33:32 za bosnuvrebac86 je napisao/la:Dajte info. REZULTAT
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- L' Imperator
- Kontakt:
Dobri smo sad za sad 

#samoRudar #zauvijek
32:37 za nas tim, i ima Djedovic da baci jedno slobodno
Ajde momci , izdrzat do kraja !!!

Ajde momci , izdrzat do kraja !!!
Kindže, kindže...
37-32, ovo ne izgleda nimalo lose. Bravo Aco i ekipa, Persic i Masic se uklapaju kao i Sinan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Djedovic jos koju sezonu u Evropi i on ce u NBA. Tek sad dolazi njegov potencijal do izrazaja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- majestic24
- Kontakt:
Djedoviiiiiiiiiiiiiiic
37:32 za nas i imamo dodatno slobodno bacanje (nakon time outa kojeg je trazila klupa Srbije)
37:32 za nas i imamo dodatno slobodno bacanje (nakon time outa kojeg je trazila klupa Srbije)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Đedović ako ovako nastavi,neće biti ništa manje bitan za ovu ekipu od Teletovića.
Uvjek je imao sjajan ulaz pod koš,sada čak izgleda da je to još unaprjedio.
Dosta je više Galatararaya,Albe,hoćemo Đedovića u Olympiacosu,Cska

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Et za 20 sekudni ljudi razyebaše prednost.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- majestic24
- Kontakt:
Zasto pokusavaju nasilu zadnjih 3-4 napada??? Za 5 minuta napravimo super toga dobrog a to sve syebemo za 90 sekundi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
45-41 poluvrijeme dobro igramo imamo malih crni rupa al sve u svemu dobru zadovoljan sam

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
zato sto teletovic i nihad siluju loptu...majestic24 je napisao/la:Zasto pokusavaju nasilu zadnjih 3-4 napada??? Za 5 minuta napravimo super toga dobrog a to sve syebemo za 90 sekundi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
SRB 45:41 BIH
Samo popraviti skok, skok i skok....
Samo popraviti skok, skok i skok....
Kindže, kindže...
Ovo je odlicno kad uzmemo u obzir da nam fali Gordic, Bavcic a i Mirza jos nije poceo igrat kako zna.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sad bi rekao SABIT HADZIC
" onclick="window.open(this.href);return false;
koncentracija totalno pala sad

" onclick="window.open(this.href);return false;

koncentracija totalno pala sad

Zadnja izmjena: reptil, dana/u 04 avg 2012, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jok bolan, mi nemamo nikakav kvalitet kako ti pricas danima.LBJ MVP je napisao/la:Đedović ako ovako nastavi,neće biti ništa manje bitan za ovu ekipu od Teletovića.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Prije bi rekao teletovic, ovo mi se kod njega ne svidja, kad ga ne ide neka malo odmori pa ce ga krenuti, nema nista an silu. Ja sam zadovoljan, ko bi rekao da se sa ovakvom Srbijom nosimo ravnopravno, vidi se da ljudi imaju siru klupu, kod nas da je Gordic sada tu vrijedio bi zlata. Kada dodje Nurkic imat cemo strasnih 7-8 igraca, ovaj Sinanovic fakat los igrac, igraju se lljudi sa njim iako je od svakog visi bar 10cm. Ali vidi se sta znaci trener na terenu, sa Sabitom bi do sada zaostajali bar -15Kevin je napisao/la:zato sto teletovic i nihad siluju loptu...majestic24 je napisao/la:Zasto pokusavaju nasilu zadnjih 3-4 napada??? Za 5 minuta napravimo super toga dobrog a to sve syebemo za 90 sekundi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kevin je napisao/la:zato sto teletovic i nihad siluju loptu...majestic24 je napisao/la:Zasto pokusavaju nasilu zadnjih 3-4 napada??? Za 5 minuta napravimo super toga dobrog a to sve syebemo za 90 sekundi
ne lupetaj..Cim je naletic usao,teo se razigrao...Ledima se gura PG:))to samo moze protiv onog levata,isti scenario kao protiv slovenije,ulazi naletic pada igra..inace srbija ima malo problema protiv zonske odbrane,osim Savanovica niko ne pogada.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 04 avg 2012, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- Evolution87
- Kontakt:
dobro je za sada popraviti defanzivni skok i to je to. Steta sto smo prokockali olahko prednost za minut 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
ma ja...naletilic je krivlumani je napisao/la:Kevin je napisao/la:zato sto teletovic i nihad siluju loptu...majestic24 je napisao/la:Zasto pokusavaju nasilu zadnjih 3-4 napada??? Za 5 minuta napravimo super toga dobrog a to sve syebemo za 90 sekundi
ne lupetaj..Cim je naletic usao,teo se razigrao...Ledima se gura PG:))to samo moze protiv onog levata,isti scenario kao protiv slovenije,ulazi naletic pada igra..inace srbija ima malo problema protiv zonske odbrane,sev Savanovica niko ne pogada.

zack ga je puno bolje čuvao

Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 04 avg 2012, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Neno,ti si taj koji je najavljivao potop protiv Srbije,ja sam bio optimista
Ma ja samo ne volim uzdizanje ove ekipe,pa onda kad izgube pljuvanje svih,od selektora do masera.
Neplasman na euro bi bila sramota,plasman i ispadanje u grupi realnost,prolazak grupe ogroman iznenađujući uspjeh,kratko sažeto moje mišljenje o ovome timu
Eto da ne kažeš da omaložavam ovu ekipu,neću ništa napisati kakav utisak na mene ostavlja ovaj play što smo ga uzeli iz Širokog
Al znam da će ti biti drago kad napišem da je Srbiji falio Krstić,najbolji igrač

Ma ja samo ne volim uzdizanje ove ekipe,pa onda kad izgube pljuvanje svih,od selektora do masera.
Neplasman na euro bi bila sramota,plasman i ispadanje u grupi realnost,prolazak grupe ogroman iznenađujući uspjeh,kratko sažeto moje mišljenje o ovome timu

Eto da ne kažeš da omaložavam ovu ekipu,neću ništa napisati kakav utisak na mene ostavlja ovaj play što smo ga uzeli iz Širokog

Al znam da će ti biti drago kad napišem da je Srbiji falio Krstić,najbolji igrač

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.