Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 17:31

Bjelasnica je napisao/la:Pastore je dobar marketinski trik , kojeg je progutao Leonardo.
Zamparinijeva podvala .Inače radi se o Italijanskom Graciću. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 11 sep 2011, 17:32

ova tema ce da bude njesra prvih sest mjeseci...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:32

Bjelasnica je napisao/la:Pastore je dobar marketinski trik , kojeg je progutao Leonardo.
slazem se opet, Leonardo kao jedan od igraca koji su igrali za PSG i Milan nema veze o fudbalu, ti imas, super, rekoh Guardioli se javi, dvije slike i rodni list, da te primi kao savjetnika.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2011, 17:32

ZOI84 je napisao/la:Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već. :D Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet
Gori su oni sto uopste prate taj goal.Ja ako hocu da se dobro ismijem,dovoljno mi je da pogledam ocjene igraca koji u 150 procenata su fakat promasene :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 sep 2011, 17:37

ZOI84 je napisao/la:Oni dinski dušmani s Goal.com dali Bojanu 3,5 i Pjanicu 4,5, ko eto najgori bili, ali su navijaci Pjanica izabrali za igraca naj igraca Rome, znaci vole ga već. :D Nemojte mi sada reci Bosanci glasali ,pa imaju i u drugim državama internet
a ja tebi prije par dana govorio da nije relevantan i da ga niko ne prati ,al eto bila si spremna na raspravu 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 sep 2011, 17:40

Ja u zivotu svom nisam vidio goru partiju od jednog pojedinca kao ova strvina Osvaldo sto je pokazao danas.

Inace sudija igro 3+ i razvlacio je zaustavno vrijeme koliko je mogao .

Nego da se vratim na Mireta . Sta reci odigro je solidno par dobri poteza imao je onu priliku u prvom al jbg da je samo 30 cm u stranu postigao bi gol . Sve u svemu ja zadovoljan sa njegovom prvom tekmom u krs ligi
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 17:44

JuveSissoko je napisao/la:
slazem se opet, Leonardo kao jedan od igraca koji su igrali za PSG i Milan nema veze o fudbalu, ti imas, super, rekoh Guardioli se javi, dvije slike i rodni list, da te primi kao savjetnika.
Inače Leonardo je poznati stručnjak , sigurno ga Ferguson nazove bar jednom sedmično za neki savijet., zar ima nešto nejasno u postu @bjelasnica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:45

Saurman je napisao/la:
Inače Leonardo je poznati stručnjak , sigurno ga Ferguson nazove bar jednom sedmično za neki savijet., zar ima nešto nejasno u postu @bjelasnica.
ma Leonardo nema pojma ti i @bjelasnica znate bolje od njega, jer ipak on je samo igrao u Milanu, a vas dvojica ste legende Real M, Di Stefano jesi to ti??
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 17:49

don_burza je napisao/la:Ja u zivotu svom nisam vidio goru partiju od jednog pojedinca kao ova strvina Osvaldo sto je pokazao danas.

Inace sudija igro 3+ i razvlacio je zaustavno vrijeme koliko je mogao .

Nego da se vratim na Mireta . Sta reci odigro je solidno par dobri poteza imao je onu priliku u prvom al jbg da je samo 30 cm u stranu postigao bi gol . Sve u svemu ja zadovoljan sa njegovom prvom tekmom u krs ligi
Slažem se .Da su stavili vreću pjeska umjesto njega mogli bi je iskoristiti bolje od njega , ali bukvalno . :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 sep 2011, 17:50

:roll:

pa sta hocete da kazete da Pastoreova realna cijena je 40-tak miliona, ne moras tu biti nikakav strucnjak da bi skontao...Jos dobro je i to, onaj kreten za njeg trazio i 100 miliona :roll:
15.10 - 15.06 ...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 17:52

skyisthelimit je napisao/la::roll:

pa sta hocete da kazete da Pastoreova realna cijena je 40-tak miliona, ne moras tu biti nikakav strucnjak da bi skontao...Jos dobro je i to, onaj kreten za njeg trazio i 100 miliona :roll:
jesi ti kad cuo za inflaciju, ponudu i potraznju, ocigledno nisi

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:54

Pastore je Ligu Prvaka igrao samo na PS3, sto se tice Leonarda najbolje pokazuje cinjenica da se u Interu kao menadzer zadrzao par mjeseci, bas kao i AC Milanu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 sep 2011, 17:56

Bjelasnica je napisao/la:Pastore je Ligu Prvaka igrao samo na PS3, sto se tice Leonarda najbolje pokazuje cinjenica da se u Interu kao menadzer zadrzao par mjeseci, bas kao i AC Milanu.
On nije neki taktičar, al' zna namirisati talenat (Thiago Silva, Kaka, Pato). Nešto ne znam koga ste ti i @Saurman iskopali? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 sep 2011, 17:58

skyisthelimit je napisao/la::roll:

jesi ti kad cuo za inflaciju, ponudu i potraznju, ocigledno nisi
jesam, to ti je ono kad ti dodje bogati vlasnik ( arap, rus, amerikanac, kinez ) nebitno koji i krhne milione za igrace koji ne vrijede toliko...ono vazno je samo da su medijski napuhani i da dolaze po mogucnosti iz Brazila ili Argentine :roll: zadovoljan :?:
15.10 - 15.06 ...

