Iduća u ligi prvaka se mora dobiti...
Opet moram spomenuti onog našeg kriketaša, lik ne zna šta ima i opet škrtari. Top napadač je potreban ovoj ekipi. Sinoć Bendtner umjesto da asistira pokušava je frajko zavrnuti iz mrtvog ugla... ja daljinski razbio (opet).
Poraz je morao doći, nije lijepo što je od zmijčeka ali šta bi život ide dalje, lopta se opet kotrlja aBd sad u Ligi prvaka. I meni je drago kad vidim ovoliko hejtera na jednom mjestu kako prospaju ''emocije'' shvatiš da ustvari više mrze Juve (zbog inih razloga) nego što vole tim za koji, bajagi, navijaju i naravno shvatite da je Juve trn u oku tim ljudima i kriv im za sve loše što im se događa u životu, jer kako drugačije opisati tolike psovke, vrijeđanje, nazivanje svakojakim pogrdnim imenima kao da mu je neko iz tog kluba kriv za sopstvenu(i): učmalost, nerad, lijenost, nemogućnost nalaženja posla, visoku cijenu namirnica, kafe i cigareta, loš seksualni život, pad na kladari itd.. Juventini iskulirajte i zaobiđite (
zaobajdite)
Nije mi se sviđao potez kad je izbacio Caceresa, bilo je i prečih i nervoznijih od njega. ''Poniznost'' je nešto što nas je krasilo prošle sezone u ovim tekmama a ove je ima dosta manje. Njena količina će se povećati kada se Mister vrati na klupu.
Da pozdravim ove nove i neka potpis stave po kojem smo prepoznatljivi.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO