Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Lik jedini maši stopostotne U SVAKOJ UTAKMICI. Koji je vaš problem?majestic24 je napisao/la:Ronaldo + 9 balvana + casillas
Vi ste nezadovoljni s igarama ronalda a tip jedini igra u tom yebenom realu. Niti ko prati akcija niti ko trci.
Čovječe ti sam reče jednom - nisu bitni nebitni golovi. Cristiano je večeras MORAO riješiti utakmicu, i nije. Od toliko šansi koje je imao - ukupno tri odlične, on je realizirao jednu, i da ja sad kažem da je on odigrao dobro a imamo 2:2 rezultat?D10S je napisao/la:Koji je kreten ovaj FKC3123K123, covjek zabije gol i upise asistenciju, dobije najvecu ocjenu od svih igraca na terenu i on se opet udostoji kritikovat njega. To isto da se zalis kad dobijes na lotu milion, pa ti krivo sto nisi dobio dva.
Mourinho je kriv za ovih minus 14 (da) i ako ima i malo obraza jos veceras ce dat otkaz.
Mislim ono, kad ne mozes pretposljednju momcad Lige dobit na svom stadionu, sta ocekivati ako te zatekne Manchester ili Bayern.
Usput, cestitam ciganima na tituli.
Šta reci tek za arbelou?FKKC1932 je napisao/la:I da dodam još samo za kraj da nemam pojma kako je ovaj Pepe uspio postati prvotimac Reala. Stvarno nemam pojma.
slazem seanonymousHD je napisao/la:Šta je sad? Mourinho opet kriv? Svi hoće da Di Maria igra, Mourinho ga ubaci. Svi hoće da Morata uđe, Mourinho ga ubaci. Šta hoćete? Mourinho kriv? Zašto? Zato što Morata ne zna da primi loptu? Zato što Ozil neće da doda Ronaldu koji je sam na drugoj strani? Zato što se lopte odbijaju od Modrića? Šta tu Mourinho može? Ovo je do igrača!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.