a de mi reci da li je za travu mnogo potrebnije od S&V igre ?AA23 je napisao/la:A **** te zivot, kako sam se izivcirao, onaj ne zasluzuje da igra na ovakvim turnirima a kamoli nesto drugo, klasicni debilski tenis, nit atrakcija nit ista samo ko konj Servis - Mreza a ovaj nas nema servisa, jucer 10 asova danas 0.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Džaba objašnjavati kad je seljak juče počeo da gleda tenis, jbg.Matador je napisao/la:Kako ste vi cudni likovi , volley Zvereva pada kod osnovne linije , odskok je premal , MIRZA TU NEMA RJESENJA OSIM LOBA , shvatite ..
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dobro, nije ništa gotovo, izgubio set pa izgubio... Iako me nervira sa ovim lobovima, k'o jučer par puta sa slice udarcima .
@Pirke
Razumijem da nema trenera i da sve mora sam,al brate ne mozes svaku drugu lob ganjati nad igracem koji je visok gotov 2 metra :S
Razumijem da nema trenera i da sve mora sam,al brate ne mozes svaku drugu lob ganjati nad igracem koji je visok gotov 2 metra :S
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- BeyKopites
- Kontakt:
**** vas miš pa nije Zverev Llodra pa da se ne može proći na mreži.Činjenica je da ga dobija jeftinom serve & volley igrom, samo malo više da se skoncentriše Mirza i svaki put će ga proći na mreži.Zverev nema pojma o pojmu, već samo koristi malo više iskustva i to što vidi da Mirza još nije našao rješenje...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
delko je napisao/la:a de mi reci da li je za travu mnogo potrebnije od S&V igre ?AA23 je napisao/la:A **** te zivot, kako sam se izivcirao, onaj ne zasluzuje da igra na ovakvim turnirima a kamoli nesto drugo, klasicni debilski tenis, nit atrakcija nit ista samo ko konj Servis - Mreza a ovaj nas nema servisa, jucer 10 asova danas 0.
Nije, al kako je iritantna onakva igra, posebno aj da onaj dominira sa poenima, da trci da dobija extra poene, da riternira dobro nego samo servis i pogodi ono sto bi Dzuhlimana sa Alipasina pogodila.
Ne slazem se. Mogao je i kros dijagonalu pokusati, je tesko pogoditi, ali barem ima neku sansu da dobije poen. S lobom de facto nije imao nikakve sanse, Zverev je ocekivao lob.Matador je napisao/la:Kako ste vi cudni likovi , volley Zvereva pada kod osnovne linije , odskok je premal , MIRZA TU NEMA RJESENJA OSIM LOBA , shvatite ..
[/quote] Pitaj seke kako sam je opro dole, klosaru jedan :*[/quote]
nemam sestru
nemam sestru
Samo tako rokaj,jedna ce uci,jbt lob vise 
Neznam koliko vas uopce gleda tenis ali evo:bavarian_bk je napisao/la:Dobro, nije ništa gotovo, izgubio set pa izgubio... Iako me nervira sa ovim lobovima, k'o jučer par puta sa slice udarcima .
Lobujes kada:
- je protivnicki igrac visok
- u slucaju da je protivnik visok. sa strane je teze poentirati zbog razmaha protivnickog igraca, osim na backhandu, posto je ruka kraca na suprotnoj strani. Tu mu je jedini spas.
- na travi, brza podloga
- kada si umoran.
Mirzin najveci problem je to sto je ocito iscrpljen.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 12 jun 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- vendeta1921
- Kontakt:
evo ga, vratio je onih par riterna sa pocetka
kad bi ga sad brejko...
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jedino pozitivno iz eventualnog poraza Bašića bi bilo to da bi se čobani koji nikad nisu pogledali teniski meč na izvjesno vrijeme odselili s ove teme na kojoj nikad nisu napisali post do danas.
KAD TI ČOVJEK POŠALJE LOPTICU IZ VOLEJA NE MOŽEŠ OČEKIVAT DA ĆE IGRAČ KALIBRA BAŠIĆA RASPALIT FORHEND DIJAGONALU U STILU NADALA, UZMI REKET PA PROBAJ SAM. LOB JE JEDINO RJEŠENJE.
KAD TI ČOVJEK POŠALJE LOPTICU IZ VOLEJA NE MOŽEŠ OČEKIVAT DA ĆE IGRAČ KALIBRA BAŠIĆA RASPALIT FORHEND DIJAGONALU U STILU NADALA, UZMI REKET PA PROBAJ SAM. LOB JE JEDINO RJEŠENJE.
Sad će, sad će...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Uze brejk iz igubljene situacije , ali nazalost očigledno je da ga noge ne slušaju
ZELJEZNICAR 1921!
lob 
AND HEEE'S BACK 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
evo ga brejk
cim nema loba idee ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.