RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Odavno nismo imali bolji igracku kadar
Slažem se, malo po malo super se ekipa napravila oko postojećeg kostura. Imamo i dovoljno širine.
-
- Kontakt:
Nije Amar lud,ne bih on ni dolazio da nije uvidio kvalitete i da može nešto uraditi.Opet europu izboriti,u kvalifikacijama probat što dalje.Vidjet ćemo ovo 51-49 , stadion se gradi.
100 godina,sve nam ide na ruku

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Rizikujem da mi se svi smiju ali ja mislim da titula nije nedostiznaEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:49Nije Amar lud,ne bih on ni dolazio da nije uvidio kvalitete i da može nešto uraditi.Opet europu izboriti,u kvalifikacijama probat što dalje.Vidjet ćemo ovo 51-49 , stadion se gradi.
100 godina,sve nam ide na ruku![]()
-
- Kontakt:
Pored onakvog Sarajeva, Zrinjskog pa i Borca, ja mislim da nema bas nikakve sanse niti je iko iz uprave najavio napad na titulu ali nema veze. Potpisao bih sad borbu za europu kroz ligu, da se vrtimo oko 3-4 mjesta i ponovo kup gonjati pa sta bude budeTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:55Rizikujem da mi se svi smiju ali ja mislim da titula nije nedostiznaEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:49Nije Amar lud,ne bih on ni dolazio da nije uvidio kvalitete i da može nešto uraditi.Opet europu izboriti,u kvalifikacijama probat što dalje.Vidjet ćemo ovo 51-49 , stadion se gradi.
-
- Kontakt:
Ne znam šta će biti do kraja prelaznog roka i kod nas i ostalih,ovako gledajući po imenima 4 smo ekipa lige, vjerojatno će se ove 4 boriti i za kup,pa bi nas i to 4 mjesto moglo odvesti u europu iduće godine.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 20:03Pored onakvog Sarajeva, Zrinjskog pa i Borca, ja mislim da nema bas nikakve sanse niti je iko iz uprave najavio napad na titulu ali nema veze. Potpisao bih sad borbu za europu kroz ligu, da se vrtimo oko 3-4 mjesta i ponovo kup gonjati pa sta bude budeTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:55Rizikujem da mi se svi smiju ali ja mislim da titula nije nedostiznaEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:49
Nije Amar lud,ne bih on ni dolazio da nije uvidio kvalitete i da može nešto uraditi.Opet europu izboriti,u kvalifikacijama probat što dalje.Vidjet ćemo ovo 51-49 , stadion se gradi.
Sezona će biti luda sigurno, odgađanje utakmica,igranje domaćin po tuđim stadionima,sudije, možda neko iz lige napravi i iskorak u europi.....
Ja bih potpisao europu opet i stadion da završimo da iduće ljeto na našoj areni igramo.
-
- Kontakt:
Ne vidim ja da su se nesto posebno pojacali. Vidicemo nakon 3-4 kola sta ce biti.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 20:09Ne znam šta će biti do kraja prelaznog roka i kod nas i ostalih,ovako gledajući po imenima 4 smo ekipa lige, vjerojatno će se ove 4 boriti i za kup,pa bi nas i to 4 mjesto moglo odvesti u europu iduće godine.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 20:03Pored onakvog Sarajeva, Zrinjskog pa i Borca, ja mislim da nema bas nikakve sanse niti je iko iz uprave najavio napad na titulu ali nema veze. Potpisao bih sad borbu za europu kroz ligu, da se vrtimo oko 3-4 mjesta i ponovo kup gonjati pa sta bude budeTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:55
Rizikujem da mi se svi smiju ali ja mislim da titula nije nedostizna
Sezona će biti luda sigurno, odgađanje utakmica,igranje domaćin po tuđim stadionima,sudije, možda neko iz lige napravi i iskorak u europi.....
Ja bih potpisao europu opet i stadion da završimo da iduće ljeto na našoj areni igramo.
-
- Kontakt:
Vidim auta igrača ispred stadiona,neki đip BG table,jel Jovičićev?
Jel i on otišao na Kupres?
-
- Kontakt:
Ovaj bi nam mogao biti interesantan.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:15Valjalo bi jos jedno pojacanja na krilu jer smo tu tanki, tu bi nam valjao igrac poput Mujana ali malo mu 10k uz bonuse

https://www.transfermarkt.com/ivan-pesi ... ler/115133
Evropa opet bi bila vrhEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 20:09Ne znam šta će biti do kraja prelaznog roka i kod nas i ostalih,ovako gledajući po imenima 4 smo ekipa lige, vjerojatno će se ove 4 boriti i za kup,pa bi nas i to 4 mjesto moglo odvesti u europu iduće godine.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 20:03Pored onakvog Sarajeva, Zrinjskog pa i Borca, ja mislim da nema bas nikakve sanse niti je iko iz uprave najavio napad na titulu ali nema veze. Potpisao bih sad borbu za europu kroz ligu, da se vrtimo oko 3-4 mjesta i ponovo kup gonjati pa sta bude budeTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:55
Rizikujem da mi se svi smiju ali ja mislim da titula nije nedostizna

Ostaje puno toga da se vidi, svi vide Sarajevo i Borac a ja mislim da kone opet imaju najveću šansu. Ništa nisu mijenjali a prošle sezone su pokazali dominaciju, ne vidim ko ih može zaustaviti. Ako se nama stvari poklope, forma i sve ostalo, i mi smo u igri sigurno. Ranije sezone su pokazale da individualni kvalitet igrača u ekipama nije pravo mjerilo stanja. Sarajevo i Borac mogu biti vrh a isto tako totalni promašaj.
Nije Jovičić na Kupresu, radit će sa Palićem u Mostaru individualno. Imao je neki zahvat u BG, tako da tek kreće sa oporavkom...Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 21:08Vidim auta igrača ispred stadiona,neki đip BG table,jel Jovičićev?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la: ↑30 jun 2022, 21:48Nije Jovičić na Kupresu, radit će sa Palićem u Mostaru individualno. Imao je neki zahvat u BG, tako da tek kreće sa oporavkom...Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 21:08Vidim auta igrača ispred stadiona,neki đip BG table,jel Jovičićev?

-
- Kontakt:
Kina je u Mostaru, vidjet cemo je li na odmoru ili je dosao da pregovaraMostarac45 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 14:42Ne znam tacno ali netko za spica posto vjerovatno zajim ide na kriloEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 14:22Ima li netko konkretan ko se spominje za tog napadačaMostarac45 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:03
A bjeri tamo ne znam ni koji je datum, ja sam cuo da traze jos jedno pojacanje u spicu

Koji je albanac?MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:23Valjda je Barow jos tu, niko ga ne spominje aman, zaboravio sam da lik postoji. Znam da je Osim rekao kad je tek preuzeo da nije vidio u zivotu lika sa vise zelje za treningom, raspada se na sprintu ali ne odustaje, 45 dana bez treninga hebi ga.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:18Šta je sa onim Albance i Barowom?MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:15Znaci od novih igraca tu su Ikic, Pavic, Halilovic, Blagojevic, Pantelic i Muminovic
Od U21 igraca imamo sljedece:
Bajric - stoper
Dzankovic - krilo
Muminovic - desni bek
Sijamija - napadac
Sikalo - vezni
Drina - vezni
Ribic - golman
Valjalo bi jos jedno pojacanja na krilu jer smo tu tanki, tu bi nam valjao igrac poput Mujana ali malo mu 10k uz bonuse![]()
Ocigledno je da ce nam Bajric i Dzankovic biti glavna uzdanica sto se U21 igraca tice, vidjet cemo kakav je ovaj novi Muminovic sto je tek dosao iz Svicarske
-
- Kontakt:
Palestinac editovao je, ovaj:Gr0hot je napisao/la: ↑30 jun 2022, 22:44Koji je albanac?MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:23Valjda je Barow jos tu, niko ga ne spominje aman, zaboravio sam da lik postoji. Znam da je Osim rekao kad je tek preuzeo da nije vidio u zivotu lika sa vise zelje za treningom, raspada se na sprintu ali ne odustaje, 45 dana bez treninga hebi ga.
Ocigledno je da ce nam Bajric i Dzankovic biti glavna uzdanica sto se U21 igraca tice, vidjet cemo kakav je ovaj novi Muminovic sto je tek dosao iz Svicarske
https://www.transfermarkt.com/halid-alg ... ler/819831
Prica se da je zadovoljio i da ce uskoro potpisat .. insajderi, je li istina? 

-
- Kontakt:
Nije zadovoljio Algahoul bar su takve priče Muminović još malo do potpisa.Što se tiče još pojačanja napadač se neće ganjati možda još krilo. Sada Europu treba dočekati spremno i proći dalje ali sve je dobro. Ps poruka od člana uprave
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
VictoriasFikret je napisao/la: ↑30 jun 2022, 21:26Ovaj bi nam mogao biti interesantan.MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:15Valjalo bi jos jedno pojacanja na krilu jer smo tu tanki, tu bi nam valjao igrac poput Mujana ali malo mu 10k uz bonuse
https://www.transfermarkt.com/ivan-pesi ... ler/115133

Legao bi nam pravo

-
- Kontakt:
Potvrđeno iz kluba
Elvir Muminović u narednim danima će potpisati za Rođene
Elvir Muminović u narednim danima će potpisati za Rođene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.