Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 17:05

Gerrard je napisao/la:Ako je tacno da Rafa hoce Hamsika onda mu skidam kapu ...nedavno sam ovdje pisao o njemu fantazija od igraca , a moze se dobiti veoma povoljno ... Xabi sad u ovim godinama sa iskustvom nije puno bolji od ovog momka , cak je ovaj lik vjerovatno i pokretljiviji od Alonsa ... strasan igrac , prodati Xabia , ako ce dovesti njega , ja sam za !
slazem se s tim,prodati alonsa ako se moze dovesti bolji igrac od njega,prodavati veznog igraca za napadaca po meni nije bas dobra opcija ovo je vec bolje ;)
Insua je prejak igrac ,dobro se dokazao a i ima jos vremena da napreduje :)

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 3-1605.htm

:D
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 03 jul 2009, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 03 jul 2009, 17:10

gerrard to za ronalda sam rekao jer sam bio ljut na owena, a jako bi volio vidjeti hamsika u liverpoolu jer ionako xabi nije onaj stari....
evo po mom misljenu idealnog sastava za osvjanje titule iduce godine ralno gledajuci
reina
carragher
agger(skrtel)
glen johnson
insua(eventualno capdevilla)
hamsik
mascherano
gerrard
babel(riera kad ne bi bio sebican)
nando
falcao

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2009, 17:49

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 03 jul 2009, 18:11

Prije dwa dana sam spominjao Hamsika kao odlicno rijesenje umjesto Alonsa!!i mozda se i desi!!!mogao bi i da villu pozelim u liverpoolu mozda se i to desi! :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 18:13

rafa je napisao/la:Prije dwa dana sam spominjao Hamsika kao odlicno rijesenje umjesto Alonsa!!i mozda se i desi!!!mogao bi i da villu pozelim u liverpoolu mozda se i to desi! :mrgreen: :mrgreen:
Pa pozelii :D

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 03 jul 2009, 18:17

Silma_liverpool je napisao/la:
rafa je napisao/la:Prije dwa dana sam spominjao Hamsika kao odlicno rijesenje umjesto Alonsa!!i mozda se i desi!!!mogao bi i da villu pozelim u liverpoolu mozda se i to desi! :mrgreen: :mrgreen:
Pa pozelii :D
Upravo zazelio i dabogda se ostvarilo!!!!!!!!!!!!! 8-) 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 jul 2009, 19:21

Owen je pokazao da je **** od covjeka.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 19:29

Torres_9 je napisao/la:Owen je pokazao da je **** od covjeka.
Ma davno je on to pokazao,jos kada je otisao u Real..pa sad kad je pao na tako niske grane Rafa ga nije htjeo da dovede ;)jos su za to bili i gerrard i torres,al et..nek je on postao(po meni)najveca izdajica ovog kluba

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 03 jul 2009, 20:37

Evo sta sam nasao na jednom engleskom forumu, pa ovaj covjek kao da je mene pitao sta mislim o Owenu.

Ipak rece ovdje jedan govornik, Liverpool je bio prije Owena a bit ce Boga mi i poslije njega...

Michael, Michael, Michael...

There were those that when you left were angry at the small fee we got (plus Nunez...) after you let you contract run down. They called you nasty names and said naughty things about you... of which I was one.. but time healed.. I mellowed and went to Istanbul. It was that summer a mate of mine asked "would we have won in Istanbul if we still had Owen" a more key question was would we have been in Istanbul if we still had Owen..

Anyway things didn't work out for you in Madrid and you made it known you'd be prepared to come back to L4 and join the Rafalution... Hurrah we all chanted as we knew you were shit hot in front of goal.. but we didn't want to pay Roman esque bucks for a player we had sold twelve months ago..... you were telling all at the club that you wanted back.. but naughty Rafa wasn't doing enough for you.. So you went to Geordie Town and got about a zillion pounds per game to run around
(a bit).

Then it appeared the Geordie faithful would be enjoying the delights of Scunthorpe and other odd places next season... so what did you do? You let your contract run down (ring any bells) and sent a brochure of yourself to premier league clubs.

