Dalo je jos ljudi ono sto su na skupstini iznijeli nije tacno ima firmi sto je dalo po 1000 i 500 plus ostali iz upravemaestro04 je napisao/la:Prošle godine je bilo 180 plus 20 kasnije uz to je bela dao još 2 a klub je potrošio 350 , i normalno da ne valjaju ljudi u klubu i da ih treba Kačit na bandere i napadat po kafićimaspiska je napisao/la:Ja na tom sastanku nisam bio gdje je pričano o gašenju Zvijezde pa preimenovanju Bosna Mionica, prvo to Mjonicani nebi dozvolili zatim mi! Drugo niko nije pričao o gašenju ali istina da financijska situacija je prilično takva ali isto tako treba da se usvoji zakon o sportu gdje će se otpisati dug i kamata koja je opterećenje za klub. Vidim ovdje se pojavljuju informacije koje su nama strane to mogu svi potvrditi pa čak i Salda. Zatim zna se vrlo dobro ko je napravio koliko duga neka odgovara za to!
Kad sve znate recite nam kolika ke transa za ovu godinu od opstine?!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jaranike svi do jednog se moramo udruzit i uljeze sto dalje od kluba hoce Zvijezdu da ugase i Mionicu na Banju da dovedu... pa gdje to ima...
Necu nista sem crveno bijele boje na stadionu dole...
Ocekujem danas detaljan plan od radne grupe i nacelnika za spas Zvijezde... te nadu u bolje sutra... najveca katastrofa bi bila da na banji igra Mionica ili neki drugi klub osim Zvijezde...
Dosta mi je cvorkusana jos da mi iz Mionice diriguju
Necu nista sem crveno bijele boje na stadionu dole...
Ocekujem danas detaljan plan od radne grupe i nacelnika za spas Zvijezde... te nadu u bolje sutra... najveca katastrofa bi bila da na banji igra Mionica ili neki drugi klub osim Zvijezde...
Dosta mi je cvorkusana jos da mi iz Mionice diriguju
Uprava se bira trenutno hajmoooo par extra ljudi se vrti oko kluba idu bolji dani izgleda...

