Nah1d je napisao/la:Svake godine isto, uletih samo da vam kažem.
Ko ce dati pare ljudima poput Šalde?
Ljudi klub je propao, NKZ gleda 200 ljudi, što znači da ovaj grad i ne voli baš taj klub. Ljudi idu na utakmice u B.Polje,Kerep,prate te neke kantonalne derbije.
I do kad će grad i SDP da daju 200 hiljada godišnje u vreću bez dna koja će se svakako ugasiti? Otkad smo ispali iz PL grad je sigurno dao klubu preko milion maraka, nesto se izvuklo, pojedinci se okoristili prodajom, ostalo se bacilo. Nismo mi Beograd, u našem budžetu 200 hiljada godišnje bačenih u vreću bez dna je puno. Šta bi ona ekipa "Vidara bez smeća" uradila sa brane, one sumice gdje je kajak klub da su dobijali 3 godine po tih 200 hiljada? Napravili bi sigurno neki sadrzaj koji bi im donosio i vrtio pare, od toga bi i građani imali neke koristi, a od NKZ nemamo, jos ih niko i ne gleda.
Pozivam čelnike opstine, ukoliko ovo čitaju da povuku pare od kluba, ugase klub i daju stadion Nurdi. Pare ond NKZ usmjere u ekipu sa jezera Vidare i Hazne, tj. da im finansiraju projekte po 100 hiljada.Nurdi dati omladinski pogon, trenere, radnike na stadionu, od 1.federalne mi hajra nemamo. Ovako ćemo od tih para imati nekog sadržaja kroz neko vrijeme. Kada Edis ode sa vlasti, okrenut će se i shvatiti da je bacio nekoliko miliona u bunar, a sa tim parama je mogao napraviti puno vise. Ljudi sa Vidare su vrijedni i rade, Bakir isto održava Haznu čistom, ovi dole uhljupi ne mogu oko stadiona da pokose, ali daj im da upravljaju sa 200 hiljada tuđih para...
Ja sam odrastao uz NKZ, ali realnost je puno drugačija. Dok su nam jezera u odnosu na druge gradove smiješna i bez ulaganja, bacamo pare na fudbal koji niko ne gleda.
Hvala, ćao opet.
Dragi Nahide
Ala ti nadrobi gluposti, pa sva jezera dobijaju pare iz budzeta za turizam, tako i Vidara bez smeca. Kakve veze imaju jezera sa sportom? Da si spomenuo kajak klub, pa ajd.. ali obojica znamo zasto nisi.
Kad nisi dosad pisao, nisi trebao ni ovo. I kako ti pozivas celnike opstine, tako i ja tebe pozivam, u ime svih navijaca Zvijezde, da nastavis gdje si stao i ne blamiras vise s takvim postovima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC