma bila.E sad je pitanje, sto je to tako,je li do struke ili mozda opet kasne plate(mada ne vjerujem) ili je nesto trece ne znam :? .Pa kako se oni misle prodati ako budu igrali preko qrca,i njima je u interesu da klub pobjedjuje,pa je li,ne mogu razumiti nikako nonsalanciju u igri i nezainteresovanosti. :roll: .Nekako su mi u Sirokm djelovali nezainteresovani da nesto naprave.

FORZA RODJENI

PastrVa care pa ti opet bio u Banovicima :urnebes: ,bola ima li tamo kakvih koka da ti se i mi pridruzimo :) .Valja nas viditi opet u punom sastavu .

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 06:09

:urnebes: nema rodjak koka samo ja aldin,fcsforever i poneki tuzlak. Ponekad prodje neki voz i to je to :lol: :lol:
Zizu treba druze gledati i drugu stranu. Mozda ga tamo gdje je bio vise ne zele i gdje ce vratiti?? Pa normala u svoju kucu gdje se rodio i iz koje je krenuo. Ne treba zaboraviti drugu ligu i ako nam nije problem placati ostale a jest svoje dijete koje je na zalasku karijere i plafon još godinu dana onda se mozemo yebat. Bas ga gledam protiv Olimpica kad smo dali gol. Stade brat ispred tribine iza gola i ljubi grb ko neki osnovac prvu trebu u zivotu. Idemo Rođeni sutra mlatnut Slaviju. Forzaaaaa
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2014, 13:39

Upravu si @pastrmko. Zaboravio sam za Bursu @Aleme, nasa impotentnost u igri me razjarila.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 18 gostiju.