Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Neće ništa mijenjati? Pa sta treba promijeniti prvih 11?
Ubacio je Djurica u igru ubacio Medunjanina, Vranjesa gurnuo na zadnjeg veznog, vratio Salihovica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ubacio je Djurica u igru ubacio Medunjanina, Vranjesa gurnuo na zadnjeg veznog, vratio Salihovica.
beze vam je priča, sve zavisi od protivnika i Mešinih zamisli
ako bude htio trkača, stavit' će Seju, ako bude htio tehnički jakog igrača, stavit' će Hareta i kraj priče
ako bude htio trkača, stavit' će Seju, ako bude htio tehnički jakog igrača, stavit' će Hareta i kraj priče
Mede ponovo nema na spisku za sutrašnju utakmicu protiv atletica 

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Re: AW: RE: Re: Haris Medunjanin
Mozda bi brada trebao se vratit u svoj maticni Klub AZ alkmaar ... Dobra ekipica skockana igra EL sve u svemu bolje nego da obilazi subotom i nedeljom svoje reprezentativne kolege i gleda njihove tekme Sa Tribineedoo3 je napisao/la:Mede ponovo nema na spisku za sutrašnju utakmicu protiv atletica
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- JohnCleese
- Kontakt:
Vranjes je morao igrat, ako ste primijetili uvijek kada je dvomec Vranjes mora igrati barem 1 tekmu. Takvo naredjenje dobije Mesa od pojedinaca iz saveza i to je jasno kao dan.jasmin10 je napisao/la:Neće ništa mijenjati? Pa sta treba promijeniti prvih 11?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: AW: RE: Re: Haris Medunjanin
Stvarno ne razumijem sta se dešava da ne moze uci na spisak od dvadesetak igrača koji konkurišu za nastup. Evo po komentarima navijača deportiva se vidi nezadovoljstvo zbog njegovog nepozivanja.SafetSajo je napisao/la:Mozda bi brada trebao se vratit u svoj maticni Klub AZ alkmaar ... Dobra ekipica skockana igra EL sve u svemu bolje nego da obilazi subotom i nedeljom svoje reprezentativne kolege i gleda njihove tekme Sa Tribineedoo3 je napisao/la:Mede ponovo nema na spisku za sutrašnju utakmicu protiv atletica
Jel moguće da u Primjeri postoje neke zabrane da npr ne moze igrati više stranih igrača odjednom?
Nema sumnje da je dosta kvalitetniji od većine u vezom redu deportiva.
#15.10.2013 !!!
E pa to su ti nasi novinari ili bolje reci djubrad...niko da upita sta se desava s Medunjaninom, Hajrovicem...da li je do njih ili postoje neki dr.razlozi...niko ne pita sta je s Muhamedom i nj.povredom, a trebao se vratiti prije 10-ak dana na teren...a kada je u pitanju Emir Spahic i kojekakvi klanovi i slicne gluposti onda na sva usta bljuju i istinu i LAZI, i uvijek nadju nesto da napisu, objave...gade mi se...
Vise saznas informacija od jednog @Goalgettera i @AnelaZ, kojima to i nije posao, nego od ovih neradnika.
Vise saznas informacija od jednog @Goalgettera i @AnelaZ, kojima to i nije posao, nego od ovih neradnika.
Ova Primera će se ispostaviti gora od Turske lige za naše igrače. Medunjanin, Hajrovic, Stevanovic..
Znam da je ljetos grčki Paok slao ponudu za Medunjanina i Levante je isto bio zainteresovan, bolje da igra u drugoj ligi nego da bude navijač u Primeri.
Niko me ne moze ubijedit da je jedan Juan Dominguz bolji igrač od Hareta a redovno je u prvih jedanaest u deportivu.
Znam da je ljetos grčki Paok slao ponudu za Medunjanina i Levante je isto bio zainteresovan, bolje da igra u drugoj ligi nego da bude navijač u Primeri.
Niko me ne moze ubijedit da je jedan Juan Dominguz bolji igrač od Hareta a redovno je u prvih jedanaest u deportivu.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- DragonGirl
- Kontakt:
Konkretan razlog njegovog neigranja nije poznat ni španskim medijima oko kluba, tako da sumnjam da bi i naši nešto mogli saznati sve i kad bi htjeli, osim ako ne bi pitali Harisa konkretno. Ono na što sam ja naišla čitajući mišljenja navijača jeste da njima najviše smeta njegovo hodanje po terenu, nezalaganje za ekipu, slabe defanzivne karakteristike i tako te stvari. Svjesni su oni njegove odlične tehnike, međutim na Riazoru kažu, to nije dovoljno, barem sam tako shvatila. Zbog toga mislim da je to ono što smeta i treneru i da ga zbog toga ignoriše jer vjerovatno smatra da mu nije dovoljan samo dobar tehničar, ako ne ispunjava ostale bitne stavke.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Rekao je u izjavi poslije Kipra da ne mora znaciti da je do njega ako mu ne ide dobro u klubu.
Pa nije bas ni da su plima i oseka krivci sto on ne igra.SlevinKelevra je napisao/la:Rekao je u izjavi poslije Kipra da ne mora znaciti da je do njega ako mu ne ide dobro u klubu.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma naravno da neće reći javno da je do njega i da jeste i da nije tako. Ko zna, nije isključeno i da je to nešto između njega i trenera, međutim nije on jedini koji je odstranjen iz ekipe, tako da prije bih rekla da nisu zadovoljni njime s profesionalnog aspekta.
Hare otiđi iz te rupe mamu im , VRATNIK TE ČEKA!
"We need to suffer. And we need to fight."
Nevjerovatan igrac. U nekoliko utakmica koje sam gledao
Harisa dogadjalo se slijedece. Nakon 30ak minuta bi mu navijaci poceli zvizdati pa bi on dao neku loptu ili opalio po golu iz slobodnjaka. Onda pljesak. Pomislis evo ga. Onda opet zvizduci. Pa opet pljesak. Sizofrenija na stadionu. Zna on igrati nogomet ali ja mislim slicno kao i nekolicina forumasa da nam on nazalost moze pomoci samo u utakmicama sa losijim protivnicima. Njegovu lezernost i lijenost ne trpi danasnji nogomet. Ipak ima i ona stara prica. Najveci uspjeh hrvatske reprezentacije na SP sa Cirom se dogodio u momentu kada pola ekipe nije bilo standardno u svojim klubovima. Suker je statirao na klupi Reala i postao najbolji strijelac SP. Da ne pricam o Asanovicu, Prosineckom, Stimcu..... Znaci i ovakvi igraci kao Medunjanin ako ih treneri znaju pravilno motivirati i iskoristiti mogu biti od koristi.
Harisa dogadjalo se slijedece. Nakon 30ak minuta bi mu navijaci poceli zvizdati pa bi on dao neku loptu ili opalio po golu iz slobodnjaka. Onda pljesak. Pomislis evo ga. Onda opet zvizduci. Pa opet pljesak. Sizofrenija na stadionu. Zna on igrati nogomet ali ja mislim slicno kao i nekolicina forumasa da nam on nazalost moze pomoci samo u utakmicama sa losijim protivnicima. Njegovu lezernost i lijenost ne trpi danasnji nogomet. Ipak ima i ona stara prica. Najveci uspjeh hrvatske reprezentacije na SP sa Cirom se dogodio u momentu kada pola ekipe nije bilo standardno u svojim klubovima. Suker je statirao na klupi Reala i postao najbolji strijelac SP. Da ne pricam o Asanovicu, Prosineckom, Stimcu..... Znaci i ovakvi igraci kao Medunjanin ako ih treneri znaju pravilno motivirati i iskoristiti mogu biti od koristi.
A kad ja to napisem drvlje i kamenje po meniJohnCleese je napisao/la:Vranjes je morao igrat, ako ste primijetili uvijek kada je dvomec Vranjes mora igrati barem 1 tekmu. Takvo naredjenje dobije Mesa od pojedinaca iz saveza i to je jasno kao dan.jasmin10 je napisao/la:Neće ništa mijenjati? Pa sta treba promijeniti prvih 11?

Sad ozbiljno,bilo bi dobro da se ta praksa ukine ma kakvi mocnici stajali iza nje.
Pa nek stavi stojka
Normalno da se baca drvlje i kamenje kad je to totalna glupost.

Dobro je , makar trenira sa Deportivom

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Gabon
- Kontakt:
Boli njega..haris92 je napisao/la:
Dobro je , makar trenira sa Deportivom

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Gabon je napisao/la:Boli njega..haris92 je napisao/la:
Dobro je , makar trenira sa Deportivomtrenira u boksericama.
Momcina 'ladno zabi protiv Kipra dva komada a Papke u prvoj utakmici ga ostavio na klupi da bi se adzina jabuka pokazala

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Quartararo, Sheyi i 53 gosta.