Hull are interested.... wait Stoke want him... apparently the Blues are offering him £50k a week to keep the Yak and Louis company. Then.. wait no.... Owen to Man Yoo? Surely not.

You gave us some wonderful memories, that bonkers day in the Sunshine in 2001 when you stole the cup from under the noses of those ****ernees...Rome was beautiful son... those seven years are a memory now... for the small boy I watched is dead to me now... Like Fredo in the Godfather.

I know its a financial decision, as you must really be struggling in the midst of this credit crunch. Oh no wait your are multi ****ing millionaire... well **** you Michael Owen... **** you very very much!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jul 2009, 20:55

TheScouser je napisao/la:
Ipak rece ovdje jedan govornik, Liverpool je bio prije Owena a bit ce Boga mi i poslije njega...

I know its a financial decision, as you must really be struggling in the midst of this credit crunch. Oh no wait your are multi ****ing millionaire... well **** you Michael Owen... **** you very very much![/b][/i]

potpisujem,sto se mene tice nek ide u MP3...

Meanwhile, Liverpool goalkeeper Jose Reina insists Benitez has no intention of selling Alonso.

'I believe that he (Benitez) has very clear ideas and his plan at the moment is not to sell, it is to have a settled team,' said Reina. 'Anyone who wants to break up this team is going to have to pay a lot of money.'

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Rossi.html
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 03 jul 2009, 22:15

Pa samo Daily Mirror, The Sun i ostale sugave novine koje zele "uznemiriti" Rafu i nj ekipu pisu o navodnim ponudama Barce i Reala, dok ni jedna druga iole normalna internet stranica nije nista objavila. Samo pisu "preparing bid" a nigdje nisam vidio "have made bid"...

Drago mi je sto ce ostati Alonso, iako je u par utakmica znao zasrati on je jos uvijek jedan od nasih kljucnih igraca. Koliko ja znam makar nije rekao da "silno zeli" napustiti Liverpool (nije to rekao proslo ljeto kad ga je Rafa stavio na transfer listu), a kao neki o kojima ne vrijedi ni pisati.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 03 jul 2009, 23:17

joj debilu owenu sta nam uradi,otidjite na oficjelni sajt manchestrera pa ga vidite kako se smije u dresu scuma debila koje najvise mrzim na ovom svijetu,i negovu prvu izjavu...od danas owen mi je najgori igrac koliko god da je ucinio za liverpool...mrzim ga

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jul 2009, 23:20

ja ne mogu da vjerujem da se ovo desilo. odvratan mi je bio ronaldo i mrzio sam ga istinski ali nakon ovoga prva tri mjesta na mojoj ljestvici mrznje su rezervisana za onu picHku FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are someone else I am still right here

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 03 jul 2009, 23:40

..................................... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2009, 23:51

smeće nije vise vrijedno spominjanja, ne zasluzuje da se ikad vise spomene u vezi liverpoola, zelim mu da sledece godine gleda gerrarda kako dize trofej premier lige kao sto ga je gledao kako dize trofej lige prvaka
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 jul 2009, 01:00

Owene djubre jedno, izdajice Scumovska

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 04 jul 2009, 01:02

slika

vjerovatno najveca izdajica za swe one koje navijaju za L'pool :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2009, 01:05

Sta je ovo Liverpool sad zainteresovan za turskog reprezentativca Ardu Turana?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 04 jul 2009, 01:09

YNWA je napisao/la:smeće nije vise vrijedno spominjanja, ne zasluzuje da se ikad vise spomene u vezi liverpoola, zelim mu da sledece godine gleda gerrarda kako dize trofej premier lige kao sto ga je gledao kako dize trofej lige prvaka
Pridruzujem se zeljama abd bice tako..
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 04 jul 2009, 01:16

**** mater swoju!!đubre jedno usrano!dabogda imo problema i sa drugim koljenom i taj mu problem napraio marek hamsik!!djubre dabogda ga vrag iz vragova odnio!!!!!!!!!Pa sad mi je i Roonie drazi od njega!**** jedno usrano!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.