Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bavarian_bk » 10 avg 2011, 02:04

Profesor je napisao/la:Koji smo mi bosanci fenomen. Znate li da su na titanicu bila cetvorica bosanaca? :)
I to iz mog sela 8-) :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2011, 02:05

bavarian_bk je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Koji smo mi bosanci fenomen. Znate li da su na titanicu bila cetvorica bosanaca? :)
I to iz mog sela 8-) :D
I to moji praprapretci :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2011, 02:17

Oj što ste mi zatrpali temu glupostima ,pa koga je briga ko je Ćema ,a ko Ludlo ,manite se gluposti :lol: sad ćemo ovo obrisati sve :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 02:19

Haha ja to ozbiljno, a vi se zajeba.vate. Ni DiCaprio ih nije uspio spasit. :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 avg 2011, 02:19

Ovaj jos sanja o tituli moderatora :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2011, 02:21

Dylan Dog je napisao/la:Ovaj jos sanja o tituli moderatora :lol:
Pusti ga nek sanja :mrgreen: Bolje i to nego da dobije :lol:
Još će na kraju dobit admina to bi bio kraj za ovaj forum :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 02:21

Pomoc ljudi. Sad udjem u chrome i udjem na ss.ba ili bilo koju drugu stranicu sve mi je ispisana samo slova znaci nema dizajna nista isto ko na mobitelu ....znal neko do cega je evo pisem sa mozile i sve ok, ali na chrome to ... :| :| HELP!

slika

http://oi55.tinypic.com/25s1ptz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 avg 2011, 02:23

nime_tm87 je napisao/la:Pomoc ljudi. Sad udjem u chrome i udjem na ss.ba ili bilo koju drugu stranicu sve mi je ispisana samo slova znaci nema dizajna nista isto ko na mobitelu ....znal neko do cega je evo pisem sa mozile i sve ok, ali na chrome to ... :| :| HELP!

slika

http://oi55.tinypic.com/25s1ptz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
baci komp
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 10 avg 2011, 02:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Pomoc ljudi. Sad udjem u chrome i udjem na ss.ba ili bilo koju drugu stranicu sve mi je ispisana samo slova znaci nema dizajna nista isto ko na mobitelu ....znal neko do cega je evo pisem sa mozile i sve ok, ali na chrome to ... :| :| HELP!

slika

baci komp
baci prdu nemoj komp...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2011, 02:25

slika

Daj mu da pojede i popije šta.Ovo ga od ramazana fata kako posti iscrpio se ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 02:25

slika

Do konekcije je.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2011, 02:28

LBJ MVP je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ovaj jos sanja o tituli moderatora :lol:
Pusti ga nek sanja :mrgreen: Bolje i to nego da dobije :lol:
Još će na kraju dobit admina to bi bio kraj za ovaj forum :roll:
Ej dječice ,ništa ja ne sanjam ,i kad sam ja to izrazio želju da budem moderator nikad ,to me jednostavno ne zanima ,ja sam admin ne moderator to prepuštam Monologu i čobanu iz BG :lol: :lol:
Ovaj forum još uvjek opstaje ,mojim prisustvom ,kad bi se ja povukao i forum bi propao ,vidimo kad me nema niko ne piše po forumu ,čima se pojavim ovi obožavatelji me počnu ganjati od teme do teme :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 avg 2011, 02:31

Valjal mi avatOr ? :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 02:32

probo reinstall neće, i nemojte me zajebavat samo spamate spamerčine ...znal neko do čega je ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2011, 02:33

legenda reala je napisao/la:
Ej dječice ,ništa ja ne sanjam ,i kad sam ja to izrazio želju da budem moderator nikad ,to me jednostavno ne zanima ,ja sam admin ne moderator to prepuštam Monologu i čobanu iz BG :lol: :lol:
Ovaj forum još uvjek opstaje ,mojim prisustvom ,kad bi se ja povukao i forum bi propao ,vidimo kad me nema niko ne piše po forumu ,čima se pojavim ovi obožavatelji me počnu ganjati od teme do teme :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma kralju fkt si legenda :mrgreen:
Daj stavi više tu crvenu boju da te ne miješam s drugim forumašima :D
Sarajlijc@ je napisao/la:Valjal mi avatOr ? :mrgreen:
Ne valja :P

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 02:34

nime_tm87 je napisao/la:probo reinstall neće, i nemojte me zajebavat samo spamate spamerčine ...znal neko do čega je ?
Izmjeri brzinu konekcije i postavi,siguran sam da je do nje.

http://www.speedtest.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 avg 2011, 02:34

Pa ne valja kad si ti za moderni fudbal ;) Levatu jedan :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2011, 02:36

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ne valja kad si ti za moderni fudbal ;) Levatu jedan :mrgreen:
Što si pit'o onda :roll: :lol:
Šta imaš protiv modernog fudbala :?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 02:39

slika

:?:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 avg 2011, 02:41

LBJ MVP je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ne valja kad si ti za moderni fudbal ;) Levatu jedan :mrgreen:
Što si pit'o onda :roll: :lol:
Šta imaš protiv modernog fudbala :?
SVASTA ! ;) U modernom fudbalu je najmanje fudbala . Tradicije klubova se prodaju za pare , pola svijeta navija za glory hunterse preko TV-a,Interneta ... a o stadionu samo sanjaju , klubovi koji su nekad znacili nesto i imali tradiciju sad su po zadnjim ligama primjer SV Austria Salzburg ili AFC Wimbledon. Atmosfera na stadionu je kao u kazalistu itd.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 10 avg 2011, 02:46, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.