La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Portillo
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Portillo » 31 jul 2011, 18:47

100%. Pogledaj mu tima, nit ima desnog beka, stavio Thiaga, Xavija i Iniestu u isti tim, nazad samo Biskvita, a igra i Božan. Previse potcjenjujete vaznost drugih igraca u Spanskoj repci, i u tom sastavu iz finala neredovan je Pedro, zapravo u redovnoj/pravoj postavci Spanije igra Torres, e sad, onda bas i nije bio u formi, pero bueno...

Bez igraca Barce i katalonaca opcenito:

---------------------------Iker-----------------------------
Ramos---------Dominguez----Albiol------------Monreal
-------------------Xabi----------Javi----------------------
--------------------------Silva-----------------------------
Mata-------------------------------------------------Navas
-------------------------Llorente---------------------------

Poprilicon sam siguran da bi ovaj sastav pobjedio Barcine reprezentativce (Spanije) odnosno Kataloniju iako Villa, Pedro i Iniesta nisu Katalonci.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 18:53

Portillo je napisao/la:100%. Pogledaj mu tima, nit ima desnog beka, stavio Thiaga, Xavija i Iniestu u isti tim, nazad samo Biskvita, a igra i Božan. Previse potcjenjujete vaznost drugih igraca u Spanskoj repci, i u tom sastavu iz finala neredovan je Pedro, zapravo u redovnoj/pravoj postavci Spanije igra Torres, e sad, onda bas i nije bio u formi, pero bueno...

Poprilicon sam siguran da bi ovaj sastav pobjedio Barcine reprezentativce (Spanije) odnosno Kataloniju iako Villa, Pedro i Iniesta nisu Katalonci.
Pa vidis li da je momak sastavio forkaciju 3-4-3
Navedi mi da je ta formacija imala ikada bekove ja cu se posrat.Nije ovo 5-4-1
Ovo je ofanzivna formacija i mogla bi hladno igrati.
Tim bi djelovao fantasticno i kompaktno ,sve sami odlicni igraci.Kad dodas da igraju Xavi,Iniesta ,Puyol,Pique,Villa uz njih mozes tokmake stavit bit ce jaki ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 jul 2011, 19:18

Zabac je napisao/la:
Portillo je napisao/la:100%. Pogledaj mu tima, nit ima desnog beka, stavio Thiaga, Xavija i Iniestu u isti tim, nazad samo Biskvita, a igra i Božan. Previse potcjenjujete vaznost drugih igraca u Spanskoj repci, i u tom sastavu iz finala neredovan je Pedro, zapravo u redovnoj/pravoj postavci Spanije igra Torres, e sad, onda bas i nije bio u formi, pero bueno...

Pa vidis li da je momak sastavio forkaciju 3-4-3
Navedi mi da je ta formacija imala ikada bekove ja cu se posrat.Nije ovo 5-4-1
Ovo je ofanzivna formacija i mogla bi hladno igrati.
Tim bi djelovao fantasticno i kompaktno ,sve sami odlicni igraci.Kad dodas da igraju Xavi,Iniesta ,Puyol,Pique,Villa uz njih mozes tokmake stavit bit ce jaki ;)
I ti mislis da bi taj tim mogao sta ucinit.. Bilo koji tim koji ima iole solidna krila silovao bi taj tim.. Da ne govorim sta bi im Portugal cinio sa Nanijem,CRom,Coentraom.. To sve ide kroz sredinu gdje bi im i Danci bili problem koji imaju tri predobra stopera i solidnog zadnjeg veznog.. Mislim malo objektivnosti nije na odmet
A Portillo gdje tu Cazorla..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 jul 2011, 19:44

Malaga dere sve redom ;)
FEYENOORD 0
MÁLAGA 2
0.- Feyenoord: Mulder; Leerdam, De Vrij, Vlaar, Ramsteijn; Fer, Clasei, El Ahmadi, Van Haaren; Sekou Cissé y Guyon Fernández. También jugaron Cabral, Mokotjo y Schaken.

2.- Málaga CF: Caballero; Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal; Duda, Toulalan, Maresca, Cazorla, Fernández y Van Nistelrooy. También jugaron Baptista, Apoño, Stardgaards, Joaquín, Camacho, Portillo y Buonanotte.

Strijelci: 0-1, M. 46: Monreal. 0-2, M. 85: Stadsg

Na De Kuipu bilo 50 000 gledalaca :shock:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2011, 22:50

Malaga do EL-a minimum! Kako su se pojacali, sad samo uigrat ekipu i eto ih za Realom i Barcom :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 avg 2011, 23:14

Predstavljen najskuplji igrac u historiji Malage 8-)
slika
Evropa liga je realan cilj ove sezone ,mada kada vidim ko im je trener nebi me iznenadilo da zavrse na 4 mjestu.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 avg 2011, 18:10

Vratar Benfice Roberto od prvog dana mjeseca kolovoza novi je član Real Zaragoze. Španjolski klub za njegove je usluge platio 8.6 milijuna eura...

25-godišnji vratar u domovinu se vraća nakon godine dana igranja u Portugalu. Epizodu u Benfici pamtit će po razočaranju i padu forme koji ga je doveo do traženja izlaza iz kluba.

Roberto svlačionici i tribinama La Romarede nije nepoznanica. Dres Reala nosio je 2010. godine kada ga je na pola godine posudio Atletico Madrid, klub u čijoj je omladinskoj školi započeo karijeru.

