FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 13 jan 2010, 13:32

tatamata je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la: Vidi ovako, za igrače ću ti reći odmah u čemu je poenta, velika većina od njih nije naučila da živi fudbal, tj. da živi fudbalskim životom, oni su ipak naučili da se provode po kafanama, piju, napijaju se, spavaju pod šankovima itd itd itd, a onda kada je došao neko ko im je pokušao da to uskrati, naravno da im to nije baš prijalo, bili su na pripremama, na kojima se pakleno radilo, a to je trajalo kada se saberu i oni mini ciklusi preko mjesec dana, na gostovanja izuzev prijedora su uvijek putovali najmanje dva dana ranije, a kada smo bili domaćini onda su bili u karantinu itd itd, sve to priliči životu jednog profesionalnog fudbalera... Sada ću ti reći opet kako je nekada bilo, nekad prije rata, fudbalera ni u ludilu nisi mogao da vidiš negdje u nekoj diskoteci (tada popularna mjesta za izlazak),, išli su jedino u "Kulu" i "Tango" jedino na tim mjestima si mogao da ih vidiš ako nisu na fudbalu i ljeti naravno na malom fudbalu na školskom Mirko Višnjić u Boriku, ostalo je bio samo trening ili utakmica, gdje si ti danas sretao naše fudbalere, a bogami nije njima toliko do kafana kada te trener slomi u suvom drilu na terenu...

Navijači, ja zaista neznam kakav su mogli imati interes osim novca, sve ostalo mi nema logike, zaista, znam da je jedan momak iz grupe u N.O. on vjerovatno zna neke stvari o kojima mi ostali kako nas ti nazva možemo samo da blejimo...

Nadalje, jel ti zaista i ozbiljno misliš da Borac vole samo oni koji su u kopu?
Hvala na odgovoru.To za igrace sam pretpostavljao,ali ako je to i istina,onda nam se ne pise dobro jer po toj logici,svaki trener koji dodje i pokusa od igraca Borca napraviti sportiste i uskratiti im kafanski zivot,bice otjeran?I tako sve u krug....Sta onda igraci zele,da im se pusti da rade sta hoce,ali isto tako da igraju Evropu?To tako ne moze...

Mislim da nisi u pravu sto se navijaca tice.Prije ce biti da njih Baja nije uspio zavarati...Sad je pitanje kome vjerujes,navijacima ili Baji.

Sto se ovog zadnjeg pitanja tice,ja nisam rekao da Borac vole SAMO oni u kopu!To je glupost.Ja sam samo mislio na to,da aktivni navijaci ipak vise vremena posvecuju Borcu,zrtvuju se,trose se fizicki i psihicki,pa cak i finansijski,vode navijacki zivot.Logicno je da to ne bi radili,ako ne vole i ako im ne pricinjava zadovoljstvo.Naravno da ima ljudi cija je ljubav prema Borcu ogromna,ali im godine ili neke druge stvari ili problemi ne dozvoljavaju da pjevaju,navijaju,idu na gostovanja itd,itd...
Vjerovatno ti mene nisi razumio, nisam ja rekao da su navijači loši, NAPROTIV, navijači su definitivno bolji, a ako ne i najbolji dio kluba, po tome kako su organizovani i sve ostalo, ali ostaje mrlja iz one kup utakmice... Ja sam mislio na to...
Što se tiče gostovanja, ja na njih i dalje idem, ne sa grupom nego sam, svojim autom, o svom trošku i za svoje pare, ne na svaku utakmicu, ali veoma često, pa ti sada vidi o finansijama, a evo još nešto da ti kažem, ja sam prvi koji ću reći, ukoliko Borac izbori nastup u europi, cijena ulaznice za zapad nesmije biti ispod 50 km, a za istok ispod 25, a po meni je i to malo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 jan 2010, 14:30

deep in the night je napisao/la:Sve to sto vi pisete da ste upoznati sa situacijom oko kluba,navijaca je toliko povrsno i vecina vase price se svodi na rekla,kazala i informacije iz medija.Pljujete po navijacima konstantno.A niste se zapitali da li mozda postoji druga strana price?Nego ste primili ovu novinarsku najgoru poltrosnku pricu i odma na prvu donosite zakljucke.Da nije bilo tih istih navijaca klub bi mozda danas bio ugasen ili bi postojao pod nekim drugim imenom.Kako vas nije sramota da kazete nesto protiv tih momaka?Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.Svi vi koji volite borac preko tastature,uprave,igraci ne volite Borac ni 1% koliko to vole momci sa sredine Istoka.Zapamtite to ni 1% :!: :!: :!:
E sad da ja tebi nesto napisem.

