FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

EnZo_85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EnZo_85 » 21 avg 2009, 03:01

Pored mene su veceras na Sjeveru bila dva momka koja navijaju za Zelju al eto dosli su sa neko rajom pitarima da gledaju Sarajevo, momci uopste nisu gledali utakmicu vec su samo gledali Horde i govorili svaka vam cast cak su i oni u drugom poluvremenu navijali sarajevo, horde bog i carsija itd..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 21 avg 2009, 03:05

EnZo_85 je napisao/la:Pored mene su veceras na Sjeveru bila dva momka koja navijaju za Zelju al eto dosli su sa neko rajom pitarima da gledaju Sarajevo, momci uopste nisu gledali utakmicu vec su samo gledali Horde i govorili svaka vam cast cak su i oni u drugom poluvremenu navijali sarajevo, horde bog i carsija itd..
da nisam vise puta bio na mjestima tih manijaka ne bih ti vjerovao. Bgm svaka čast

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 avg 2009, 03:25

cestitke iz Mostara!

kenkieForzaZeljo
Kontakt:

Post Postao/la kenkieForzaZeljo » 21 avg 2009, 03:27

cuj 30 OOO bilo na Kosevu..ako je ono 30 hiljada,onda kapacitet stadiona je 130 hiljada :D

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 21 avg 2009, 03:44

kenkieForzaZeljo je napisao/la:cuj 30 OOO bilo na Kosevu..ako je ono 30 hiljada,onda kapacitet stadiona je 130 hiljada :D
registrovo se da bi ovo napisao bravo majstore haha

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 21 avg 2009, 03:51

Joj sto su vam zavidni :D Znam kak je. Nama i danas zavide na posjecenosti od prije 2-3 god i omalovazavaju to al et.... uvijek ce takvih biti

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 21 avg 2009, 06:29

Dragi nasi pitari cestitam vam na ovom 1-1 nije lako igrati sa timom koji je igrao sa velikim Chealsea 1-1 (kuci)i mislim da su pobjedili Romu (olimpico stadium) isto nisam siguran -nego stvarno prvih pola sata igre reko negine vam 5 :D al eto 1-1 nije lose SRETNO za 7 dana
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 08:07

dobro jutro svim forumašima :mrgreen: :mrgreen:

sarajevo - spartak 1:0 muminović, 1:1 jahović
hif - sarajevo 2:1 hadžić, 1:2 hadžić i avdić penali 4:5
sarajevo - cluj 1:1 hadžić.......2:1 hadžić i jahović :D iskreno se nadam da će vako biti

MI SMO DIVOVI
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 avg 2009, 08:08

Cestitke Sarajevu na povoljnom rezultatu mada da smo malo imali srece mogli smo mi i jos 2-3 heh. Navijaci svaka cast od prve do zadnje minute srcano bodrili svoj klub! Steta sto je Sarajevo onako bojazljivo uslo u utakmicu, da nije, ko zna sta bi bilo, ali eto na greskama se uci. Cluj stvarno nista posebno, ja reko to ce sad sa svake strane, al odbrana je vecinom bila na visini zadatka. Vezni red i napad super. Da smo igrali sa dvojcom u spicu mozda bi i pobijedili. No nema veze ovo je dobar rezultat i jos postoji nada za Sarajevo da se plasira u Evropsku ligu. Samo da i tamo ne krenu bojazljivo i da igraju kao sinoc i rezultat ce doci. Nego, hocel biti tamo dosta nasih navijaca jer su im oni jos veca motivacija.A za ove bebe sto se prepucavaju stvarno nemam rijeci. Pa ljudi moji zar vam nije drago sto je jedan nas klub odigrao nerijeseno protiv kluba koji je pobijedio slavnu Romu? Jos je Sarajevo bilo i bolje. Kad cemo se uvijek svi skupa i kao jedno radovati uspjesima nekog naseg kluba u Europi ili reprezentacije :cry: ? U Rumuniji nista drugo sem SVI U NAPAD

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 21 avg 2009, 08:22

Eh ovako.Pregledao sam cijelu utakmicu,super je Sarajevo odigralo,malo treme u prvih 20 tak minuta,a onda se uopste nije mogla primjetiti razlika izmedju timova.Sarajevo odlicno odigralo,malo losije na pocetku vjerovatno tema je uticala i na kraju zbog umora.Steta sto umjesto one stative ne bi gol,mozda bi bilo sve drugacije.Nije ni Cluj vala imao nekih prilika,Sarajevo mi je izgledalo opasnije.

