Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
wanda brate, izbaci nam sve viscine konakte s loptom veceras:-)
lik u 1. pol. sve sto je dirnuo, usrao..morao letiti vani vec na poluvremenu.
2. pol. jos gori i nagradis ga sa jos 45. min, cak ga prebacis lijevo..
kontas izaci ce, dobije nagradu i dodatnih 30 min.
sve to nije dovoljno, das mu i penal da ti na kraju dobro zabiberi za laku noc:-)
toliko smo losi bili da mi je smijesno sve, komentari su mi bas zanimljivi. danas sam pisao da necu biti razocaran ako ispadnemo jer ako od ovih zijanimo, nismo ni zasluzili euro. Ovi levati rudarili svo vrijeme i zasluzili nagradu u penalima. Penali i nisu tolika lutrija, kako mi to dozivljavamo, ima tu i dosta drugih elemenata osim srece.
lik u 1. pol. sve sto je dirnuo, usrao..morao letiti vani vec na poluvremenu.
2. pol. jos gori i nagradis ga sa jos 45. min, cak ga prebacis lijevo..
kontas izaci ce, dobije nagradu i dodatnih 30 min.
sve to nije dovoljno, das mu i penal da ti na kraju dobro zabiberi za laku noc:-)
toliko smo losi bili da mi je smijesno sve, komentari su mi bas zanimljivi. danas sam pisao da necu biti razocaran ako ispadnemo jer ako od ovih zijanimo, nismo ni zasluzili euro. Ovi levati rudarili svo vrijeme i zasluzili nagradu u penalima. Penali i nisu tolika lutrija, kako mi to dozivljavamo, ima tu i dosta drugih elemenata osim srece.
Za svojih 45 godina praćenja fudbala nikad nisam vidio većeg kloca i neinteligentnijeg fudbalera od ovog debila...
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Zbog Željine djece nismo vidjeli SP 2018, EP 2016 i 2020....

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Jedan rezervni Hajrovic iz Dinama dao u reprezentaciji više nego ovaj lazni Messi iz Turske lige!
Nemoj tako on je u nasoj bratskoj zemlji a i pustio je sunet bradicu!
Nadam se da si primjetio da ova kompletna "Turska Ergela" ima sunet bradice!
Elhamdulila, šučur dragom alahu!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma momak jednostavno ne zna bolje i to je to. Ne razumijem ni zašto raja očekuje nešto od njega nakon svih užasnih nastupa.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sreca pa su Torpedova djeca bila jako korisna u pohodu na SP 2014...

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jedan od igrača koji bi trebali razmislit o opraštanju od reprezentacije.
najveci krivac za vecerasnji poraz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Džeko također....
Uspije protiv Bonuccia da igra a u džep ga Evans strpa.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
istina, dok moram priznati da je Pjanic odigrao jednu od njegovih boljih utakmica za reprezentaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:17Džeko također....
Protiv Bonucija nije imao Pjanica koji ce organizovati igru!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:17Džeko također....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
**** li ti sve po spisku smoto jedan ko ti ikad rece da se bavis fudbalom idi **** sebi sve svoje po turskoj okani se vise ove repke **** te oblak te **** gore mi je palo gledanje tebe nego ovo ispadanje konju jedan pa meni pacijent na umiranju se bori s temperaturom i milion metaszata ja tebe gledam međede jedan pa ja sam zbog tebe tablet kupio da vas mogu gledati dok radim sve ti **** raspalo
- ASD
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:08Druze moj ja sto sam zaradio od skautinga i s kakvim sam fudbalskim facama radio, ta dvojica mogu samo na televiziji gledati. Sve sto sam rekao tako je od Prosineckog do Bajevica, da ne pricam o Visci za kojeg govorim evo par godina da covjek nema sta traziti u reprezentaciji.babino je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:03hahahahahahahahBeduin je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:38Dragi moj Visca, srce me boli sto ispadosmo ponajvise radi tebe. Obrazi mi se crvene od stida i srama sto sam te branio i ocekivao da nesto pokazes, dokazes, procepis, a ti uj3ba i mene i reprezentaciju. Ali ima nesto i utjesno u svemu tome, sad ce ti j3bavat mater i oni koji su se nadali tvojim golovima i asistencijama, na cemu sa mnom. J3bavat ce ti mater i stari i mladi, i tvoji mrzitelji i branitelji. J3bem ti mater dragi moj Visca.
Mozda neko i od selektora shvati da ne zasluzujes mjesto u prvih 11. To bi bila utjeha vise. Ustvari, ti ne zasluzujes vise da krocis u reprezentaciju. Mars.
ja mislim da ce ga asd i hurem i dalje baniti:-)
samo se vi i dalje sprdajte svi sa wandom:-)

A ono, trubim godinama da je covjek antitalent, uvijek se nalazilo ljudi kojinsu ga branili.
Ko sto jedan moj prijatelj rece, los je onoliko koliko mu je losa frizura veceras
Ko sto jedan moj prijatelj rece, los je onoliko koliko mu je losa frizura veceras

naprijed rejal
Okej, loš, to stoji. Još gore je to što je on u Turskoj ligi neki faktor pa će vjerovatno vazda dobijati poziv.
Ali Bajeviću druže, držiš ga 120 minuta u igri iako je bio jedan od najjlošijih na terenu. Nevjerovatno.
Ali Bajeviću druže, držiš ga 120 minuta u igri iako je bio jedan od najjlošijih na terenu. Nevjerovatno.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Koja su to vremena bila 2013-2014 kada ni zeljino s.ranje ni fks s.ranje nije bilo u repki. Kad je cijela prva postava bila svabska skola fudbala.
Sta nam zeljina skola fudbala i akademija donose vidimo sada kada te dvije skart skole predstavljaju repku u najvecem broju i bh klubove u evropi.
Gdje sarajlice kolo vode tu uspjeha nema.
Pametnom dosta.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U 7,8 godina koliko igra u reprezentaciji je imao 3,4 dobre utakmice.
Ali ono sinoc je uspio nadmasiti sam sebe, onakvu prezentaciju na terenu nebi pruzio igrac ni iz kantonalne lige.
On je morao da leti u 25-toj minuti van, ali se gospodinu jos mijenja strana i daje penal da usere sve sto se moglo usrati.
Valja i to znati.
Ne kontam, koji klinac se zove Tatar ako mu neces dati sansu pored ovog antifudbalera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Zglavkar i 27 gostiju.