Momcino, ovdje ima ljudi koji su Borac pratili kada te, spermatozoid koji te napravio, nije imao ni u mislima!
Niko normalan ne vjeruje onom sto pisu Kopanjine novine, ali isto tako trebas da si utuvis u tu tikvu na vratu da vi navijaci NISTE svete krave i da ste podlozni kritici.

Naravno da ni mi nismo pali sa grane i da svako od nas poznaje neke ljude iz kluba i to je ono najgore. Od svakog se moze cuti druga prica! Takodje, neki od nas znaju za "aktivnosti" pojedinih vodja navijaca i cinjenicu da odredjen broj istih ima "na ledjima" prekrsajne i krivicne prijave. Vi, koji niste u jezgru grupe, trebali biste se zapitati kome slijepo vjerujete!
Ne znam da li neko od vodja uzima novac za petljanje oko izbora trenera, ali sigurno je da tu nije sve cisto. Nekoga ko je jednom prevario, ukrao ili prebio treba uvijek drzati na oku!
Zapamtite jednu stvar! NE VOLE SVI BORAC IZ LJUBAVI, POSTOJE I ONI KOJI GA VOLE IZ INTERESA!!!

Ovo sto sam napisao ne odnosi se na Lesinare u kompletu vec na pojedince koji se petljaju tamo gdje im nije mjesto.

Dalje, prozivati bilo koga na pogrdan nacin je za vaspitnu mjeru! Razumijem kada se prepucavate sa drugim navijacima, ali treneru svog kluba da skandirate one gluposti?! Balavci obicni, niste pusku ni na TV-u vidjeli a busate se u prsa!

I na kraju da ti odgovorim za onih navodnih nasih 1% u odnosu na vasu ljubav prema klubu. Magarce, ja sam se i dok sam bio u rovu dovijao da saznam rezultate kada je Borac igrao svoje utakmice u Srbiji! Ti ces da mjeris moju ljubav prema klubu, gmizavce obicni!

Na ovom forumu cu vas hvaliti kada zasluzite, ali i kritikovati kada nesto userete!

A sada da se vratimo na temu. :mrgreen:
Zna li se sa kojim ekipama igramo prijateljske u Antaliji?
HAJ FAJV

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 13 jan 2010, 14:33

deep in the night je napisao/la:Sve to sto vi pisete da ste upoznati sa situacijom oko kluba,navijaca je toliko povrsno i vecina vase price se svodi na rekla,kazala i informacije iz medija.Pljujete po navijacima konstantno.A niste se zapitali da li mozda postoji druga strana price?Nego ste primili ovu novinarsku najgoru poltrosnku pricu i odma na prvu donosite zakljucke.Da nije bilo tih istih navijaca klub bi mozda danas bio ugasen ili bi postojao pod nekim drugim imenom.Kako vas nije sramota da kazete nesto protiv tih momaka?
$ је & са овог ' / по "? :? ја стварно то $ " "

& % ¥ &, " су $ $ " $ ? " & " ¥ на ' % $, ' је " нас " $ " " ' у "(а " " $ у ? са " ' ја ") " $ нејасно оно " тренера ". ' % " не " " $ ? " " &, % " " ? ? & $ $ " " група у $.
deep in the night je napisao/la:Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.
& " & $ је постојао ? за ", & ' $ је " ?, ? $ $ " са ' " " о ' се ту $. јер & $ & $ се $ о & $ " :roll:
па $ " " & ¥ сте га ? па $ $ то " за сва '. ја ' % $ ? ? & & " то не ? $ $ са % ? ' % " " не $ на '.
- ? $ & " ? %, па & " $ - % ?, & & $ " & & $ $ јавно осуђен
deep in the night je napisao/la:Svi vi koji volite borac preko tastature,uprave,igraci ne volite Borac ni 1% koliko to vole momci sa sredine Istoka.Zapamtite to ni 1% :!: :!: :!:
ово је стварно ". & прво ? се $ " " ? % пуно ? & " & тога ' расправе." % ? " " " сав $ је за & ?. ? & " " на овој " ? " " " $ ? " $ " стварно ? & " " су ? уз & % " рата " " су ? у " ?.& $ не " & ¥ " ? $ " $ ? & ' него ". ' $ пуно $ " ' " & нета,а $ % не $ на & ".
"" ПУТ ""

