Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
http://my.bodybuilding.com/photos/view/type/gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovde prvih 7 slika su rezultati zgibova i sklekova
Evo ovde prvih 7 slika su rezultati zgibova i sklekova
- Neandertalac
- Kontakt:
Padobranac, sta ti nije jasno da i tebi pojasnim. Budi konkretan, u vezi programa, procitaj sta je napisano, iznesi svoje misljenje.Batva je napisao/la: Puna mi **** vise ovih teoreticara, a kada je da se praksa primjenjuje i rezultati nigdje ih nema. Bosanski sistem, samo teorija i suhoparni tekstovi.
I smalji malo laprdalo kada mi se obracas, budi manje agresivan, ok.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jazavac, prvo unazad nekoliko stranica iscitaj svoje negativno nastrojene postove pa onda zbori o negativnosti.
Kad vidim tvoje rezultate u gymu onda mozemo nastaviti konverzaciju. A nazivati sve nas debilima i cime sve ne samo zato sto smo koristili neki preparat kao stimulans u teretani i zato sto zelimo uraditi nesto s nasim tijelom govori o tebi kao licnosti, sugovorniku i poznavaocu BB-a.
Eto i Arnold i Zyzz i svi mi ostali smo budale, a ti si fakultet jer umijes koristiti copy/paste tehniku.
Nabrijali se na savremene pravce transformacije tijela za 3-4 sedmice, jah kako da ne, insanity, crossfit, ovo-ono...
I onda pocnes jos i laprdati nekome kako je debil jer koristi anabolike, a tebi je svaki anabolic booster ravan steroidu. A zar ne treba tijelo dovesti u anabolicko stanje i pripremiti ga za fizicke napore? Zar tome ne doprinosi neki anabolik? I eto ja sam ih koristio, sredio tijelo kako sam i planirao, sada pomazem i drugima u gymu, drzim i privatne treninge koliko imam vremena, niti mi je kosa opadala niti mi grudi postale zenske, udaram djevojku bez ikakvih problema, zivim normalnan zivot, i za tebe sam debil jer sam koristio neke preparate ili Nerminovic koji ima isti cilj - uljepsati svoje tijelo treningom, a svako ko se malo duze bavi bb-om zna da misicnu masu i napucati tijelo ne mozes izgraditi suhoparnim treniranjem bez suplementacije.
Ubuduce kada nesto kudis neka to bude osnovano, umjereno, i neka ima prostora i za drugo i drugacije, bez vrijedjanja. U protivnom ces ostati ono cime si druge etiketirao.
I da, mani se pretjeranog teoretisanja, praksa i rezultati se vrednuju.
@Nerminovic, treniraj zbog sebe i prvobitno odredi sebi cilj kojeg ispuniti, sto vise budes trazio odgovore kod drugih sve ce vise te sputavati. Nadji sebi partnera (prijatelja) i train hard, bez puno filozofije. Sve je u glavi i volji, ostalo je trana i suplementacija, ovisno od cilja.
Kad vidim tvoje rezultate u gymu onda mozemo nastaviti konverzaciju. A nazivati sve nas debilima i cime sve ne samo zato sto smo koristili neki preparat kao stimulans u teretani i zato sto zelimo uraditi nesto s nasim tijelom govori o tebi kao licnosti, sugovorniku i poznavaocu BB-a.
Eto i Arnold i Zyzz i svi mi ostali smo budale, a ti si fakultet jer umijes koristiti copy/paste tehniku.
Nabrijali se na savremene pravce transformacije tijela za 3-4 sedmice, jah kako da ne, insanity, crossfit, ovo-ono...
I onda pocnes jos i laprdati nekome kako je debil jer koristi anabolike, a tebi je svaki anabolic booster ravan steroidu. A zar ne treba tijelo dovesti u anabolicko stanje i pripremiti ga za fizicke napore? Zar tome ne doprinosi neki anabolik? I eto ja sam ih koristio, sredio tijelo kako sam i planirao, sada pomazem i drugima u gymu, drzim i privatne treninge koliko imam vremena, niti mi je kosa opadala niti mi grudi postale zenske, udaram djevojku bez ikakvih problema, zivim normalnan zivot, i za tebe sam debil jer sam koristio neke preparate ili Nerminovic koji ima isti cilj - uljepsati svoje tijelo treningom, a svako ko se malo duze bavi bb-om zna da misicnu masu i napucati tijelo ne mozes izgraditi suhoparnim treniranjem bez suplementacije.
Ubuduce kada nesto kudis neka to bude osnovano, umjereno, i neka ima prostora i za drugo i drugacije, bez vrijedjanja. U protivnom ces ostati ono cime si druge etiketirao.
@Nerminovic, treniraj zbog sebe i prvobitno odredi sebi cilj kojeg ispuniti, sto vise budes trazio odgovore kod drugih sve ce vise te sputavati. Nadji sebi partnera (prijatelja) i train hard, bez puno filozofije. Sve je u glavi i volji, ostalo je trana i suplementacija, ovisno od cilja.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Neandertalac
- Kontakt:
Batva@ Ti ako si koristio smece na sebi, to je tvoja stvar, i nemoj niti jednog trenutka da pokusavas predstaviti anabolicka sredstva kao nesto pozitivno. Legende BB kada ih vec spominjes, trebao si spomenuti u formi odricanja, predanosti, sportskog zivota, i nevjerovatne zelje koja ih je motivisala, a ne po NEDOZVOLJENIM sredstvima, posebno ovim koja se mogu naci na nasem trzistu, ovom istocno evropskom smecu. E Jazavac zajebao si se malo, nije ti sugovornik neki deckic kojeg interesuje koliko serija radis, i smije li raditi cardio, i dok mu sav ushicen odgovaras i pokazujes bog zna ciju sliku, a presucujes jedan glavni podatak, da si ANABOLICAR i da je to glavni uzrok tvog rapidnog napretka. Naveo sam vec ranije koliko sebi mozete zajebati zivot, da ne ponavljam, ali sam zaboravio navesti frikove poput tebe, i navesti koliko takvi kao ti mogu zajebati zivota. Savjeti tipa, oca mi uzmi uzimao je Arnold, a i ja sam uzimao, u najmanju ruku su debilni, da ne koristim teze rijeci, i uvijek cu reagovati na takvu vrstu neodgovornog ponasanja, i pokusaja unistavanja tudjih zivota, sto namjerno sto u neznanju. Ako si vec konzument, znas da se u 99% slucajeva uzimaju isti bez savjeta, odobrenja, pomoci od strane strucne osobe koja zna sta radi, i da naivna omladina bukvalno guta sakom tablete nabavljene od sumnjivih likova, sumnjive kvalitete i sadrzaja, nepoznate kolicine( najvaznija stvar jer svaka kura mora biti adekvatno propisana u miligramima) i bez ikakvih uputa kako zastititi zdravlje. I kada vec napominjes uspjesne osobe, spomeni i one koje uradile transplatacije jetre, ili one koje su zavrasavale po klinikama zbog raznih nuspojava uzrokovanih prekomjernim koristenjem NEDOZVOLJENIH sredstava i to u daleko kontrolisanijem i informiranijem okruzenju od naseg. Napomeni i kako se uzimaju da se ne lupaju od oka, i koliko vremenski smiju koristiti, i kako da se zastite i psihicki i fizicki nakon prestanka.Jos je jadnije da si ti kao sto rece trener nekome, i da imas pristup mladicima koji od tebe mogu cuti takve idiotske ideje. Tuzno, jadno, bijedno.
Ja ovim postom zavrsavam debatu na ovu temu, i nadam se da ce mladi momci na ovom forumu prepoznati stetnost takvih savjeta, i samo to mi je i bio cilj. Btw, glede programa pametni, nadji mu manu, zaboravio si to, nego si spinovao pricu koja se nije tebe ticala niti jednog trenutka.
Ja ovim postom zavrsavam debatu na ovu temu, i nadam se da ce mladi momci na ovom forumu prepoznati stetnost takvih savjeta, i samo to mi je i bio cilj. Btw, glede programa pametni, nadji mu manu, zaboravio si to, nego si spinovao pricu koja se nije tebe ticala niti jednog trenutka.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Nerminovic
- Kontakt:
Batva je napisao/la:Jazavac, prvo unazad nekoliko stranica iscitaj svoje negativno nastrojene postove pa onda zbori o negativnosti.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
@Neandertalac
Znas kako Safet Susic veli, ti si zalut'o momak ovdje.
Uhvatio se neke negative oko anabolika k'o p'jan plota. Eto neko je morao na transplataciju bubrega i generalno svi su donji. I Abidal je nejebao u fudbalu, ili Jonas, ili masa drugih sportista, hajmo zabraniti sport jer imamo negativnih primjeta.
Kada sam spominjao anabolike nisam samo govorio o steroidu, vec i o busterima, trebas citati, i nikada nisam pisao kako preferiram steroide niti da sam na njima dugo vremena bio, ako sam ih ikada i koristio, dakle trabunjas momak usljed neznanja. Ne mogu ti pricati o nekoj cokoladi dok je ne probas.
Da ne nasjedam na nadmudrivanje, opet procitaj moj posljednji post. O kurama i doziranju neka se svako informise tamo gdje kupuje ili od iskusnih konzumenata.
A o slikama i postavljanju, ako se neko stidi pa ce nakaciti neku sa neta, onda je to do njega.
Ali tvoje omalovazavanje necijeg znanja, truda, dugogodisnjeg treniranja, edukacije drugih, kako su jadni oni kojima sam pomogao u gym-u, e to je do tebe. Svoj ti pos'o.

