FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mogu samo reci da ih amar i kompanija ubija treningom...i neda nikom pardona kad pogrjesi bude dobro naruzen... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
sta ti rece,mozes mi prevesti??sasatm87 je napisao/la:ja mislim da bi prava kombinacija bila da na dresovima rukavi budu bijeli kod kuce a ostalo plavo dok u gostima plavi rukavi a ostalo bijelo ili cak mozda bolja varijanta da dres kod kuce bude plavi sa jednom kosom bijelom linijom preko prednje i zadnj strane a u gostima obratno ili plavi dres sa bijelom linijom po sredini od vrata na dole u sirini nekih 5 ili 10 cm..

samo vici yes yesjocker123 je napisao/la:sta ti rece,mozes mi prevesti??sasatm87 je napisao/la:ja mislim da bi prava kombinacija bila da na dresovima rukavi budu bijeli kod kuce a ostalo plavo dok u gostima plavi rukavi a ostalo bijelo ili cak mozda bolja varijanta da dres kod kuce bude plavi sa jednom kosom bijelom linijom preko prednje i zadnj strane a u gostima obratno ili plavi dres sa bijelom linijom po sredini od vrata na dole u sirini nekih 5 ili 10 cm..![]()

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
u pravu si...Amar i Dino ih fakat lome na treninzima,danas su ih ucili kako doci do gola protivnika sa maksimalno dva dodira lopte ali vidjeli smo svi kakvi su to panjevi i da je za njih to matematika sa dvije nepoznate,ne znaju utrcati na vrijeme u prazan prostor,ne znaju se otvoriti,ne znaju igrati bez lopte...stare navike se teško koriguju,ali vidjecemo...ostace nam treneri bez glasa19TM87 je napisao/la:mogu samo reci da ih amar i kompanija ubija treningom...i neda nikom pardona kad pogrjesi bude dobro naruzen...

Zna li neko šta je sa Cocalićem

Treninzi su nam brutalniji nego utakmice koje smo dosad gledali.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ustao je sepajuci mislim da ce biti ok...drop je napisao/la:u pravu si...Amar i Dino ih fakat lome na treninzima,danas su ih ucili kako doci do gola protivnika sa maksimalno dva dodira lopte ali vidjeli smo svi kakvi su to panjevi i da je za njih to matematika sa dvije nepoznate,ne znaju utrcati na vrijeme u prazan prostor,ne znaju se otvoriti,ne znaju igrati bez lopte...stare navike se teško koriguju,ali vidjecemo...ostace nam treneri bez glasa19TM87 je napisao/la:mogu samo reci da ih amar i kompanija ubija treningom...i neda nikom pardona kad pogrjesi bude dobro naruzen...![]()
Zna li neko šta je sa Cocalićem...neko ga je pokosio pred kraj treninga i ostao je ležati na travi
![]()
Treninzi su nam brutalniji nego utakmice koje smo dosad gledali.
-
- Kontakt:
Ma nemojte se sekirati bit ce sve OK! Ove godine zeljo osvaja titulu pa u kakvim god dresovima igrao ; )
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
ma ne rekoh nista...kazemjocker123 je napisao/la:sta ti rece,mozes mi prevesti??sasatm87 je napisao/la:ja mislim da bi prava kombinacija bila da na dresovima rukavi budu bijeli kod kuce a ostalo plavo dok u gostima plavi rukavi a ostalo bijelo ili cak mozda bolja varijanta da dres kod kuce bude plavi sa jednom kosom bijelom linijom preko prednje i zadnj strane a u gostima obratno ili plavi dres sa bijelom linijom po sredini od vrata na dole u sirini nekih 5 ili 10 cm..![]()
plavi dres sa bijelim rukavima,kontas?
plavi dres sa bijelom kosom linijom,kontas?
plavi dres sa bijelom upsravnom linijom,kontas?
i obratno u gostima

Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- volim te ŽELJO
- Kontakt:
haj ne lupetajultra manijak je napisao/la:davor vugrinec iz dinama vjerovatno dolazi u zelju
- za zivot cijeli
- Kontakt:
Za sada autobusa za ovo gostovanje nece biti...
U zenicu se ide kombijima i autima...Ekipe ce naci sebi kombije i pored tih kombija mozda jos desetak ako ne i vise kombija za ostalu raju , znaci svako sebi trazi prevoz. Vremena ima da se snadjete.
Okupljanje je zakazano na grbavici u 16:30 a planiran polazak kolone sa grbavice je u 17:30...
Ulaz na utakmicu je besplatan...
SVI U ZENICU
U zenicu se ide kombijima i autima...Ekipe ce naci sebi kombije i pored tih kombija mozda jos desetak ako ne i vise kombija za ostalu raju , znaci svako sebi trazi prevoz. Vremena ima da se snadjete.
Okupljanje je zakazano na grbavici u 16:30 a planiran polazak kolone sa grbavice je u 17:30...
Ulaz na utakmicu je besplatan...
SVI U ZENICU
- za zivot cijeli
- Kontakt:
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM, I MOJE SRCE TEBI PRIPADA
JA ZAUVIJEK SA TOBOM CU DA BUDEM JER BEZ TEBE NE MOGU NIKADAAAA
KAD SVI VIDEE DA NAMA TESKO JEEE
I KADA ZELJOO TI REDAS PORAZEE
NASA PJESMA SA JUGA CUCE SEE
I NOSIT CE TE SVE DO POBJEDEEEEE !!prejak ritam i prejaka pjesma cucete jos
NOCAS PJESMA OVA OSTAJE SA NAMA,
NEBOM ORIT` CE SE, SUNCE IZAC` NECE,
PLAVO SRCE S` JUGA OPET JE SA VAMA,
ZABIJ ZELJO, PODARI NAM SRECE! ovo je 2.isto extra
i 3.sto je pjevana protiv olimpika naprijed naprijed zeljo volim te ludo ja ko nikoga ale ale ale aleo pjevajmo zajedno...
krenulo je...steta za buseve samo...
JA ZAUVIJEK SA TOBOM CU DA BUDEM JER BEZ TEBE NE MOGU NIKADAAAA
KAD SVI VIDEE DA NAMA TESKO JEEE
I KADA ZELJOO TI REDAS PORAZEE
NASA PJESMA SA JUGA CUCE SEE
I NOSIT CE TE SVE DO POBJEDEEEEE !!prejak ritam i prejaka pjesma cucete jos

NOCAS PJESMA OVA OSTAJE SA NAMA,
NEBOM ORIT` CE SE, SUNCE IZAC` NECE,
PLAVO SRCE S` JUGA OPET JE SA VAMA,
ZABIJ ZELJO, PODARI NAM SRECE! ovo je 2.isto extra
i 3.sto je pjevana protiv olimpika naprijed naprijed zeljo volim te ludo ja ko nikoga ale ale ale aleo pjevajmo zajedno...
krenulo je...steta za buseve samo...
samo da hoce taj prevoz biti organizovan...aljo se nejavlja supak 

- za zivot cijeli
- Kontakt:
sofer ha19TM87 je napisao/la:samo da hoce taj prevoz biti organizovan...aljo se nejavlja supak