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 jan 2010, 14:58

VB 1987 je napisao/la:E ovako evo da napišem nešto oko navijača...
Neznam na šta je Baja mislio kada je rekao zbog čega odlazi, ali...
Moje je mišljenje da su navijači pogrešno postupili i kada su ga počeli prozivati i nazivati pogrdnim imenima, a ovo što se desilo oko ostavke samo potvrđuje da su stvari bile izrežirane i mnogo ranije negdje smišljene, a u tome nisu učestvovali samo navijači nego i neki igrači okji su vjerovatno bojkotovali trenera u igri, pa sada kada se vratim na onaj poraz od Sarajevo u zadnjem kolu neke stvari su mi ipak malo jasnije, ustvari sada taj pojam "nesretan" poraz dobija smisao i težinu, dakle mislim da smo sami krivi...
Sada ću još jednom reći da je čovjek imao rezultat kao ni jedan trener od raspada one nam države, a ono što je bilo bitnije od svega je to da je igrom vratio naroed na stadion, da su ljudi svaku utakmicu kući išli radosni što su gledali dobar fudbal, odigrao je polusezonu sa 15 igrača pa samim tim rezultat koji je napravio je puno veći...
Zbog svega toga mislim da je sada jasno da su i navijači imali veliki uticaj na ovakvu njegovu odluku i odlazak sa klupe...
Uglavnom, nadam se da će ovaj novi trener nastaviti njegovim stopama što se igre,a i rezultata tiče, u protivnom ode mu pežo ;) .

Eh da, malo ranije jedan moj cijenjeni kolega u jednom postu napisa, da su otjerani Smileski, Jagodić, evo sada Stojnić, možda su njih trojica i radili najbolje u Borcu poslije rata, ali eto kako su prošli, a ja ću samo podsjetiti na povike za njih...

Smileski: "makedonac, puši qurac"...............
Jagodić: "eh, on je bio narkoman i to ovaj moderni i bogati, dakle kokain"
Stojnić : "e, on je ustaša"

Bilo je tu još trenera, tačnije njih 14, ali za one koji su bili najgori, još od vremena Geruma, kao što je bio Mihajlo Bošnjak, Karasi... itd, e za njih nismo imali nikakvih pogrdnih imena, ili ih možda ja nisam čuo zato što sam im ja sam izgovorio štošta od takvih stvari...
Samo mali 'anex' u vezi trenera...
Bio jedan trener Borca koji je najlošije, prije i poslije, 'kotirao' kod navijača, nikog navijači nisu izluđivali k'o njega. Bilo je utakmica kad nije mogao izdrzati 'dobacivanja' sa 'zapada', skandiranja s "istoka", i znao je otici 'na po' utakmice s klupe.... Zvao se Dušan Drašković, malko prepotentan (došao iz 'velikog' u 'mali' klub!?), doveden iz Vojvodine gdje stekao ime i imao dobre rezultate, bio 'tražen'... al' u BL - propast... nije izdržao, nagulio vrlo brzo.... i 'nestao' kao 'ugledan trener' poslije toga!
Gerum, Karasi, Rakojević, ect. nisu bili njegov 'kalibar'... ali bl.raja je uvijek bila 'zeznuta' – kad te 'ne vole' – ne vole te. Samo tad je to raja, navijači, radila po nekoj svojoj 'intuiciji', mjerilima, a nikad po bilo čijoj 'narudžbi'... a ovdje čitam postova gdje ima i takvih natruha – 'po nečijoj narudžbi'!?
Ne volim zalaziti u te 'sfere' ali ništa danas nije nemoguće i iznenadjujuće....Manipuliše se s rajom u mnogim segmentima, pitanjima mnogo važnijim za život, što bi bilo čudno da se slično ne koristi i u sportu!?
Jedno vrijeme je politiku FK Sarajeva vodila 'grupa navijača' i dovela ga skoro do propasti... ali smoglo se snage i pravih ljudi koji su uspjeli 'spasiti' FK Sarajevo i polako ga vraćaju 'na scenu'....

A i Zoka Marić dodje iz Novog Sada, iznebuha... Dajbože da izdrži, da nešto napravi, nije on baš neki trenerski 'kalibar'...nema on pojma ni gdje je došao, ne poznaje igrače-tim, niti u kakvoj ligi će tim 'voditi'....a stiže u pola sezone, pred nastavak kad se sve 'lomi' i odlučuje.... Nije valjda da će biti nečija 'ikebana' i mogući 'alibi' ako, kojim slučajem, kola krenu nizbrdo (ili neko to baš i 'želi'!?).
Marića u tom slučaju i neće puno zaboliti glava – uzeće nešto para i nazad u svoj Novi Sad... a Borcu i Borčevcima kako bude....

I tesko da ću skontati što Borac dovede 'trener kao pojačanje' pored živog, rezultatski i prepoznatljivom igrom uspješnog, trenera, a od najavljenih igrača - nikog!?
Da su doveli R.Antića, B.Milutinovića, Ćiru (klovna), Hidinka (karikiram)... još bih i 'shvatio' potez.... A igračka pojačanja?
Puzigaća - OK, gdje su ostali!?
Bojić – pojačanje, hm – možda, o tom potom!?
Šmanja!!!

Nisam pesimista po 'vokaciji', drag mi Borac...ali ne sluti na dobro - proljeće (uvijek 'teže' od jeseni), težak raspored, obećanja o pojačanjima i 'realizacija' istih, 'sloga' u klubu, 'sloga' medju navijačima (ono što zaključujem iz postova – pro et contra 'Baja')....

Uvijek se, na žalost, nađe neko da izmakne 'merdevine' kad si se skoro popeo na krov!
Neće se, valjda, to dogoditi i današnjem Borcu, a puno ih se, izgleda, prihvatilo za 'merdevine'!

Sa srećom – treba će Vam.
Bosno moja poharana....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jan 2010, 15:10

nikad_izvini je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Sad nešto vraćam film zadnje tri godine i dolazim do zaključka da nama niko ne valja...prije tri godine Smile ostane vjeran klubu nakon ispadanja i na velika vrata uz ogromnu bodovnu prednost izbori povratak u Premier ligu,a Borac mu se zahvali na taj način što ga potjera i dovede Bošnjaka....
A da sam sebe prijaviš moderaciji ? Da si napisao, doveli neznalicu, glupog trenera, u redu, poštujem. Konstrukcija rečenice ti je takva da si jadan i da te žalim ;)

Nema problema,prihvatam izvinjenje,evo malo detalja na koga sam mislio....Mihajlo Bošnjak,po nacionalosti Srbin, rođen u Karlovcu (1955) gdje počeo kao fudbaler (zadnji vezni) a onda duze vremena igrao za FK Zagreb (u 1. i 2. ligi) najčešće na mjestu desnog beka (u formaciji: 4-3-3), ili desnog bočnog veznog (kad su igrali: 3-4-3). Igrao u jednoj od najboljih Zagrebovih generacija: Šarović, J.Čop, A.Lipovac, Antolić, Rukljač, S.Kovačić, Čerček, Rumora, Smolek....

Pozdrav!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 13 jan 2010, 15:41

deep in the night je napisao/la:Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.
Ово је $ ? $ се ' на " " то " ? & ' ", па " " " ? са %. & % & " ¥, у ' је ? % се не " са " ' групе " ? & & је & ", " " ево ја - са '(& " а ' " " $) & & " " " говна " ?, " свој сајт & & ' $ " са " % за јавност & & " $. А не ове ", & & $ зна, зна... " ? " $ не ' " тога, - управо " ' " ? ? ето то је " % "($ не & " " ' :D ) & ове ?. $ се $ ' схватате.
"" ПУТ ""

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 13 jan 2010, 16:23

Simpatizer je napisao/la:
deep in the night je napisao/la:Sve to sto vi pisete da ste upoznati sa situacijom oko kluba,navijaca je toliko povrsno i vecina vase price se svodi na rekla,kazala i informacije iz medija.Pljujete po navijacima konstantno.A niste se zapitali da li mozda postoji druga strana price?Nego ste primili ovu novinarsku najgoru poltrosnku pricu i odma na prvu donosite zakljucke.Da nije bilo tih istih navijaca klub bi mozda danas bio ugasen ili bi postojao pod nekim drugim imenom.Kako vas nije sramota da kazete nesto protiv tih momaka?Ne znate zbog cega se baja prozivao,necete ni saznati onaj ko je trebao da zna on zna.Svi vi koji volite borac preko tastature,uprave,igraci ne volite Borac ni 1% koliko to vole momci sa sredine Istoka.Zapamtite to ni 1% :!: :!: :!:
E sad da ja tebi nesto napisem.