Uhvatio se neke negative oko anabolika k'o p'jan plota. Eto neko je morao na transplataciju bubrega i generalno svi su donji. I Abidal je nejebao u fudbalu, ili Jonas, ili masa drugih sportista, hajmo zabraniti sport jer imamo negativnih primjeta.
Kada sam spominjao anabolike nisam samo govorio o steroidu, vec i o busterima, trebas citati, i nikada nisam pisao kako preferiram steroide niti da sam na njima dugo vremena bio, ako sam ih ikada i koristio, dakle trabunjas momak usljed neznanja. Ne mogu ti pricati o nekoj cokoladi dok je ne probas.
Da ne nasjedam na nadmudrivanje, opet procitaj moj posljednji post. O kurama i doziranju neka se svako informise tamo gdje kupuje ili od iskusnih konzumenata.
A o slikama i postavljanju, ako se neko stidi pa ce nakaciti neku sa neta, onda je to do njega.
Ali tvoje omalovazavanje necijeg znanja, truda, dugogodisnjeg treniranja, edukacije drugih, kako su jadni oni kojima sam pomogao u gym-u, e to je do tebe. Svoj ti pos'o.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma nebitno. Tvoja poredjenja tipa uzima je Arnold, jesmo li budale ja i on ako koristimo, ili to najnovije o Abidalu pokazuju koliko si inteligentan i dobronamjeran. Sto se tice neznanja za tebe sam tata na ovu temu, a i opcenito oko BB. Lazes da si pricao o busterima, koji su po meni totalno nepotrebno bacanje para, i jos poznavajuci kako FDA odobrava te iste "provjerene" suplemente( slucaj nekih fat burnera kao hydroxycut koji su se godinama prodavali uprkos efedrinu kao sastojku koji uzrokuje mnoge srcane komplikacije) , vec si rekao kako si koristi anabolice i sa njima uspio, te sada uzivasBatva je napisao/la:@Neandertalac

