Potpis, i mislim da ce tvrdjava ostati neosvojena i ovaj putharry_90 je napisao/la:SRetno nasim momcima danas protiv Travnika,i da upisu novu pobjedu.Danas nam nema Mostarlica i Bekica,al koga nema bez njega se mora.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
--Pametnij popusta--
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma red je da ode utakmica u hendikep. Dakle, prognoza (barem) 2-0 za Slobodu i to je to. Ne vjerujem da će Travnik preći centar a kamoli nešto opasnije zaprijetiti domaćinima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Danas ce biti po meni najteza tekma na Tusnju,ovi igraju bunker,moracemo biti malo jaci u startovima itd.Moramo im uzvratit za onaj poraz u Travniku.Ocekujem jedno 2-3 gola u njihovoj mrezi,a kod nas vala ni jednu,nek Mujkic nastavi gdje je stao,i da odbrana bude na vrhunskom nivou.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nadam se i ja pobjedi, slazem se da ce biti bunker, ali protiv bunkera trebali bi da budemo najaci posto veliki broj golova postizemo glavom, tj. ubacajima u 16 metara, a to je po meni vjerovatno najace oruzije protiv bunkera, barem ja tako mislimharry_90 je napisao/la:Danas ce biti po meni najteza tekma na Tusnju,ovi igraju bunker,moracemo biti malo jaci u startovima itd.Moramo im uzvratit za onaj poraz u Travniku.Ocekujem jedno 2-3 gola u njihovoj mrezi,a kod nas vala ni jednu,nek Mujkic nastavi gdje je stao,i da odbrana bude na vrhunskom nivou.
--Pametnij popusta--
Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Neki problem ???Gigant je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Sloboda-Travnik 1:0
Nikakav problem, nego je smijesno...presmijesnoharry_90 je napisao/la:Neki problem ???Gigant je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nama je danas najbitnije uzeti 3 boda,ne bitno kojim rezultatom,samo da se lagano izvucemo iz ove situacije,ako nam je ne shebe mutavi colakovic,svojim nekim zakonom.Danas necu na tekmu,prehlada zeza .
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
sto to neki nisu na utakmici ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
@Gigant
hvala na savjetu,ipak zdravlje je prece od svega,a tebe vec dugo nije bilo ovdje
hvala na savjetu,ipak zdravlje je prece od svega,a tebe vec dugo nije bilo ovdje
Ma navuko malo s nogu prehlade19TM87 je napisao/la:sto to neki nisu na utakmici ?
-
samo rajvosa
- Kontakt:
To Hary legendo prvo je drugu pomagao,sad zdravlje mozda bude sljedecu tekmu moro kod zubara hahaha a ti nisi tekme ocima vidio! Ovo je olicenje internet navijaca!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 08 maj 2010, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Al si ti dosadan na temi,sto ne pises po svojoj,haj zaboli me za tvoje misljenjeGigant je napisao/la:Ma navuko malo s nogu prehlade19TM87 je napisao/la:sto to neki nisu na utakmici ?a najglasniji je na temi, covjek konta ovaj fkt navijac neki...
samo rajvosa je napisao/la:To Hary legendo prvo je drugu pomagao,sad zdravlje mozda bude sljedecu tekmu moro kod zubara hahaha a ti nisi tekme ocima vidio!
Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:
1. Gol
GOOOOOOOOOOOOL!
Slomić dobro centrirao s desne strane, Damir Smajlović volej udarcem matirao Nurkovića za vodstvo Tuzlaka.
2. Gol
GOOOOOOOOOOOOOOL!
Crnogorac centriao s desne strane, Damir Smajlović glavom matirao Nurkovića za vodstvo od 2:0.
Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza
).
1. Gol
GOOOOOOOOOOOOL!
Slomić dobro centrirao s desne strane, Damir Smajlović volej udarcem matirao Nurkovića za vodstvo Tuzlaka.
2. Gol
GOOOOOOOOOOOOOOL!
Crnogorac centriao s desne strane, Damir Smajlović glavom matirao Nurkovića za vodstvo od 2:0.
Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza
--Pametnij popusta--
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma sto se tice slucaja Gavaric to ce se sigurno rijesiti u dogovoru...Sloboda ce popustiti i Sarajevo ce dobiti bodove, a Slobodi ako budu trebali bodovi dobit ce u zadnjem kolu protiv Olimpika
...tako ti je to opet te 3 iste ekipe ce na ovaj nacin to odraditi, a vi se ovdje i dalje raspravljajte i raspravljajte se bez ikakvog ralzoga 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo primismo gol nakon 6 tekmi kuci,al bitna je pobjeda,cestitke na prognoziarmin90 je napisao/la:Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:
1. Gol
GOOOOOOOOOOOOL!
2. Gol
GOOOOOOOOOOOOOOL!
Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza).
Hvala Bogu pa nije u modi biti glup kao ti,i dresiran na slucaj Gavaric .samo rajvosa je napisao/la:Ovo izgleda moda u Tuzli kuci da sjede dok se tekma igra,molim te nas prosvijetli svemoguci Hary!
Haha sta je ovo produzetak godinu dana trajeharry_90 je napisao/la:Evo primismo gol nakon 6 tekmi kuci,al bitna je pobjeda,cestitke na prognoziarmin90 je napisao/la:Sto se tice stanja na utakmici, ako se Harry sjecas moje prognoze bio sam upravu, dobijamo na ubacaje u 16 metara:
1. Gol
GOOOOOOOOOOOOL!
2. Gol
GOOOOOOOOOOOOOOL!
Kao sto sam ocekivao, svaka cast momcima NEMOZE NAM NIKO NISTA (pa ni lopovi iz saveza).
Hvala Bogu pa nije u modi biti glup kao ti,i dresiran na slucaj Gavaric .samo rajvosa je napisao/la:Ovo izgleda moda u Tuzli kuci da sjede dok se tekma igra,molim te nas prosvijetli svemoguci Hary!
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 08 maj 2010, 18:53, ukupno mijenjano 2 puta.
--Pametnij popusta--
Pobjedili smo što je najvažnije, vi provokatori, pazite da bananu ne popušite 
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon dugo vremena, primljen je jedan gol na Tusnju.
Sloboda dosla do 3 boda i tako vjerovatno osigurala opstanak. Smajlovic polako pokazuje da je pravo pojacanje.
Sloboda dosla do 3 boda i tako vjerovatno osigurala opstanak. Smajlovic polako pokazuje da je pravo pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 3 gosta.