Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
ljudi dobili smo Island,pustite vise raspravu oko publike.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Evo sad stigao sa utakmice . Fenomenalna pobjeda uz fenomenalnu atmosferu. Steta sto je dvorana bila poluprazna jer bi atmosfera bila jos bolja i sigurno bi ih dobili sa bar jos 1-2 gola razlike. Sarajlije malo vise patriotizma ubuduce jer je Ferhadija bila prepuna a Skenderija tek na pola popunjena.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- sigurnoable
- Kontakt:
Ne treba da se suti u vezi ovoga, ovo je sramota i zalostsamo_lijevo je napisao/la:ljudi dobili smo Island,pustite vise raspravu oko publike.

@IronMany
Odgovorit cu jednosatvno.
Osnovne civilizacijske norme i osnovna kultura ponasanja.
Koliko vidim i jednog i drugog i tebi manjka.
Mislim da ne trazim previse da nekoga ne bih papkom nazvao
Mislim da pišanje pored puta, bacanje smeca, nosenje onih yebenih platicnih truba koje se koriste samo kad reprezentacija igra, sva ona ikonografija, od buvljaka i svega ostalog, deka prostrtih po okolnim parkovima, do gestikulacija i nacina govora pojedinaca, naguravanje na ulazima gdje moras doci tri sata prije utakmice da bi zauzeo iole normalno mjesto na stadionu, jos milion slicnih stvari, ne ide u prilog tome da se mi generalno mozemo nazvati emacipovanim drustvom.
Kome to odgovara, bujrum. Meni smeta i zato sam prestao ici.
Mislim da ne trazim previse da nekoga ne bih papkom nazvao

Mislim da pišanje pored puta, bacanje smeca, nosenje onih yebenih platicnih truba koje se koriste samo kad reprezentacija igra, sva ona ikonografija, od buvljaka i svega ostalog, deka prostrtih po okolnim parkovima, do gestikulacija i nacina govora pojedinaca, naguravanje na ulazima gdje moras doci tri sata prije utakmice da bi zauzeo iole normalno mjesto na stadionu, jos milion slicnih stvari, ne ide u prilog tome da se mi generalno mozemo nazvati emacipovanim drustvom.
Kome to odgovara, bujrum. Meni smeta i zato sam prestao ici.

Vedatore nema vise Mirze
sad rukomet svaka cast majstore 

I jos igracima za borbu

Nema više Mirze, ostala je tuga, vječno će ga voljeti, zombiji sa foruma.semir01 je napisao/la:Vedatore nema vise Mirzesad rukomet svaka cast majstore

I da pohvalim Spahu
Inace ga ne podnosim, ali veceras je odlicno uradio prenos

Inace ga ne podnosim, ali veceras je odlicno uradio prenos

- legenda reala
- Kontakt:
Zadatak ti je da zbaviš utakmice košarkaške reprezentacije sa zadnjeg Eurobasketa i da ih staviš na youtubevedator je napisao/la:Nema više Mirze, ostala je tuga, vječno će ga voljeti, zombiji sa foruma.semir01 je napisao/la:Vedatore nema vise Mirzesad rukomet svaka cast majstore

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne znam što se čudite što dvorana nije bila puna. Pa jedan Beograd, metropola, koji ima 2 do, po nekim procjenama 2 i po milona stanovnika, ne može da napuni jednu Marakanu kad igra repka (pedesetak hiljada) ili još gore Arenu od dvadesetak hiljada, a i kad se napuni sve to nekako mlohavo izgleda, bez nekog navijanja, podrške... Recimo, prošle godine polufinale ep u rukometu za žene, u areni igraju Srbija i CG, dvorana poluprazna
, dobar dio gledalaca gostujući navijači.
Stvari se rapidno mijenjaju, ljude više ne zanima sport kao takav, već furka i lični interes. Zbog toga više ne postoji banjalučki Borac u rukometu, tuzlansko Jedinstvo u ženskoj košarci, sarajevska Bosna u košarci, ne postoji ni KK Split, moja Zvezda nekadašnji evropski i svjetski prvak je na izdisaju...
Danas se fura tenis zbog Novaka, Rafe, Rogera... teniski tereni i škole niču na svakom koraku. Ovih dana su se furale i poplave, prije toga protesti, dođe lafo da pomaže narodu i onda se slika sa rajom, postavlja na fb... Mnogo loših stvari smo preuzeli sa Zapada, jer smo po mentalitetu povodljivi, da ne upotrijebim neki grublji izraz.

Stvari se rapidno mijenjaju, ljude više ne zanima sport kao takav, već furka i lični interes. Zbog toga više ne postoji banjalučki Borac u rukometu, tuzlansko Jedinstvo u ženskoj košarci, sarajevska Bosna u košarci, ne postoji ni KK Split, moja Zvezda nekadašnji evropski i svjetski prvak je na izdisaju...
Danas se fura tenis zbog Novaka, Rafe, Rogera... teniski tereni i škole niču na svakom koraku. Ovih dana su se furale i poplave, prije toga protesti, dođe lafo da pomaže narodu i onda se slika sa rajom, postavlja na fb... Mnogo loših stvari smo preuzeli sa Zapada, jer smo po mentalitetu povodljivi, da ne upotrijebim neki grublji izraz.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dobar dobarvedator je napisao/la:Nema više Mirze, ostala je tuga, vječno će ga voljeti, zombiji sa foruma.semir01 je napisao/la:Vedatore nema vise Mirzesad rukomet svaka cast majstore

Eto nek tebi koji si Boziji sin, bez grijeha, ne fali kulture nikako!pisac je napisao/la:@IronMany
Ti si bezgresan u ovom svijetu, u ovom univerzumu. Izvini molim te, necu nikada vise!

