Često ja pogodim, kao recimo kiks Lazia u VeroniChinaglia je napisao/la:ipak je @baresi bio bliži, al' et', nek' je i on nešto pogodioIlPrincipe je napisao/la:#MilanPalermo: 28.272 spectators were at San Siro: 19.405 season ticket holders and 8.867 who had bought single tickets.Chinaglia je napisao/la:@baresi brate moj, bio sam u pravu, Dybala vam presudio, hladan tušsamo ne znam koliko je navijača bilo, da vidim da l' sam bio blizu

Ma pusti to, nakon 17 godina intezivnog praćenja Milana, sinoć mi se napokon ogadilo gledati utakmicu najdražeg kluba.Valjda se nakupilo sve ovo loše u zadnje 2-3 sezone.Nemam više šta pametno reći,osim da mi se gade one ogavne face dvojice ljudi koji su direktno krivi za sve što se dešava u Milanu.Otužno je gledati San Siro koji je popunjen nekih 25%, i što je najgore to se neće promjeniti dok izvjesni dvojac ne napusti ovaj svijet! To je jedini način da opet nekad gledamo grande Milan, a od toga nema ništa ni narednih pet godina minimalno. Ne samo Milan, već kompletna liga mi se zgadila sa svojim unazađenim sistemom i mentalitetom, deset kola je proslo i uzivao sam gledajući dva meča, Parma vs Milan te Napoli vs Roma. Utakmice u kojima se imalo šta vidjeti.