Kad skontas ko sam,neces mi vise nikad platiti kafuPapastathopoulos je napisao/la:ma zovi jarane kak hoces, al samo me jedan tip zvao semaLBJ MVP je napisao/la:Evo i ja ću te zvat sema,a ne znam te![]()
vokri, zna ga jasko vjerovatno
![]()
@ludlo mrs, pizdo jednajos i podjebajes
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
I jesi vidio štaJimmy from the hood je napisao/la:Gdje ste jegeri ? Stig'o babo !
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
anele, jesi to ti, ebem ti kostiLudLo 4 je napisao/la:Kad skontas ko sam,neces mi vise nikad platiti kafuPapastathopoulos je napisao/la:ma zovi jarane kak hoces, al samo me jedan tip zvao semaLBJ MVP je napisao/la:Evo i ja ću te zvat sema,a ne znam te![]()
vokri, zna ga jasko vjerovatno
![]()
@ludlo mrs, pizdo jednajos i podjebajes
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Devil je napisao/la:Jao veceras ili ti sutra navece kako kome godi Aco Pejovic u Lukavici,kako mi krivo sto nisam tamo.
biće Džeko & Co.
okrenut će turu za tebe ne brini
FORZA MARŠAL !!!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Orginal nema da si pitaLBJ MVP je napisao/la:I jesi vidio štaJimmy from the hood je napisao/la:Gdje ste jegeri ? Stig'o babo !
Je l pitas za cvike ili govoris zbog onog " A da te vidi babo ? "
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Misliš Balonja & Co.hodža je napisao/la:Devil je napisao/la:Jao veceras ili ti sutra navece kako kome godi Aco Pejovic u Lukavici,kako mi krivo sto nisam tamo.
biće Džeko & Co.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@Cema
Pa ne placas samo njemu kafu bola,razmisli ajde ajde pametan si momak
p.s. sto raji ne ispricas pricu za cigare i starce ?
||| FKZeljeznicar |||
LBJ MVP je napisao/la:Misliš Balonja & Co.hodža je napisao/la:Devil je napisao/la:Jao veceras ili ti sutra navece kako kome godi Aco Pejovic u Lukavici,kako mi krivo sto nisam tamo.
biće Džeko & Co.![]()
kad je dernek u BiH onda je Džekson poglavica
FORZA MARŠAL !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ojjjjjjjjLudLo 4 je napisao/la:@Cema![]()
![]()
![]()
idem sad spavat, odg mi ko si
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 10 avg 2011, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
- neutralan__
- Kontakt:
Hajde @Papastathopoulos pričaj pošto znam da nije ništa normalno,a baš sam radoznaoLudLo 4 je napisao/la:@Cema![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
tebi ne bi trebo pricat, jer sam radi tebe ban popusio, to ti nikad necu halalitneutralan__ je napisao/la:Hajde @Papastathopoulos pričaj pošto znam da nije ništa normalno,a baš sam radoznaoLudLo 4 je napisao/la:@Cema![]()
![]()
![]()
p.s. sto raji ne ispricas pricu za cigare i starce ?.
ispricat cu, ako kaze ko je
ps. daj ba jasko, znas sigurno ko je, ne budi paksu
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 10 avg 2011, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je ta Italija zaostala moraju ga vodit po bivšoj Jugi na dernekehodža je napisao/la:
- neutralan__
- Kontakt:
Ne kaki,sam si krivPapastathopoulos je napisao/la:tebi ne bi trebo pricat, jer sam radi tebe ban popusio, to ti nikad necu halalitneutralan__ je napisao/la:Hajde @Papastathopoulos pričaj pošto znam da nije ništa normalno,a baš sam radoznaoLudLo 4 je napisao/la:@Cema![]()
![]()
![]()
![]()
ps. daj ba jasko, znas sigurno ko je, ne budi paksu
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
I Jasko bi do sad shvatio a ti jos nisiPapastathopoulos je napisao/la:tebi ne bi trebo pricat, jer sam radi tebe ban popusio, to ti nikad necu halalitneutralan__ je napisao/la:Hajde @Papastathopoulos pričaj pošto znam da nije ništa normalno,a baš sam radoznaoLudLo 4 je napisao/la:@Cema![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde pricaj ljudima
||| FKZeljeznicar |||
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
steve urkel

vidite kakav je prije bio, vecina nas zna da je glumio 90tih u seriji Pod istim krovom, kakav je pacenik bio, a vidi ga sad
[youtube][/youtube]
i just can´t believe it

vidite kakav je prije bio, vecina nas zna da je glumio 90tih u seriji Pod istim krovom, kakav je pacenik bio, a vidi ga sad
[youtube][/youtube]
jbg tamo u Italiji sve "gay"- eviLBJ MVP je napisao/la:Kako je ta Italija zaostala moraju ga vodit po bivšoj Jugi na dernekehodža je napisao/la:
FORZA MARŠAL !!!
Pa bolje im je onda tamo sve trebe su slobodnehodža je napisao/la:jbg tamo u Italiji sve "gay"- eviLBJ MVP je napisao/la:Kako je ta Italija zaostala moraju ga vodit po bivšoj Jugi na dernekehodža je napisao/la:
nema žene do Bosanke
p.s. naletih slučajno na ovo...nastanak grada Mančestera :

p.s. naletih slučajno na ovo...nastanak grada Mančestera :
"Blue Hat Ouuu Grany", stara elegicna i nostalgicna melodija Bosanskih doseljenika. Po nekima prvi naseljenici danasnjeg Manchestera jesu bili iz sjeverne Bosne, iz okoline BOnovica, rudari koji su otisli trbuhom za kruhom u Ameriku i izgubili se kod pogresnog presjedanja. Veza koja ih je prebacivala u Ameriku ostavila ih tu. Ime je kazu nastalo od bosanskog: Ma đe ste!?
FORZA MARŠAL !!!
stara elegicna i nostalgicna melodija Bosanskih doseljenika.
Koji smo mi bosanci fenomen. Znate li da su na titanicu bila cetvorica bosanaca? 
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Jabroni, lol89, nerkolfc i 11 gostiju.