Nemoj ba to pisati, moze ti se ne daj Boze vratiti na bliznjim. Stavi ga na ignore i miran si.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čovjek može imati drugo mišljenje, ne moramo se voljeti, možeš drugoga smatrati četnikom, ustašom, ultraortodoksnim Jevrejem, mudžahedinom ili nekim drugim idiotskim ideologom . vrijeđanje je također OK do određene granice, ali bi ipak trebalo zadržati barem trunku pristojnosti.
Zato hvala na tvom postu.
Potpuno bolesno i asocijalno kako se neki ovdje ponašaju čim nisi njihovog mišljenja. Pa još i uobičajene klevete.
Takvi ljudi su upravo razlog zašto kod nas i u ovoj zemlji stvari jedva idu minimalno naprijed.
Ovo je fudbal a ne bitka na neretvi
Nisi kompetentan da pricas o bontonu, jer evo nisam ti nista ruzno rekao i zbog razlicitog misljenja ovo je tvoj zaostali odgovorhansbosna je napisao/la: ↑12 dec 2025, 13:06
Lobotomiran pogotov tvoj mozak kako izgleda, a onom Megadebilodono Saurus iz Mahale takodjer, samo na drugi nacin.
Ti i onaj drugi ste primjer degeneriranog, uvijek unazad okrenutog Bošnjaka, koji misli da se cijeli svijet urotio protiv njega. Međunarodne zavjere i karteli, zli treneri i menadžeri koji namjerno zaustavljaju razvoj naših igrača.
Koliko trebaš biti bananan u glavi da na tako nešto pomisliš? Kod tebe vidim samo kukanje i igranje žrtve.![]()
![]()
![]()
![]()
Uz to još i sam iznosiš neke besmislene pretpostavke i pokušavaš ih prodati kao činjenice. Totalno zadnje stanje.
Niko ti ne brani da odvedes svoje dijete u dinamo , a ja necu i miran budi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Prije bih razumio ubistvo nego tvoj stalni povratak na forum
U pravu si, bar ne vrijeđaš, pa se zato i izvinjavam što sam te nazvao retardom. Tvoje mišljenje, odnosno nagađanja, i dalje smatram čistim glupostimaNoDi80 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 18:00Nisi kompetentan da pricas o bontonu, jer evo nisam ti nista ruzno rekao i zbog razlicitog misljenja ovo je tvoj zaostali odgovorhansbosna je napisao/la: ↑12 dec 2025, 13:06
Lobotomiran pogotov tvoj mozak kako izgleda, a onom Megadebilodono Saurus iz Mahale takodjer, samo na drugi nacin.
Ti i onaj drugi ste primjer degeneriranog, uvijek unazad okrenutog Bošnjaka, koji misli da se cijeli svijet urotio protiv njega. Međunarodne zavjere i karteli, zli treneri i menadžeri koji namjerno zaustavljaju razvoj naših igrača.
Koliko trebaš biti bananan u glavi da na tako nešto pomisliš? Kod tebe vidim samo kukanje i igranje žrtve.![]()
![]()
![]()
![]()
Uz to još i sam iznosiš neke besmislene pretpostavke i pokušavaš ih prodati kao činjenice. Totalno zadnje stanje.
Niko ti ne brani da odvedes svoje dijete u dinamo , a ja necu i miran budi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.