Svake godine isto, uletih samo da vam kažem.
Ko ce dati pare ljudima poput Šalde?
Ljudi klub je propao, NKZ gleda 200 ljudi, što znači da ovaj grad i ne voli baš taj klub. Ljudi idu na utakmice u B.Polje,Kerep,prate te neke kantonalne derbije.
I do kad će grad i SDP da daju 200 hiljada godišnje u vreću bez dna koja će se svakako ugasiti? Otkad smo ispali iz PL grad je sigurno dao klubu preko milion maraka, nesto se izvuklo, pojedinci se okoristili prodajom, ostalo se bacilo. Nismo mi Beograd, u našem budžetu 200 hiljada godišnje bačenih u vreću bez dna je puno. Šta bi ona ekipa "Vidara bez smeća" uradila sa brane, one sumice gdje je kajak klub da su dobijali 3 godine po tih 200 hiljada? Napravili bi sigurno neki sadrzaj koji bi im donosio i vrtio pare, od toga bi i građani imali neke koristi, a od NKZ nemamo, jos ih niko i ne gleda.
Pozivam čelnike opstine, ukoliko ovo čitaju da povuku pare od kluba, ugase klub i daju stadion Nurdi. Pare ond NKZ usmjere u ekipu sa jezera Vidare i Hazne, tj. da im finansiraju projekte po 100 hiljada.Nurdi dati omladinski pogon, trenere, radnike na stadionu, od 1.federalne mi hajra nemamo. Ovako ćemo od tih para imati nekog sadržaja kroz neko vrijeme. Kada Edis ode sa vlasti, okrenut će se i shvatiti da je bacio nekoliko miliona u bunar, a sa tim parama je mogao napraviti puno vise. Ljudi sa Vidare su vrijedni i rade, Bakir isto održava Haznu čistom, ovi dole uhljupi ne mogu oko stadiona da pokose, ali daj im da upravljaju sa 200 hiljada tuđih para...
Ja sam odrastao uz NKZ, ali realnost je puno drugačija. Dok su nam jezera u odnosu na druge gradove smiješna i bez ulaganja, bacamo pare na fudbal koji niko ne gleda.
Hvala, ćao opet.
Ljudi klub je propao, NKZ gleda 200 ljudi, što znači da ovaj grad i ne voli baš taj klub. Ljudi idu na utakmice u B.Polje,Kerep,prate te neke kantonalne derbije.
I do kad će grad i SDP da daju 200 hiljada godišnje u vreću bez dna koja će se svakako ugasiti? Otkad smo ispali iz PL grad je sigurno dao klubu preko milion maraka, nesto se izvuklo, pojedinci se okoristili prodajom, ostalo se bacilo. Nismo mi Beograd, u našem budžetu 200 hiljada godišnje bačenih u vreću bez dna je puno. Šta bi ona ekipa "Vidara bez smeća" uradila sa brane, one sumice gdje je kajak klub da su dobijali 3 godine po tih 200 hiljada? Napravili bi sigurno neki sadrzaj koji bi im donosio i vrtio pare, od toga bi i građani imali neke koristi, a od NKZ nemamo, jos ih niko i ne gleda.
Pozivam čelnike opstine, ukoliko ovo čitaju da povuku pare od kluba, ugase klub i daju stadion Nurdi. Pare ond NKZ usmjere u ekipu sa jezera Vidare i Hazne, tj. da im finansiraju projekte po 100 hiljada.Nurdi dati omladinski pogon, trenere, radnike na stadionu, od 1.federalne mi hajra nemamo. Ovako ćemo od tih para imati nekog sadržaja kroz neko vrijeme. Kada Edis ode sa vlasti, okrenut će se i shvatiti da je bacio nekoliko miliona u bunar, a sa tim parama je mogao napraviti puno vise. Ljudi sa Vidare su vrijedni i rade, Bakir isto održava Haznu čistom, ovi dole uhljupi ne mogu oko stadiona da pokose, ali daj im da upravljaju sa 200 hiljada tuđih para...
Ja sam odrastao uz NKZ, ali realnost je puno drugačija. Dok su nam jezera u odnosu na druge gradove smiješna i bez ulaganja, bacamo pare na fudbal koji niko ne gleda.
Hvala, ćao opet.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
ovo sportski budzet i zakonski je regulisan nisu pare od turizmaNah1d je napisao/la:Svake godine isto, uletih samo da vam kažem.
Hvala, ćao opet.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIH
ako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
desetkamarakane je napisao/la:ovo sportski budzet i zakonski je regulisan nisu pare od turizmaNah1d je napisao/la:Svake godine isto, uletih samo da vam kažem.
Hvala, ćao opet.
Niko to ne osporava gospodine al haj da vidimo šta je se moglo uradit sa tim parama umjesto sto su bačene da uhljupi raspolažu sa njima
Ko te slaga za to,ne moze se u premijer ligu uci sa 200-300 hiljada,bila konkurencija ili ne,mi imamo mjesec i 5 dana da se organizujemo,dani prolaze,mozda se nesto izmisli da se malo stabilizujemo ali da cemo uci u premijer ligu to ne vjerujem do 30-og kolaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIHako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zapamtio sam te. Javim ti se na kraju sezone da mi cestitas. Moze ?Ponovo je napisao/la:Ko te slaga za to,ne moze se u premijer ligu uci sa 200-300 hiljada,bila konkurencija ili ne,mi imamo mjesec i 5 dana da se organizujemo,dani prolaze,mozda se nesto izmisli da se malo stabilizujemo ali da cemo uci u premijer ligu to ne vjerujem do 30-og kolaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIHako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Daj p.p ko je taj čovjek i da li je iz SDP-a?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIHako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju
Sta je sa Aleksandra Cosovica, momak je bio clan one nase generacije juniora koja je bila 3. u tadasnjoj premijer ligi, 92. godiste. Poslije juniora igro u Madjarskoj, sad vidim u Samcu bio zadnju polusezonu.
E moj druze mostarski pa mi ni ekonoma nemamo a kamoli trenera i igrace, borba za opstanak mrtva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije problemNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zapamtio sam te. Javim ti se na kraju sezone da mi cestitas. Moze ?Ponovo je napisao/la:Ko te slaga za to,ne moze se u premijer ligu uci sa 200-300 hiljada,bila konkurencija ili ne,mi imamo mjesec i 5 dana da se organizujemo,dani prolaze,mozda se nesto izmisli da se malo stabilizujemo ali da cemo uci u premijer ligu to ne vjerujem do 30-og kolaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIHako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIHako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju

-
- Kontakt:
Valjda budes upravu..vama dobro ide u pripremnim urakmicama.vi ste sklopili ekipu za 2 godine kako cemo mi za mj.dana...mada i prosla sezona je isto pocela i dobro se zavrsilo.ako udjemo imas od mene 10 l maksuzije...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bio sam jutros sa jakim covjekom iz politike. Ulazite ove sezone jer ne postoji konkurencija. Ubrzo dobijate solidan upravni odbor. Samo kako mi kaze problem su reflektori i natkrivena mjesta za narednu sezonu pa ce se aplicirati za pola preko NSBIHako se to ne zavrsi u roku igrat cete na Tusnju

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sastanak je jos u toku izgleda sedam do osam sati se polemise vec sta kako... mnogi su za premijer lige ostali suzdrzani vidicemo sta ce radna grupa izgajgulit...
Dosad je odradjen extra posao... zavrsni radovi su u toku
Dosad je odradjen extra posao... zavrsni radovi su u toku
Izgleda jos jedan junior blizu prelaska u klub iz premijer lige
Eto para jest nas krenulozmajevac je napisao/la:Izgleda jos jedan junior blizu prelaska u klub iz premijer lige

Koji junior Zmajevcu?
- ASD
- Kontakt:
Zavisi, ako je neki od Muratovića ili Hasukić, oni ne moraju potpisati profi ugovor, mogu igrati i bez tog jer su još juniori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.