KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

mokeke
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la mokeke » 15 maj 2009, 15:53

Učlanite se u navijačku grupu Bosna Fans

Bosna Fans, tek osnovana grupa navijača, koja će od slijedeće sezone organizovano bodriti klubove KK Bosna i RK Bosna na njihovim utakmicama pokrenula je inicijativu za okupljanjem što većeg broja svojih pripadnika.
Svi ljubitelji ovih klubova oba spola koji žele pomoći klubovima da dođu do pobjede, a koji imaju od 13 do 20 godina, trebaju se javiti na telefon 062/476-396 ili na e-mail [email protected].

Kako javljaju iz ove grupe, već su počeli sa pripremama za rad, traže prostor za udruženje, prave wallpapere, a u izgradni je i grb grupe.

Mjesečna članarina za sve članove će biti 5 KM. Ti novci će biti korišteni za razvoj grupe (za kupovinu bubnjeva, pravljenje transparenata, plaćanje prostora i drugo). Agencija koja će praviti dukserice, majice, kačkete i drugu opremu također je pronađena, a svi promotivni materijali će se moći kupiti u udruženju.

Na utakmice KK i RK Bosna će se ići organizovano, a traži se i agencija za gostovanja, saopštili su Bosna Fans.

Zna li iko ista o vovome. Pazite, svi od 13-20 godina :D Pa jel oni prave obdaniste :mrgreen:

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 15 maj 2009, 17:45

pa mokeke,navijaci dolaze pod svoje u tim godinama,nece poceti sa 25 navijati
ali ako ja imam 21 onda se en mogu uclaniti u grupu :?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 19:05

Ma to sa godinama je neko pogriješio. Što se tiče same grupe, ako se ona osnuje i ako bude radila prema planu kako je ovdje napisano, onda će to biti dobro za klub, jer već dugo KK i RK Bosna nemaju vlastitu navijačku skupinu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 maj 2009, 19:25

el-fighter je napisao/la:Mislim da je Bosna najbolji igrački kadar imala u prvoj sezoni NLB lige. Između ostalih tada su igrali: Marković, Parežanin, Bavčić, Wiliams, Fen, Bukva, Subašić...
jel me zajebajes?
Bukva? Subasic? Parezanin?

cast donekle Deji, ali ova dvojica,posebno prvi, glavna uloga mu je bila da vodi zagrijavanje ekipe, lafo kapiten
Cuva Bog Zelju svog!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 maj 2009, 21:14

ipak se igra u velikoj dvorani....izgleda da nema sajma gradjevine....tako barem pise na stranici kkbosna...uzimajuci u obzir posjetu protiv igosa u zadnjoj tekmi iskreno ne ocekujem neku popunjenost dvorane....
I feel devotion!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 maj 2009, 21:39

mirzza je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Mislim da je Bosna najbolji igrački kadar imala u prvoj sezoni NLB lige. Između ostalih tada su igrali: Marković, Parežanin, Bavčić, Wiliams, Fen, Bukva, Subašić...
jel me zajebajes?

cast donekle Deji, ali ova dvojica,posebno prvi, glavna uloga mu je bila da vodi zagrijavanje ekipe, lafo kapiten
Bukve je bio levat i ostao je levat!!!Edis je pruzo dobre partije,**** prodao je se u njemacku "gdje je igrao dobro!!Parazenin nista vise od zamjene!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 21:51

mirzza je napisao/la:
jel me zajebajes?

Bukvu sam stavio samo jer je bio kapiten, a i ja znam da je grijao klupu. Subašić je imao odličan šut za tri poena. Sjećam se jedne utakmice, kada je Bosna gubila 10 razlike, sedam minuta prije kraja. Tada u igru ulazi Subašić i za tih sedam minuta daje pet trojki i Bosna na kraju pobjeđuje. A koliko me pamćenje još služi čini mise da je u to vrijeme Parežanin bio prvi playmaker, a rezerva mu je bio Železnik.

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 15 maj 2009, 22:53

ipsa je napisao/la:ipak se igra u velikoj dvorani....izgleda da nema sajma gradjevine....tako barem pise na stranici kkbosna...uzimajuci u obzir posjetu protiv igosa u zadnjoj tekmi iskreno ne ocekujem neku popunjenost dvorane....
samo da otvore tribine da se ne trpamo u parter opet kao prosli put... bole me ledja u parteru ne mogu se ni naslonit ko cojek :D

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 15 maj 2009, 22:57

cha0s je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ipak se igra u velikoj dvorani....izgleda da nema sajma gradjevine....tako barem pise na stranici kkbosna...uzimajuci u obzir posjetu protiv igosa u zadnjoj tekmi iskreno ne ocekujem neku popunjenost dvorane....
samo da otvore tribine da se ne trpamo u parter opet kao prosli put... bole me ledja u parteru ne mogu se ni naslonit ko cojek :D
nemamo se sta trpati u parter,napunicemo onaj jedan dio i to je to,duplo manja posjeta nego protiv igokee

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2009, 01:24

mokeke je napisao/la:Učlanite se u navijačku grupu Bosna Fans

Bosna Fans, tek osnovana grupa navijača, koja će od slijedeće sezone organizovano bodriti klubove KK Bosna i RK Bosna na njihovim utakmicama pokrenula je inicijativu za okupljanjem što većeg broja svojih pripadnika.
Svi ljubitelji ovih klubova oba spola koji žele pomoći klubovima da dođu do pobjede, a koji imaju od 13 do 20 godina, trebaju se javiti na telefon 062/476-396 ili na e-mail [email protected].

Kako javljaju iz ove grupe, već su počeli sa pripremama za rad, traže prostor za udruženje, prave wallpapere, a u izgradni je i grb grupe.

Mjesečna članarina za sve članove će biti 5 KM. Ti novci će biti korišteni za razvoj grupe (za kupovinu bubnjeva, pravljenje transparenata, plaćanje prostora i drugo). Agencija koja će praviti dukserice, majice, kačkete i drugu opremu također je pronađena, a svi promotivni materijali će se moći kupiti u udruženju.

Na utakmice KK i RK Bosna će se ići organizovano, a traži se i agencija za gostovanja, saopštili su Bosna Fans.

Zna li iko ista o vovome. Pazite, svi od 13-20 godina :D Pa jel oni prave obdaniste :mrgreen:
nazalost prestar sam za ovo... bas me zanima sta ce napraviti sa ovom djecom od 13 godina
You are someone else I am still right here

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 16 maj 2009, 01:32

Uh nije me bilo dugo, ja šta se postova nakuca :D ... Prvo da se momcima čestita na ovjerenom mjestu u NLB, no posao nije završen. Daj da se prvo uzme titula, zatvori plan za ovu sezonu, pa da se onda za narednu počnu kockice slagati. Naravno, kao i dobar dio ljudi ovdje, i ja sam zato da se VV zadrži i napravi neki dobar radni plan - recimo na 4 godine, i da se krene krojiti ekipa onako kako trener želi. Volio bih i ja da se sa njim već postigao dogovor, ali donekle je razumljivo i da frajer vaga - familija mu je u BG (važan faktor), koliko će love (i igračkog kadra) biti na raspolaganju za narednu sezonu, ili ako izleti ponuda poput Zvezde ili Partizana (što Neno reče, koja se ne odbija)... Sve i da donese odluku koju većina nas ne želi, treba je poštovati i biti zahvalan na dobrom poslu koji je za svog mandata obavio. Naravno, ako ostane super, ako ne, opet se možemo pokriti - iskreno meni je super alternativa da dođe Mutapčić. Čovjek se pokazao, ima onu pozitivnu inteligenciju i motivaciju igrača, respekt, i što je najvažnije, čovjek zna košarku. Od domaćih, o Šehovcu sam čuo sve najbolje,. Još je imao godinu dana da sjedi iza Vlade i da uči, što nije malo. Samo nek ne dovode ove iz "reciklaže" tipa Mense, Sabeta zvanog "tri specijal" ili da (ne do bog) opet ispod nekog kamena iskopaju Draška Prodanovića.
S druge strane, treba malo i poraditi na politici kluba. Obećava ova nova politika ugovora, ali se također mora raditi bolje na biznis planu, pogotovo u doba finansijske krize, gdje se potencijalni sponzori sada pate kako da namaknu pare za plate radnicima, dok im sponzorski ugovori nisu ni na kraju pameti. Samim tim, logično je da će se klub morati okrenuti mlađim igračima i zbog toga je veoma važno da trener ne bude neki nesposobni krampuz koji će srozati rezultate i ubiti djecu u pojam. Drugo, neko spomenu posjetu. Sarajevo je inače jedan čudan grad, kada je nešto "inn", nema šanse da se dobaci do karte. Kada raju malo prođe, ili dođe neka nova "inn" stvar, ne možeš skupiti ni 1.500 gledalaca na derbiju sezone. Nažalost, tako je bilo i prije rata, u vrijeme ex-Yu lige pa sam znao neke jako dobre utakmice gledati u "kecu" sa 500 paćenika. Stoga i ideja da recimo na svakoj utakmici ugoste bar jednu školu (osnovnu ili srednju). Bolje imati djecu za džaba na tribinama (ionako i ovako ćeš platiti zakup sale), a usput tako se i stvara baza ljudi koji će ti biti redovni posjetioci utakmica.
Ne znam, ima na ovom forumu dosta dobrih ideja, koje bi mogle unaprijediti klub. Bilo bi fino kada bi neko iz uprave s vremena na vrijeme bacio pogled na ovaj forum, ali mislim da već previše tražim...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 maj 2009, 01:42

