Potpis, i mislim da ce tvrdjava ostati neosvojena i ovaj putharry_90 je napisao/la:SRetno nasim momcima danas protiv Travnika,i da upisu novu pobjedu.Danas nam nema Mostarlica i Bekica,al koga nema bez njega se mora.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Potpis, i mislim da ce tvrdjava ostati neosvojena i ovaj putharry_90 je napisao/la:SRetno nasim momcima danas protiv Travnika,i da upisu novu pobjedu.Danas nam nema Mostarlica i Bekica,al koga nema bez njega se mora.
Nadam se i ja pobjedi, slazem se da ce biti bunker, ali protiv bunkera trebali bi da budemo najaci posto veliki broj golova postizemo glavom, tj. ubacajima u 16 metara, a to je po meni vjerovatno najace oruzije protiv bunkera, barem ja tako mislimharry_90 je napisao/la:Danas ce biti po meni najteza tekma na Tusnju,ovi igraju bunker,moracemo biti malo jaci u startovima itd.Moramo im uzvratit za onaj poraz u Travniku.Ocekujem jedno 2-3 gola u njihovoj mrezi,a kod nas vala ni jednu,nek Mujkic nastavi gdje je stao,i da odbrana bude na vrhunskom nivou.
harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Neki problem ???Gigant je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Nikakav problem, nego je smijesno...presmijesnoharry_90 je napisao/la:Neki problem ???Gigant je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Ma navuko malo s nogu prehlade19TM87 je napisao/la:sto to neki nisu na utakmici ?
Al si ti dosadan na temi,sto ne pises po svojoj,haj zaboli me za tvoje misljenjeGigant je napisao/la:Ma navuko malo s nogu prehlade19TM87 je napisao/la:sto to neki nisu na utakmici ?a najglasniji je na temi, covjek konta ovaj fkt navijac neki...
samo rajvosa je napisao/la:To Hary legendo prvo je drugu pomagao,sad zdravlje mozda bude sljedecu tekmu moro kod zubara hahaha a ti nisi tekme ocima vidio!
Evo primismo gol nakon 6 tekmi kuci,al bitna je pobjeda,cestitke na prognoziarmin90 je napisao/la:Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:
1. Gol
GOOOOOOOOOOOOL!
Slomić dobro centrirao s desne strane, Damir Smajlović volej udarcem matirao Nurkovića za vodstvo Tuzlaka.
2. Gol
GOOOOOOOOOOOOOOL!
Crnogorac centriao s desne strane, Damir Smajlović glavom matirao Nurkovića za vodstvo od 2:0.
Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza).
Hvala Bogu pa nije u modi biti glup kao ti,i dresiran na slucaj Gavaric .samo rajvosa je napisao/la:Ovo izgleda moda u Tuzli kuci da sjede dok se tekma igra,molim te nas prosvijetli svemoguci Hary!
Haha sta je ovo produzetak godinu dana trajeharry_90 je napisao/la:Evo primismo gol nakon 6 tekmi kuci,al bitna je pobjeda,cestitke na prognoziarmin90 je napisao/la:Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:
1. Gol
GOOOOOOOOOOOOL!
Slomić dobro centrirao s desne strane, Damir Smajlović volej udarcem matirao Nurkovića za vodstvo Tuzlaka.
2. Gol
GOOOOOOOOOOOOOOL!
Crnogorac centriao s desne strane, Damir Smajlović glavom matirao Nurkovića za vodstvo od 2:0.
Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza).
Hvala Bogu pa nije u modi biti glup kao ti,i dresiran na slucaj Gavaric .samo rajvosa je napisao/la:Ovo izgleda moda u Tuzli kuci da sjede dok se tekma igra,molim te nas prosvijetli svemoguci Hary!