To anabolicko stanje koje spominjes se prvenstvemo treba postici kvalitetnim unosom proteina, omjer 1, 1.5gr na jedan kg tezine, pravim omjerom ugljikohidrata, odmorom koji je vrlo bitan i izbjegavanju pretreniranosti, te takozvanim anabolickim vjezbama; cucnjem, odvajanjem, teskim benchom, te jos kvalitetnom hidriranoscu. Nakon nekog vremena u cilju boljeg napredka poceti ciljano koristiti suplementaciju. To je osnova i nista na svijetu je nemoze zamijeniti.
Ja nikoga nisam omalovazavao, i to lazes. Ako konstatiram da je stetno uzimati supstance koje te mogu kostati zdravlja, onda jesam. Naravno da reagujem otresitije, uostalom kako bi im roditelji ili iskreni prijatelji reagovali, a da znaju naravno u sta se upustaju.
I dalje, konstatacija da ako zelim biti konkurentan za dijalog na ovoj temi, moram postaviti sliku gdje ce se vidjeti moj napredak, kupi iste nagrade kao i ona prva. Kako ja izgledam nije relevantno za ono sto ja pisem, ako si pametan procitaces i shvatiti. Sto je najtuznije, i tu bi te pobio argumentima...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
http://prntscr.com/5x79v3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/5x7ahe" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ovo su slike mog napretka uz pomoć sklekova i zgibova.Ako ima ko prijedlog da se šta popravi predložite
Evo ovo su slike mog napretka uz pomoć sklekova i zgibova.Ako ima ko prijedlog da se šta popravi predložite

- Neandertalac
- Kontakt:
Samir1989 je napisao/la:http://prntscr.com/5x79v3

Naravno, da napomenem da je ishrana ta koja te moze dici na lvl vise, ali vjerujem da znas to vec. Poz...
I sta bi sa onim treningom, ti to prekucavas 100 %

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Artemis. Vrijeme 49.
1 Round
Burpees 50
Pullups 50
Pushups 100
Squats 150
Burpees 50
Razlog losijeg vremena je moja kilaza. Slomi vratilo njimet u meni, ali nema predaje
1 Round
Burpees 50
Pullups 50
Pushups 100
Squats 150
Burpees 50
Razlog losijeg vremena je moja kilaza. Slomi vratilo njimet u meni, ali nema predaje

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Poodavno smo pričali ovde o fat burnerima i nekoliko njih je preporučilo kratkoročno doziranje klenbuterola kao najbolje sredstvo. Pošto nisam mogao nikako doći do njega, zanima me ima li još kakav fat burner koji je djelotvoran, a koji je legalan. 

naprijed rejal
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Teretana
E jbg sveti to je kao da kazes da do trave koja je isto nelegalna nisi mogo docSveti je napisao/la:Poodavno smo pričali ovde o fat burnerima i nekoliko njih je preporučilo kratkoročno doziranje klenbuterola kao najbolje sredstvo. Pošto nisam mogao nikako doći do njega, zanima me ima li još kakav fat burner koji je djelotvoran, a koji je legalan.