Momcino, ovdje ima ljudi koji su Borac pratili kada te, spermatozoid koji te napravio, nije imao ni u mislima!
Niko normalan ne vjeruje onom sto pisu Kopanjine novine, ali isto tako trebas da si utuvis u tu tikvu na vratu da vi navijaci NISTE svete krave i da ste podlozni kritici.

Naravno da ni mi nismo pali sa grane i da svako od nas poznaje neke ljude iz kluba i to je ono najgore. Od svakog se moze cuti druga prica! Takodje, neki od nas znaju za "aktivnosti" pojedinih vodja navijaca i cinjenicu da odredjen broj istih ima "na ledjima" prekrsajne i krivicne prijave. Vi, koji niste u jezgru grupe, trebali biste se zapitati kome slijepo vjerujete!
Ne znam da li neko od vodja uzima novac za petljanje oko izbora trenera, ali sigurno je da tu nije sve cisto. Nekoga ko je jednom prevario, ukrao ili prebio treba uvijek drzati na oku!
Zapamtite jednu stvar! NE VOLE SVI BORAC IZ LJUBAVI, POSTOJE I ONI KOJI GA VOLE IZ INTERESA!!!

Ovo sto sam napisao ne odnosi se na Lesinare u kompletu vec na pojedince koji se petljaju tamo gdje im nije mjesto.

Dalje, prozivati bilo koga na pogrdan nacin je za vaspitnu mjeru! Razumijem kada se prepucavate sa drugim navijacima, ali treneru svog kluba da skandirate one gluposti?! Balavci obicni, niste pusku ni na TV-u vidjeli a busate se u prsa!

I na kraju da ti odgovorim za onih navodnih nasih 1% u odnosu na vasu ljubav prema klubu. Magarce, ja sam se i dok sam bio u rovu dovijao da saznam rezultate kada je Borac igrao svoje utakmice u Srbiji! Ti ces da mjeris moju ljubav prema klubu, gmizavce obicni!

Na ovom forumu cu vas hvaliti kada zasluzite, ali i kritikovati kada nesto userete!

A sada da se vratimo na temu. :mrgreen:
Zna li se sa kojim ekipama igramo prijateljske u Antaliji?

¥ ' се " на ' $ $ " нас /

$ ја " % " ... :

" , % % " " у рату (' ја " % " ' " у рат % те ? то " , " " " ? у рат $ ' " ? " ", ' $ се ? " " нас ) $ " , ' $ ? ¥ у $ , ' гађају & , " & & & " псују " " , ' ? а не & , & $ ' $ се ? " $ " , " " " за овај ? , " ' по 24 сата $ се путујеу ' , " $ , " се " за %, " $ $ на гостовања , " се " $ $ $ $ у " ' у овој % $ $ $ " " ? , & $ ' " $ % " , % % " " , ? ? " се " " , ја се $ " ... !!!

$ ставр , то % се $ у " (?) , " ' $ се / , то " % ствар него % , " " право ? , " " & / , " паре (?) а $ $ је " оптужују се " % су га ?, " то & $ " то " % ствар , језгро рупе не " , јер % се $ у " 10 $ , $ су ? $ ? $ ," $ ' " " , & вас све у уста " ? &, " $ свој $ ? у ? , " свој, " $ се ? , а $ су $ $ у Прњавору ,? сте ? је " " , а $ $ ' ? у " ? " $ је $ 10 $ $ & $ ' & " $ & " говно него ? за " се " $ / ... !!!

" & $ га " , " " опет све " $ тренера " ? $ & , " је ' жао % " & " у $ ? , $ $ $ " & пао , " $ ' ? & $ $ ' (? сва - ' је " ) а " & је ' & $ - $ $ " & $ ? $ & $ $ $ пораза , " & се на " , јер " он ' зна $ " се то $ (? $ - се $) ... !!!

? $ ' ... !!!