- blueman-TM87
- Kontakt:
Kako divan dan hahaha
Prvo sto ih kinezi izofirase sa plavim salovima pa sad i ovo http://sportsport.ba/ino_fudbalp-21337.htm
Ocito da je neka plava epidemija zavladala.
Prvo sto ih kinezi izofirase sa plavim salovima pa sad i ovo http://sportsport.ba/ino_fudbalp-21337.htm
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
blueman-TM87 je napisao/la:Kako divan dan hahaha
Joj šege. S njima je vazda teferić. Još im stavili onaj naš stari legendarni grb. Ha ha. Valjda ljudi skontali da je grb Torpeda bez veze. Nikakvog značenja nema. Jeb.iga tako je to kad se na silu klub pravi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
čamac je napisao/la:Jeb.iga tako je to kad se na silu klub pravi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
danas igramo protiv famosa,zna li neko u koliko sati
Željo kreće prema vrhu
Iskusni fudbaler najavljuje bolje dane na Grbavici...
29.07.2009. 08:30
Pripremna utakmica protiv Olimpika nagovijestila je bolje dane na Grbavici. Željezničar je djelovao spremno. Iako igrači još nisu uigrani, a neki prvotimci su povrijeđeni, sigurno je da će "Plavi" u narednoj sezoni biti mnogo ozbiljniji nego proteklih godina.
Mirsad Bešlija je predvodnik nove ekipe koju stvara trener Amar Osim, a na pripremama je najčešće uigravan za poziciju polušpica.
- Osjećam se dobro, nisam imao problema sa povredama i sigurno je da u novu sezonu ulazim mnogo spremniji nego proljetos. Izvrsno smo radili. Kada se ekipa osvježi, bit će to još mnogo, mnogo bolje.
Pripreme su bile, zaista, super. Svi igrači daju sve od sebe. Već protiv Olimpika vidjela se ogromna želja za pobjedom - kaže Bešlija.
Prema riječima nekadašnjeg reprezentativca BiH, ekipa Željezničara mogla bi već ove sezone krenuti u borbu za vrh.
- Nadam se velikom pomaku i dobrom rezultatu. Željo će sigurno krenuti prema vrhu, gdje mu je i mjesto.
Navijači su na generalci pokazali koliko žele uspjehe. Uz podršku svih struktura u klubu, sigurno ćemo opravdati njihova očekivanja - govori Bešlija.
Danas protiv Famosa
Željezničar će danas ponovo gostovati u Hrasnici, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Famosom.
Drugoligaša iz Hrasnice sa klupe vodi nekadašnji prvotimac i trener Želje Haris Alihodžić, a na posudbi igraju Zeba, Omerović i M. Čolić, nekadašnji prvotimci "Plavih" Žerić i Mulaosmanović te nekadašnji juniori Šehić, Voljevica i Smječanin.
http://www.****/sport/fudbal/z ... prema-vrhu
@adis_macak: mislim da je u 18:30
Iskusni fudbaler najavljuje bolje dane na Grbavici...
29.07.2009. 08:30
Pripremna utakmica protiv Olimpika nagovijestila je bolje dane na Grbavici. Željezničar je djelovao spremno. Iako igrači još nisu uigrani, a neki prvotimci su povrijeđeni, sigurno je da će "Plavi" u narednoj sezoni biti mnogo ozbiljniji nego proteklih godina.
Mirsad Bešlija je predvodnik nove ekipe koju stvara trener Amar Osim, a na pripremama je najčešće uigravan za poziciju polušpica.
- Osjećam se dobro, nisam imao problema sa povredama i sigurno je da u novu sezonu ulazim mnogo spremniji nego proljetos. Izvrsno smo radili. Kada se ekipa osvježi, bit će to još mnogo, mnogo bolje.
Pripreme su bile, zaista, super. Svi igrači daju sve od sebe. Već protiv Olimpika vidjela se ogromna želja za pobjedom - kaže Bešlija.
Prema riječima nekadašnjeg reprezentativca BiH, ekipa Željezničara mogla bi već ove sezone krenuti u borbu za vrh.
- Nadam se velikom pomaku i dobrom rezultatu. Željo će sigurno krenuti prema vrhu, gdje mu je i mjesto.
Navijači su na generalci pokazali koliko žele uspjehe. Uz podršku svih struktura u klubu, sigurno ćemo opravdati njihova očekivanja - govori Bešlija.
Danas protiv Famosa
Željezničar će danas ponovo gostovati u Hrasnici, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Famosom.
Drugoligaša iz Hrasnice sa klupe vodi nekadašnji prvotimac i trener Želje Haris Alihodžić, a na posudbi igraju Zeba, Omerović i M. Čolić, nekadašnji prvotimci "Plavih" Žerić i Mulaosmanović te nekadašnji juniori Šehić, Voljevica i Smječanin.
http://www.****/sport/fudbal/z ... prema-vrhu
@adis_macak: mislim da je u 18:30
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
blueman-TM87 je napisao/la:Kako divan dan hahaha
Ma ja,ono k'o kad vas zaboravi UEFA.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
culum potpisao ugovor , sad ga ja pitao na facebooku 

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 28 gostiju.