Za Horde samo rijeci hvale,cak i kad je Cluj postigao pogodak oni su navijali bez prestanka,mozda jos i jace. Stvarno svaka cast.Cak su i na Sport RO u najavi spominjali navijace Sarajeva(steta sto nisam mogao da razumim).,bila je i neka slika bakljade iz nekih prethodnih utakmica :D

Da se razumijemo,ne navijam ni za jedan klub,ovo je moje skromno vidjenje utakmice,i ovo pisem kao jedan gledalac koji voli BIH i nas sport.Taman da je Siroki,Zrinjski ili neko drugi dogurao do ove faze gdje je Sarajevo,bilo bi mi drago.

Eto sretno Sarajevu u revansu,da ponovi ovu i jos bolju igru pa da prodje dalje abd :)
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 08:31

Odgođene utakmice Sarajeva:
5. kolo: Sarajevo - Travnik - 31.8.2009. (ponedeljak) u 20 sati
4. kolo: Olimpik - Sarajevo - 8.9.2009. (utorak) u 17 sati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 avg 2009, 08:33

kada covjek spomenu siroki i zrinjski, nevjerovatno je da ti klubovi koji "haraju " po PL se ne mogu sastaviti s loptom u evropskim kupovima- gube od luxemburzana ili slicno.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 08:42

steve-o je napisao/la:steta, cim ste primili gol na kosevu ovo je vec meni se cini game over... sto se tice posjete na kosevu veceras, velika sramota, manje od 20000 :roll:

buhahahahah :mrgreen: sad si se valjda bolje informisao

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2009, 08:43

Eh pa ovako, prvo ću da čestitam na rezultatu, mislim da je ovakav rezultat uspjeh definitivno.

Drugo što hoću da kažem, nebih da budem pametan ali mislim da će ova utakmica vrlo brzo biti predmet istrage mjerodavnih organa UEFE, a to možete i sami zaključiti kad pogledate ponašanje igrača Cluja kod izjednačujućeg gola,kladionice su čudo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 21 avg 2009, 08:52

VB 1987 je napisao/la:Eh pa ovako, prvo ću da čestitam na rezultatu, mislim da je ovakav rezultat uspjeh definitivno.

Drugo što hoću da kažem, nebih da budem pametan ali mislim da će ova utakmica vrlo brzo biti predmet istrage mjerodavnih organa UEFE, a to možete i sami zaključiti kad pogledate ponašanje igrača Cluja kod izjednačujućeg gola,kladionice su čudo...
Mora da si igrao 2 na kladionici pa si razocaran hahaha.Najvise volim takve kao ti sto pocijeli dan pricaju da je sigurna dvica na kosevu pa onda uplate krisom 1 km na x2 hahaha.Nek su svi dusmano popadali.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2009, 08:55

krcko je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Eh pa ovako, prvo ću da čestitam na rezultatu, mislim da je ovakav rezultat uspjeh definitivno.

Mora da si igrao 2 na kladionici pa si razocaran hahaha.Najvise volim takve kao ti sto pocijeli dan pricaju da je sigurna dvica na kosevu pa onda uplate krisom 1 km na x2 hahaha.Nek su svi dusmano popadali.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
Ne, nisi u pravu, uopšte ne igram kladionicu, ali kažem ti pogledaj kretnje igrača Cluja i sve je jasno, nažalost kladionice su najveće zlo fudbala i sporta uopšte...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 08:56

da nisi smiješan bio bi žalostan

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 21 avg 2009, 08:58

Ma i meni su ovi Clujani nekako nezaiteresovani izgledali drugo poluvrijeme. Upsut, u Cluju revans sude portugalci sto je stvarno smjesno kada vidimo da je Cluj maltene (vise nego rumunjski) portugalski klub

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 avg 2009, 09:00

Drago mi je ako sam te uspio nasmijati, a mislim da uopšte neće biti smiješno za par mjeseci, uostalom vidjećeš, onakvo kretanje igrača i blok šuta (uklizavanje), može se vidjeti samo u Trebinju...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 09:05

VB 1987 je napisao/la:Drago mi je ako sam te uspio nasmijati, a mislim da uopšte neće biti smiješno za par mjeseci, uostalom vidjećeš, onakvo kretanje igrača i blok šuta (uklizavanje), može se vidjeti samo u Trebinju...

haj dobro eto namješteno je i jesil sve rekao što si imao reći u vezi tog namještanja utakmice...da se bezze ne raspravljamo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 26 gostiju.