mokeke je napisao/la:Učlanite se u navijačku grupu Bosna Fans

Pa ideja je odlična,samo ovo ograničenje starosti... :? ,i mi imamo Ultras juniore koji su premladi da gone na gostovanja,pa kada se poklopi nogometno gostovanje,a košarka kući oni su za to zaduženi,pa mislim da je nešto slično i ovdje.Sve u svemu pohvale za ovo i nadam se da će ideja zaživjeti,a grupa opstati.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 19:35

@neno#4
neno kralju uzimamo li sutra slobodu...?
I feel devotion!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 maj 2009, 20:49

ipsa je napisao/la:@neno#4
neno kralju uzimamo li sutra slobodu...?

Pa trebali bi ste nas uzeti kvalitetniji ste i bolji ali mi nikom pardona nedamo :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 21:00

sloboda je pokazala kvalitet...i vjerujem da je u stanju kazniti svako opustanje....ekipa koja je 2 puta pobjedila igose nije za podcjeniti..i zaista skidam kapu diti na tome...jednom sam vec napisao da je slobodi poslo za rukom ono sto bosni nije vec drugu sezonu...nadam se da ce vlada i psiholoski spremiti ekipu za sutrasnji mec...samo da nam ulazak u nlb ne udari u glavu prije vremena... :D
I feel devotion!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 maj 2009, 21:05

ipsa je napisao/la:sloboda je pokazala kvalitet...i vjerujem da je u stanju kazniti svako opustanje....ekipa koja je 2 puta pobjedila igose nije za podcjeniti..i zaista skidam kapu diti na tome...jednom sam vec napisao da je slobodi poslo za rukom ono sto bosni nije vec drugu sezonu...nadam se da ce vlada i psiholoski spremiti ekipu za sutrasnji mec...samo da nam ulazak u nlb ne udari u glavu prije vremena... :D

Eh to i ja mislim ako udari ulazak u Nlb sad ti kazem ako se opustite malo necete dobro proci a i onda u Finalu i ako prodjemo mada su male sanse navijate za nas protiv Sirokog ili Igosa:)))
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 16 maj 2009, 21:10

TaRgEt_ je napisao/la:
ipsa je napisao/la:sloboda je pokazala kvalitet...i vjerujem da je u stanju kazniti svako opustanje....ekipa koja je 2 puta pobjedila igose nije za podcjeniti..i zaista skidam kapu diti na tome...jednom sam vec napisao da je slobodi poslo za rukom ono sto bosni nije vec drugu sezonu...nadam se da ce vlada i psiholoski spremiti ekipu za sutrasnji mec...samo da nam ulazak u nlb ne udari u glavu prije vremena... :D

Eh to i ja mislim ako udari ulazak u Nlb sad ti kazem ako se opustite malo necete dobro proci a i onda u Finalu i ako prodjemo mada su male sanse navijate za nas protiv Sirokog ili Igosa:)))
da imate jos kojeg igraca pored jovanovica da moze odigrat svaku utakmicu na velikom nivou mozda bi vas bosna i pustila ali ovako ne vjerujem bas :? :?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 maj 2009, 21:11

Melo15 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

da imate jos kojeg igraca pored jovanovica da moze odigrat svaku utakmicu na velikom nivou mozda bi vas bosna i pustila ali ovako ne vjerujem bas :? :?

Ma ostali su tu da pomognu Velimirovic Leric Albijanic Persic i ostali :))) ma joj i ja ne vjerujem ja onako kazem covjece ccc:)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 21:28

TaRgEt_ je napisao/la:

normalno....:)
I feel devotion!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 maj 2009, 21:46

Sutra se netreba opustiti, jer Sloboda sve kažnjava. Nadam se da će igrači Bosne odigrati dobru utakmicu i da će na kraju slaviti.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.