14:19

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
amerosm je napisao/la:Mislim da on nije podcijeno BVB kao klub vec Dortmund kao grad, a usput receno Dortmund ima skoro 100.000 vise stanovnika od Manchetera koji je drugi najveci grad Engleske, dok je Dortmund tek na 7.poziciji u Njemackoj po broju stanovnika.Cautinho je napisao/la:Opet provala.A jeste podcjenili Dortmund,ma to je za nepovjerovat.Neki bi ga ovdje stavili u rang sa Željezničarom.Dortmund je sigurno veći klub od Citiya (ovo kažem objektivnosanji je napisao/la:Hajde Edine potpisu za Dortmund,,molim te,,,, predji u bundes gdje te ljudi cijene i postuju kao jednog od najboljih napadaca svijeta. Bolje biti kralj sela,nego niko u gradu.)i imali smo priliku to vidjeti u LP.
Volio bih kada bi otišao tamo i mislim da će to biti najbolji potez u njegovoj karijeri.
Najaci trener,,to je 100%. On bi iz Edina izvukao 110% od njegovi sposobnosti , u to sam ubjedzen. Samo da hoce preci.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
14:19. Kao sto @sanji rece, Klopp uze telefon, i rece da je anonimno, mozda Edin zove
.
Manchesterovska velicina je čista lažamerosm je napisao/la:Mislim da on nije podcijeno BVB kao klub vec Dortmund kao grad, a usput receno Dortmund ima skoro 100.000 vise stanovnika od Manchetera koji je drugi najveci grad Engleske, dok je Dortmund tek na 7.poziciji u Njemackoj po broju stanovnika.Cautinho je napisao/la:Opet provala.A jeste podcjenili Dortmund,ma to je za nepovjerovat.Neki bi ga ovdje stavili u rang sa Željezničarom.Dortmund je sigurno veći klub od Citiya (ovo kažem objektivnosanji je napisao/la:Hajde Edine potpisu za Dortmund,,molim te,,,, predji u bundes gdje te ljudi cijene i postuju kao jednog od najboljih napadaca svijeta. Bolje biti kralj sela,nego niko u gradu.)i imali smo priliku to vidjeti u LP.
Volio bih kada bi otišao tamo i mislim da će to biti najbolji potez u njegovoj karijeri.
Otkud ti toadisice je napisao/la:neće ni jedan igrat odgođena tekma
a vidi stvarno nisam vidio da im je i kup jbg sad ustoGoalgetter je napisao/la:Otkud ti toadisice je napisao/la:neće ni jedan igrat odgođena tekma
Btw. Odgodjena im je Premierligaska utakmica protiv Wigana, jer igraju danas u FA-Cupu protiv Barnsleya ako mislis na to.
Dobro jutroadisice je napisao/la:a vidi stvarno nisam vidio da im je i kup jbg sad ustoGoalgetter je napisao/la:Otkud ti toadisice je napisao/la:neće ni jedan igrat odgođena tekma
Btw. Odgodjena im je Premierligaska utakmica protiv Wigana, jer igraju danas u FA-Cupu protiv Barnsleya ako mislis na to.
Ni 17 ni 18 nego 17:30viKK je napisao/la:U kolko se ova utakmica igra ? 17h ili 18h ? Je*emu više i vremenske zone
Ni 17 ni 18 ni 17:30, nego 18:30SamoZeljo je napisao/la:Ni 17 ni 18 nego 17:30viKK je napisao/la:U kolko se ova utakmica igra ? 17h ili 18h ? Je*emu više i vremenske zone
Znam, po nasem vremenu u 18:30.Goalgetter je napisao/la:Ni 17 ni 18 ni 17:30, nego 18:30SamoZeljo je napisao/la:Ni 17 ni 18 nego 17:30viKK je napisao/la:U kolko se ova utakmica igra ? 17h ili 18h ? Je*emu više i vremenske zone
Ako zabije gol , e onda igra sljedeću utakmicu , iako se radi o Barnsleyu protiv koga je dao golPapastathopoulos je napisao/la:jok, po talibanskom![]()
btw, ako dzeko danas igrao, znaci mancini racuna na njega samo u ovakvim utakmicama do kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 154 gosta.