Ima toga na sve strane, teretane i protein shopovi puni toga

Ma probao sama buraz na sve načine. Ali na kraju ispade kao da uzimam bijelo 

naprijed rejal
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma bgm ko da zvake kupujes bar u sarajevu, kazem ti nadji kakvog bildera poznanika on ce te moc uputit 100% 

- Neandertalac
- Kontakt:
Zar nije bolje posvetiti se nekom realno cilju, recimo smrsati 5 kg za dva mjeseca prirodnim putem, nego se kljukati smecem koje u konacnici i ne radi ako se navike lose ishrane ne promijene. Btw, clen je lijek koji se daje KONJIMA I GOVEDIMA, I MOZE UZROKOVATI OZBILJNE SRCANE PROBLEME I DEGENERACIJU SRCANOG MISICA. Ali hey, sve za ljubav dobrog izgleda, **** zdravlje....Sveti je napisao/la:Poodavno smo pričali ovde o fat burnerima i nekoliko njih je preporučilo kratkoročno doziranje klenbuterola kao najbolje sredstvo. Pošto nisam mogao nikako doći do njega, zanima me ima li još kakav fat burner koji je djelotvoran, a koji je legalan.

A sto se tice normalnog moj ti je savjet; bjelanca ujutro, rucak povrce, vecera riba ili piletina. Kao medjuobrok voce i mladi sir, koji je inace izvrstan za osobe koje zele izgubiti na kilazi. Strogo izbjegavati slatko, sve vrste sokova, hljeb i zasicene masnoce. Ovo je neka normalna poludijeta, sigurno neces biti gladan a imati ces vidljive rezultate, u zavisnosti od tvojih fizickih aktivnosti.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@samir koliko si težak ? Ako si tome tezio onda super je. Ja sam više onaj tip koji forsira masu
Trenutno ravno 70,a na slici je bilo 65.lazar je napisao/la:@samir koliko si težak ? Ako si tome tezio onda super je. Ja sam više onaj tip koji forsira masu
Neandertalac je napisao/la:Zar nije bolje posvetiti se nekom realno cilju, recimo smrsati 5 kg za dva mjeseca prirodnim putem, nego se kljukati smecem koje u konacnici i ne radi ako se navike lose ishrane ne promijene. Btw, clen je lijek koji se daje KONJIMA I GOVEDIMA, I MOZE UZROKOVATI OZBILJNE SRCANE PROBLEME I DEGENERACIJU SRCANOG MISICA. Ali hey, sve za ljubav dobrog izgleda, **** zdravlje....Sveti je napisao/la:Poodavno smo pričali ovde o fat burnerima i nekoliko njih je preporučilo kratkoročno doziranje klenbuterola kao najbolje sredstvo. Pošto nisam mogao nikako doći do njega, zanima me ima li još kakav fat burner koji je djelotvoran, a koji je legalan.![]()
A sto se tice normalnog moj ti je savjet; bjelanca ujutro, rucak povrce, vecera riba ili piletina. Kao medjuobrok voce i mladi sir, koji je inace izvrstan za osobe koje zele izgubiti na kilazi. Strogo izbjegavati slatko, sve vrste sokova, hljeb i zasicene masnoce. Ovo je neka normalna poludijeta, sigurno neces biti gladan a imati ces vidljive rezultate, u zavisnosti od tvojih fizickih aktivnosti.

Hvala brate
Najgore je u tome što mi je metabolizam usporen, a lijen sam, previše

naprijed rejal
Vjerovali ili ne ja svoje rezultate dobio na piti i uštipcima xD
- Neandertalac
- Kontakt:
Obrati paznju na ishranu, pogotovu ne jedi poslije 5-6 uvece kada se tvoj metabolizam dodatno usporava i priprema tijelo za pocinak. Naravno posni sir ili neka vocka moze, cak je i pozeljno radi sprecavanja razgradnje misicne mase. Eh sad, imas vise opcija, ali licno preporucujem mix teskih vjezbi i intenzivnog cardia. Nakon teskih vjezbi dokazano je da metabolizam ostaje jos dugo ubrzan, i pri tome je naravno razgradnja masnih naslaga povecana.Sveti je napisao/la:ima smisla.
Hvala brate
Najgore je u tome što mi je metabolizam usporen, a lijen sam, previše
Vidi onaj program sto sam ga postavio ako nemas vremena za teretanu, tezak je, zahtjevan, nije za lijencine

Samir1989@ Zamisli sada kako ces buknuti na iole zdravijoj i proteinima bogatijoj ishrani.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.