KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Ocajno prvo poluvrijeme,ako ovako nastave(a cini se da i hoce) sve ispod 30 razlike je iznenadjenje...
Nedovic ko Curry igra,a kod dodje za reprezentaciju nece ga nigdje biti.
Nedovic ko Curry igra,a kod dodje za reprezentaciju nece ga nigdje biti.
Simon 
sa -16

sa -16

Kakav karakter ima ova ekipa
Odigrati ocajno prvo poluvrijeme i onda u drugom izaci kao nov i razbiti Unikahu 51-29
Simon ko haubica u drugom poluvremenu. Jovic fenomenalan sa 16 poena, 7 asistencija i 5 skokova. Miler povukao kad je trebalo.. Gudura uzeo loptu kad niko drugi nije htio.. momak ima srce sampiona.
I diskretni heroj Micic sa 8 asistencija u drugom
Takodje veliko bravo za navijace u Malagi.. ovjeravamo top 8 najkasnije za dvije sedmice.

Odigrati ocajno prvo poluvrijeme i onda u drugom izaci kao nov i razbiti Unikahu 51-29

Simon ko haubica u drugom poluvremenu. Jovic fenomenalan sa 16 poena, 7 asistencija i 5 skokova. Miler povukao kad je trebalo.. Gudura uzeo loptu kad niko drugi nije htio.. momak ima srce sampiona.
I diskretni heroj Micic sa 8 asistencija u drugom

Takodje veliko bravo za navijace u Malagi.. ovjeravamo top 8 najkasnije za dvije sedmice.
Zapravo sa -19 u jednom momentu!!!Belmin6 je napisao/la:Simon
sa -16

Kakva partija, bravo momci

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jel napokon siguran taj top 8 ? Sta treba jos ?
Jos jedna pobjeda da se osigura.. ili jos jedan poraz Efesa. Samo sto se sada moze napasti i drugo mjesto. Realno, najpovoljniji scenario je da se nekako spojimo sa Laboralom jer bi tu imali dosta bolje sanse za prolazak nego protiv ostalih ekipa iz druge grupe.. Mada ce svakome biti problem dobiti Zvezdu u BG-u.
Matematicki još jedna pobjeda. Kubanu i Cedeviti idu u goste, a Darrusafaka dolazi.Epidaurus je napisao/la:Jel napokon siguran taj top 8 ? Sta treba jos ?
Mislim da je top 8 siguran, sada je bitno s koje pozicije idu, mada je druga grupa ionako strašna, bilo koga da pokupe.
Rejal-Zvezda moj dream scenario finala EuroligeBelmin6 je napisao/la:Matematicki još jedna pobjeda. Kubanu i Cedeviti idu u goste, a Darrusafaka dolazi.Epidaurus je napisao/la:Jel napokon siguran taj top 8 ? Sta treba jos ?
Mislim da je top 8 siguran, sada je bitno s koje pozicije idu, mada je druga grupa ionako strašna, bilo koga da pokupe.

Nema sta ljudi,ova Zvezda je i jaca nego sto mi mislimo i moze da se nosi sa svakom ekipom u Evropi(osim sa Fenerom
).
Pa prije smo ovakvu razliku ispustali i gubili utakmice,a sad smo mi ti koji stizemo.

Pa prije smo ovakvu razliku ispustali i gubili utakmice,a sad smo mi ti koji stizemo.

Španski kralj Dejan Radonjić pokorio i Malagu!

Kad je Diaz ubacio onu trojku u zadnjoj sekundi trece mislio sam da je gotovo, a onda serija 8-0 na pocetku cetvrte .
Bravo Zvezdo !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Al' kako ih je izresetao
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Što rece @dscile iznad, ovo je tim sa izuzetnim karakterom i to pokazuju kroz čitavu ovu sezonu koja je za pamćenje.
Fenomenalno drugo poluvrijeme. Simonovićeva serija trica u 4. četvrtini me je podsjetila na Willyjevu seriju iz Valensije prošle sezone. Gudurić, Štimac, Jović...
Kakva partija Nedovića
, ali je na kraju ispromašivao sve i hvala mu.
Dajte Špance da se igramo. Laboral x4, Valencia x2, Unicaja x2, Real x1.
U četvrtfinalu ako je ikako moguće da nam protivnik bude Laboral, pa da već polako počnemo pričati o evropskoj tituli.

Fenomenalno drugo poluvrijeme. Simonovićeva serija trica u 4. četvrtini me je podsjetila na Willyjevu seriju iz Valensije prošle sezone. Gudurić, Štimac, Jović...
Kakva partija Nedovića

Dajte Špance da se igramo. Laboral x4, Valencia x2, Unicaja x2, Real x1.

U četvrtfinalu ako je ikako moguće da nam protivnik bude Laboral, pa da već polako počnemo pričati o evropskoj tituli.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Stimcev kvalitet presudio Cedeviti.
Jos samo Mega za novi prsten i EL u narednoj sezoni..

Jos samo Mega za novi prsten i EL u narednoj sezoni..
Odbranom do finala 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zaboravio sam utakmicu potpuno.Ethel je napisao/la:Odbranom do finala

Kad je finale, zna li se termin?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Nek me neko ispravi ako griješim, ali ako sam dobro čuo na kraju prenosa večeras, rekoše da finalna serija počinje 29. aprila
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To zavisi dokle cemo dogurati u EL, ako se plasiramo u TOP 8 onda ce vjerovatno biti tako nekako krajem aprila...alan_kardec je napisao/la:Nek me neko ispravi ako griješim, ali ako sam dobro čuo na kraju prenosa večeras, rekoše da finalna serija počinje 29. aprila
Ocekivan poraz veceras.. i da nismo u ovakvom ritmu Lokomotiva bi vjerovatno dobila. Sa ovim smo izgubili drugu poziciju.. ali ostaje borba za trecu.
Veceras navijati za Turke protiv Pao, pa onda da ih mi dobijemo u Areni..
Veceras navijati za Turke protiv Pao, pa onda da ih mi dobijemo u Areni..
@dscile pazi treća pozicija je možda idealna jer idete na mušteriju Kuću Laboral
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sam taj scenario i prizeljkivao, samo sto su sada dosta manje sanse za trece mjesto.. jer su ovi iz Darusafake toliko retardirani da u zadnjih 30 sekundi izgube utakmicu. Pao ce u sledecem kolu razbiti Cedevitu, a onda ce se sve rijesavati protiv Efesa koji nece imati nikakve sanse za prolazak.. Dok mi moramo dobiti Darusafaku i Cedevitu. Ne gine nam cetvrtfinale sa CSKA.
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, VensanKasel i 3 gosta.