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 18:01

Pa bolje mu je da je pogodio sa Pastoreom, inace vise nece moci cime da mirise!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 18:01

Bjelasnica je napisao/la:Pastore je Ligu Prvaka igrao samo na PS3, sto se tice Leonarda najbolje pokazuje cinjenica da se u Interu kao menadzer zadrzao par mjeseci, bas kao i AC Milanu.
slazem se, ti si u Barseloni dugogodisnji sportski direktor, nego kakve to sad ima veze sa tvojim postom da je Pastore manje talentovan od Pjanica i da on ne vrijedi 40 miliona, a ne znas da je menadzer uzeo pola tog ugovora, da je ta cijena napuhana jer je takvo stanje na trzistu, da usljed vremenske vrijednosti novca, danasnji 40 miliona nije kao nekad 40 miliona a mi imamo obicaj da mislimo da jedna marka kad sam bio dijete je vrijedila isto kao i danasnja marka, htjeli bi da su cijene igraca kao 96 kad je Zidane kostao 8 miliona ili slicno, ulazis u temu gdje dosta toga odlucuje o cijeni jednog igraca pa i sama drzava iz koje doticni dolazi a svodis odluku o kupovini jednog igraca cisto na nesposobnost jednog covjeka i jedini razlog za tu cijenu navodis tu nesposobnost, zamisli koliko su tek u Chelseau i Man Cityu nesposobni ako cemo po takvoj linij kontat

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2011, 18:08

Totti dusmane! :lol: Gdje ce ti dusa?
A sad ozbiljno. Nije ovo danas bilo dobro od Rome, ali sa obzirom da je novi trener kao i 6 igraca u prvoj postavi, onda nije mozda jos vrijeme za paniku. Trebace im malo vremena da se uklope.
Pjanic nije bio los, imao je jedan dobar sut koji je golman odbranio, i nekoliko je puta proigrao Boriella ali ovaj ne zna primiti loptu...
Ali nije bio ni nesto posebno. Sve u svemu anoniman debi za Mireta.
Za ove koji spominju Tottija i njegove slobodnjake, svaki mu je bio opasan. Pjanic je imao jedan sa 40 metara sa jednim covjekom u zivom zidu i pogodio je bas u njega. Nije to dobro.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2011, 18:09

Ovo ode u pravcu Pjanić vs Pastore :) ,, da bvz ne tušimo Pjanić je def mogao odabrati bolji klub nego što je Roma , nekad smo ga gledali kako ruši Real Madrid na Bernabeu a sad skuplja minute protiv Cagliaria.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 sep 2011, 18:10

Bjelasnica je napisao/la:Pa bolje mu je da je pogodio sa Pastoreom, inace vise nece moci cime da mirise!
Pasotre je imao povecanu cijenu iz razloga sto je mlad, sto je Argentinac i samim time vece su sanse da je istinski talent, jer je Argentina pokazala da se u toj zemlji takvi igraci cesce radjaju nego u Bosni recimo, Pastore je vrijedio toliko jer se nasao bogati vlasnik da ponudi cijenu ne razmisljajuci o realnoj vrijednosti igraca, a Zamparini je strpljivo cekao i odbijao ponude nekih drugih klubova znajuci da preko Leonarda igraca moze dobro utusit, takodje na cijenu igraca utice i kolicina ponuda koje pristizu i evenutalna interna aukcija za istog, Pjanic da je imao vise ponuda Lyon je moga da kalkulise i ceka, dok se isto tako evenutalno ne pojavi neki "seik" al nije tako bilo, dalje Pjanic je imao losiju sezonu nego Pastore, Pastore dolazi iz jace lige nego sto je francuska, sve ove stvari su uticale da se dva igraca koja su po meni jednakog talenta prodaju razlicito, na kraju ce mozda Pjanic da napravi daleko bolju karijeru od Pastorea, tako da svodjenje prodaje Pastorea na jefini marketinski trik, aludirajuci da momak nema kvaliete nego je eto Argentinac je smijesno, mogu mislit koliko si puta pogledao tog Argentinca

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 sep 2011, 18:12

Vidim vec se naziru prvi krivci za eventualne slabe partije Pjanica. Polako ljudi, ovo je tek prva utakmica i tesko da Pjanic odmah pokaze sve svoje kvalitete. Dzeki je trebalo pola godine da se prilagodi, a svakako da ce toliko trebati i Pjanicu. Dok se Mire u potpunosti ne uigra sa ekipom, ostaje nam da se sjecamo Tottijeve familije kad god ne budemo zadovoljni Miretovom izvedbom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 6 gostiju.