Ljudi, paznja paznja, ovdje na forumu imamo cistog puritanca, koji se u svom zivotu nije nikada popisao pokraj puta! Ouuu yeahhh....pisac je napisao/la: Mislim da ne trazim previse da nekoga ne bih papkom nazvao
Moj naklon misjeee

Ovdje imamo lika kojemu su trube krive za sve.
Covjeka kojem buvljak je kriv za sve njegove probleme u zivotu!
Covjeka kojem su krive deke po parkovima!
Covjeka kome smetaju naglasci ljudi!
Covjeka koji krivi ljude sto mi u BiH nemamo stadiona kako treba i sto nam taj segment u sportu nije rijesen kako treba. Al' to njemu ne smeta da 11 000 ljudi naziva papcima!!!!
Covjeka koji zeli da na stadion od 12.500 ljudi hoce da dodje 5 minuta prije utakmice i da zatekne svoje mjesto prazno!
Covjeka koji iz topa ispali da je okupljanje reprezentacije i sve sto ide sa tim Cevljanska korida.
Na kraju krajeva imamo papka na forumu. Glavom i bradom !!!!
Dame i gospodo, covjek koji vas sve koji dodjete na utakmicu u Zenicu, hladno nazove papcima!
To je ovaj mister posebni, jedan i jedini i neponovljivi...... pisac!
Da Bog da gledao domace utakmice reprezentacije kod kuce UVIJEK!!!!pisac je napisao/la: Kome to odgovara, bujrum. Meni smeta i zato sam prestao ici.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Vedad87 je napisao/la:Ja sve opmističniji kako se približava..ja odoh polako na tekmu. Nadam se pobjedi ili bar da daju sve od sebe pa šta bude.![]()
![]()

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
ali zato rukomet u Nisu krcato,malda repka u Krusevcu krcato itd.alan_kardec je napisao/la:Ne znam što se čudite što dvorana nije bila puna. Pa jedan Beograd, metropola, koji ima 2 do, po nekim procjenama 2 i po milona stanovnika, ne može da napuni jednu Marakanu kad igra repka (pedesetak hiljada) ili još gore Arenu od dvadesetak hiljada, a i kad se napuni sve to nekako mlohavo izgleda, bez nekog navijanja, podrške... Recimo, prošle godine polufinale ep u rukometu za žene, u areni igraju Srbija i CG, dvorana poluprazna, dobar dio gledalaca gostujući navijači.
Svaki sport ima sredine u kojima se vise/manje prati,e sada je problem ljudi u savezu sto guraju sve u glavni grad.Toliko puta se na rukometu pokazalo kao greska,ali dzaba kada neki to nece da vide.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 08 jun 2014, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ja nikog ne krivim nego samo konstatujem ono sto vidim i ono sto je fakat
Jos jednom ponavljam, neko to voli i nekome to odgovara. Takvi ce i dalje ici.
Meni ne, zato sam i prestao.
Kraj price

Kraj price

Sto ne odes pa to ne konstatujes negdje uzivo da te neko cuje? Onako, cisto da vidis reakciju ljudi?pisac je napisao/la:Ja nikog ne krivim nego samo konstatujem ono sto vidim i ono sto je fakat![]()
Kraj price

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
- Kontakt:
Drago mi je da je Markovic popljuvao Sarajlije jer su to i zasluzili. Ne znam zasto ta arogancija u glavnom nam gradu, pa zar su ljudi tamo bolji od ostalih
Eto primjer Cazina gdje je gorilo kada je igrala reprezentacija, ljudima je bila cast da ugoste momke koji se bore za sportski uspjeh ove drzave. Da je bilo u Mejdanu, bilo bi puno sigurno i atmosfera bi bila odlicna jer jednostavno ljudi nemaju kompleks vise vrijednosti. Cast ljudima koji su bili na utakmici, ali glavni grad nastavlja razocaravati. Jedina dobra stvar je sto ce se sportske reprezentacije dobro zapitati prije nego li daju domacinstvo Sarajevu.

Eto primjer Cazina gdje je gorilo kada je igrala reprezentacija, ljudima je bila cast da ugoste momke koji se bore za sportski uspjeh ove drzave. Da je bilo u Mejdanu, bilo bi puno sigurno i atmosfera bi bila odlicna jer jednostavno ljudi nemaju kompleks vise vrijednosti. Cast ljudima koji su bili na utakmici, ali glavni grad nastavlja razocaravati. Jedina dobra stvar je sto ce se sportske reprezentacije dobro zapitati prije nego li daju domacinstvo Sarajevu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
10 km je pljacka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ev upravo sam se vratio iz Sarajeva,umoran al ne zalim ni sekunde vremena ni para ama bas nista mi nije zao. Danas sam citav dan proveo u Sarajevu i ni u jednom trenutku nisam osjetio atmosferu koja bi najavila utakmicu,al sam se potajno nadao da ce se narod spontano skupiti jer sarajevo ima kapacitet da napuni 10 skenderija u jednom danu, i zaista sam se zaprepastio kad sam vidio polupraznu dvoranu.SRAM NEK BUDE STANOVNIKE NASEG NAJVECEG GRADA!!!! Ovi momci su zasluzili podrsku,a mene da se pita Sarajevo ne bi vise nikad vidjelo reprezentaciju,a sto se tice igre tu necu nista komentarisat sve se vidjelo,momci su heroji!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.