Portugalski klub u ponedjeljak predvečer objavio je dovršenje ovog, 8.6 milijuna eura, vrijednog posla. Roberto se vraća u Zaragozi gdje je u spomenutoj polusezoni upisao 15 nastupa.

Iako su u Benfici španjolskog vratara prvotno planirali posuditi nakon dolaska Artura Moraesa i Eduarda dogovoren je trajni rastanak.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 avg 2011, 03:29

slika 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2011, 15:42

Hebo vas više Malaga , jeste dosadili :mrgreen: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 avg 2011, 18:35

Ted Mosby je napisao/la:Vratar Benfice Roberto od prvog dana mjeseca kolovoza novi je član Real Zaragoze. Španjolski klub za njegove je usluge platio 8.6 milijuna eura...

25-godišnji vratar u domovinu se vraća nakon godine dana igranja u Portugalu. Epizodu u Benfici pamtit će po razočaranju i padu forme koji ga je doveo do traženja izlaza iz kluba.

Roberto svlačionici i tribinama La Romarede nije nepoznanica. Dres Reala nosio je 2010. godine kada ga je na pola godine posudio Atletico Madrid, klub u čijoj je omladinskoj školi započeo karijeru.

Portugalski klub u ponedjeljak predvečer objavio je dovršenje ovog, 8.6 milijuna eura, vrijednog posla. Roberto se vraća u Zaragozi gdje je u spomenutoj polusezoni upisao 15 nastupa.

Iako su u Benfici španjolskog vratara prvotno planirali posuditi nakon dolaska Artura Moraesa i Eduarda dogovoren je trajni rastanak.
86 000 eura kakvih 8 mil eura :roll: Zaragoza pred stecajem a da dovode skupocjene golmane :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 avg 2011, 23:05

Bivši igrač Chelseaja i Valencije Asier del Horno potpisao je jednogodišnji ugovor s Levanteom. Baskijski branič prošlu sezonu proveo je na posudbi u Levanteu, a odlučio je produžiti suradnju s njima i u ovoj sezoni.

Momčad Levantea pojačala je svoje redove iskusnim braničem Asierom del Hornom. 30-godišnji Baskijac je kao slobodan igrač došao iz Valencije i potpisao je jednogodišnji ugovor s Levanteom, a vijest je i službeno potvrđena.

Levante, koji je također iz grada Valencije, prošlu sezonu završio je na 14. mjestu u Primeri i u novoj sezoni su odlučili dodatno osnažiti svoju momčad. Iskusni Asier Del Horno u prošloj sezoni je upisao 22 nastupa za španjolsku momčad.

Del Horno je svoju karijeru počeo u Athleticu iz Bilbaa, a nakon toga je prešao u Chelsea. Na Stamford Bridgeu se zadržao samo jednu sezonu i prešao je u redove Valencije. Zbog ozljede i velike konkurencije među Šišmišima se nije snašao najbolje te odlazi na posudbe u Athletic Bilbao, Valladolid i Levante.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 avg 2011, 00:27

Portillo presao u Las Palmas :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2011, 01:44

Mogli smo promjenit anketu na nešto vezano za sezonu koja dolazi :D
Ovu je bilo glupo i postavljat :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 04 avg 2011, 02:08

npr. ko ce ove sezone osvojiti titulu Barcelona ili Barcelona? :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2011, 02:11

Ajmo anketu tko ce biti najprijatnije iznenađenje lige :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2011, 02:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:npr. ko ce ove sezone osvojiti titulu Barcelona ili Barcelona? :D
Da je BArcelona B u prvoj mogla je i ta :P
Adi_Zepce je napisao/la:Ajmo anketu tko ce biti najprijatnije iznenađenje lige :lol:
Ova je dobra samo ja ne bih znao za koga da glasam Malaga više nije iznenađenje :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2011, 02:20

LBJ MVP je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:npr. ko ce ove sezone osvojiti titulu Barcelona ili Barcelona? :D
Da je BArcelona B u prvoj mogla je i ta :P
Adi_Zepce je napisao/la:Ajmo anketu tko ce biti najprijatnije iznenađenje lige :lol:
Ova je dobra samo ja ne bih znao za koga da glasam Malaga više nije iznenađenje :mrgreen:
heeh Malaga svakako ne smije biti iznaneđenje s obzrirom koliko su se pojacali.Vise ce biti iznenađenje ako ne budu se borili za euro natjecanja.
Po meni nekako najrealnije bi bila anketa "tko ce ostati u Primeri",jer ce po svemu sudeci borba za ostanak biti prezanimljiva :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2011, 02:22

Onda 17 opcija za odgovor treba ostat u anketi :lol: Zar nije logičnije ko će ispast :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2011, 02:24

LBJ MVP je napisao/la:Onda 17 opcija za odgovor treba ostat u anketi :lol: Zar nije logičnije ko će ispast :mrgreen:
hehehe ma isto ti je to,i za ostanak i ispadanje ce konkurisati veliki broj timova :D Kao sto ti rece njih najmanje 17 :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2011, 02:26

Adi_Zepce je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Onda 17 opcija za odgovor treba ostat u anketi :lol: Zar nije logičnije ko će ispast :mrgreen:
hehehe ma isto ti je to,i za ostanak i ispadanje ce konkurisati veliki broj timova :D Kao sto ti rece njih najmanje 17 :lol: :lol:
Jest vala za ostanak su sigurni Barca i Real a ostali nek se trpaju :P

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.