' & " & ? :)
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jan 2010, 16:48

Ne da mi se da ti brišem post jer vidim da si se trudio i dugo kucao,ali pripazi malo na riječnik,primjetio sam da svaki dan j.ebeš nekoga u usta.Iako znam da ne misliš na mene jer si juče potpisivao moj post,ipak vrijađa me da mi borčevci međusobno komuniciramo na takav način.Nema potrebe za tim,svako ima pravo na svoje mišljenje.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jan 2010, 17:12

Vas dvojica da ste L od Lešinara ne bi srali na ovom forumu o aktivnostima grupe. Ja već dugo nisam u Lešinarima ali znam da članovi grupe mogu pisati samo na tri sajta o svojim aktivnostima,na Firminom,Srpskoj tribini i zvaničnom sajtu Lešinara,a ovaj forum je jedan od zadnjih na kojem bi se trebalo pisati o tome,zato prestanite srati i pustite nas koji nismo članovi da komentarišemo o dogadjajima u Borcu i naravno o Lešinarima kao o neizostavnom dijelu cijele te priče.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 13 jan 2010, 17:49

" све на " " су у & " "!

" на & " све " на ? " " " & " " за спопствену $
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 30 maj 2010, 12:36, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 jan 2010, 17:57

Nekontam neke klubove :?

Rezultati idu ko po loju,trener stojnic predobar, vi drugog dovodite ..
Mute opasno oni nesta ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 13 jan 2010, 18:54

" $ " ¥ ? ? У НОВУ $ ? СВЕ /!!! " $ ' & $ & & " $ СЕ " " ?!!!! АЈ $ " ? ;)
"" ПУТ ""

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 13 jan 2010, 18:58

"! - НОВА " "!!!
"" ПУТ ""

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 13 jan 2010, 19:14

- " ? ТЈ.& НОВА $
TREĆI PUT ČASTIMO

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 13 jan 2010, 19:17

borac_sampion je napisao/la:& ... Ја се ' , " ? овај & & ' своју , " оне & с " $ & & , & $ ' " ? у " се " ... !!!

$ " " " &, & & " & ... !!!
znam kako ti je ;)
- " ? ТЈ.& НОВА $

ето " ' ... !!! ;)

$ " ЈА " " & (? ) НОВУ $ , СВЕ / У $ ' $ " НАРАВНО & "ЈУРОП".. :mrgreen:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 jan 2010, 22:51

ово су " - & & & ?, а не " " ? 1987!!!!!!
? " све $ $ & у ' правцу,а све везано за & са "," ? ".
& не зна,$ " : " $ се ? на $ $, за све " отворене су $, $ " & $ 19:00 $ 21:00 ¥.' $," % вас "....

$ $ " све /

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 13 jan 2010, 23:04

Pobrisani postovi koji nemaju veze sa temom FK Borac - Banja Luka!
Rođeni brato

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jan 2010, 23:16

Izgleda da se dogadja upravo ono cega smo se pribojavali. Cetvrta svedska liga,srbijanska druga,ugljevik,kozara i tako to....sreca pa imamo dobru zalihu iz jesenjeg dijela pa necemo ispasti.Svaka cast Stojnicu sto je napostio sve ovo i dao ostavku....da ne gubi zivce kao ja :oops:

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... Borca.html

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jan 2010, 00:15

Evo da se i ja pridruzim cestitkama.

Ne znam koji je pojedinac u klubu najzasluzniji za unistavanje onako lijepo zapocete price o Borcu proljetos i jesenas,ali ko god da je zelim da mu cestitam ovu Pravoslavnu Novu Godinu sa porukom "Sretna Nova,jeebem ti staru!"

Ostalim navijacima Borca i dobronamjernim clanovima uprave,ako ih ima,igracima i strucnom stabu zelim Sretnu Novu 2010 godinu!

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 14 jan 2010, 10:01

Da razjasnim jednu stvar
NIje Baja na presu a ni kasnije prozvao navijace, vec ljude koji su po njemu narucili vrijedjanje i prijetili mu. Pravi razlog necemo saznati jos neko vrijeme ....
On je pokazao prijetece poruke koje je dobio od nekoliko ljudi oko kluba. Znaci nisu navijaci krivi za njegov odlazak...
Jedan stvar mi se ne svidja...Odlazak Markica, cini mi se da je Borac grdno pogrijesio. Kad vec ne dovode pojacanja nadam se da ce mali Grahovac dobiti sansu, ono sto sam saznao o njemu bilo je bas pozitivno posebno od ljudi koji prate klince...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.