Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Guarin14
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Guarin14 » 06 dec 2014, 03:21

LloriS je napisao/la:
Freaza je napisao/la:Gasim strim , LN rajaaaa i ja mi usranog zivota .Nista ne radim kradem bogu dane , jedina obaveza mi cura ,ali i ona me ebe :guz: nacisto.Navece pratim Mirzu do zombi do 5,6 sati ,ustajem oko 1,2 sa podocnjacima...

I eto na sta mi se sveo zivot , divota jel de :damn: :facepalm: :puke:
Brate nisi jedini, samo sto ja ustajem u 5-6 poslije podne i zivot mi prodje na ovom forumu :oops: jedino sto do biroa odem svaka tri mjeseca da se vidim jaranima :silent:
+1 Ljepota zivota u Bosni i Hercegovini

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 dec 2014, 03:28

Nista to je to za veceras ubacio je ove indijance, bez poena 5sk i 3 as za 19 min :wtf:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 06 dec 2014, 03:29

LloriS je napisao/la:
Freaza je napisao/la:Gasim strim , LN rajaaaa i ja mi usranog zivota .Nista ne radim kradem bogu dane , jedina obaveza mi cura ,ali i ona me ebe :guz: nacisto.Navece pratim Mirzu do zombi do 5,6 sati ,ustajem oko 1,2 sa podocnjacima...
Brate nisi jedini, samo sto ja ustajem u 5-6 poslije podne i zivot mi prodje na ovom forumu :oops: jedino sto do biroa odem svaka tri mjeseca da se vidim jaranima :silent:
Zezate ili :(
Mislim, volim i ja ovako ispratiti neke utakmice, al nadjite nesto sa strane. Bilo koji posao je dobar. I mene sad je*e ova medjusmjena, 10-17h radno vrijeme, al se izdrzi nekako :D Uglavnom, da nadjete posao sto prije, ne valja ovako kad se pretjera. Izvinite na offu, nista protiv vas. :salut:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 06 dec 2014, 03:33

@Luminary

Našli bi mi brate, ali odeš do Biroa na redovno javljanje milion duša pored nas, mladi obrazovani, pojedinci sa po 2 fakulteta, 16 jezika parlaju i posla NEMA šta ćeš javi se, šalješ prijave na posao iako znaš da su svi do jednog namješteni konkursi đabe potrošiš lovu dok neophodne papire nabaviš.

Bože moj valjda bude i za nas nafake, a dok ne naleti nešto Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane. :cry:

Laku noć raja sve najbolje :salut:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 dec 2014, 03:35

Janez je napisao/la:@Luminary

Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane. :cry:
:clap: :clap:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 06 dec 2014, 03:38

Bice bolje sljedecu utakmicu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 06 dec 2014, 03:41

Janez je napisao/la:@Luminary
Našli bi mi brate, ali odeš do Biroa na redovno javljanje milion duša pored nas, mladi obrazovani, pojedinci sa po 2 fakulteta, 16 jezika parlaju i posla NEMA šta ćeš javi se, šalješ prijave na posao iako znaš da su svi do jednog namješteni konkursi đabe potrošiš lovu dok neophodne papire nabaviš.
Bože moj valjda bude i za nas nafake, a dok ne naleti nešto Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane. :cry:
Laku noć raja sve najbolje :salut:
Znam sve, zato kazem ne odustajte. Zavrsio sam i ja fakultet u roku, primio diplomu i 2-3 mjeseca prvo zaposlenje poslije toga - konobar jbeni. Istrpio pola godine, sad sam kod privatnika idiota, ali makar placa malo normalnije, naravno nista vezano sa moj fakultet. I tako evo vec 3 godine, konkurse redovno pratim, valjda ce stici neka pravda jbena.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 06 dec 2014, 06:30

Kakva nam je drzava ja ustajem u 5 00 i idem na posao kuci se vracam u 17 20 i to sve za 21.5KM:-( **** i ovo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 06 dec 2014, 10:14

Vedad87 je napisao/la:Mislim da ce biti bruku raje na forumu u iscekivanju jos jedne odlicne partije. I svaki put tako bude i na kraju Mirza bude los...nadam se da ce napokon odigrati dvije sjajne tekme zaredom :cool:

Let's go Mirzaaa let's gooo :cool:
Da citiram sebe, nazalost. Ovo je vec Deja Vu. Nikako da spoji dvije fantasticne utakmice. Napravi sjajan rezultat u jednoj, svi novinari oko njega. Intervjui prije i poslije utakmice. Ulaze mu u svlacionicu da ga nesto pitaju...cak je uspio upasti u ovu rubriku Who am I? I usere...

Ok, ne daju mu loptu, ne ide ga sut...ali moze nakupiti 10ak poena sigurno. Nista, za nadati se da ce biti slijedeca bolja...ali ovo postaje frustrirajuce.

Let's go Mirzaaa let's gooo :bih: :bih: :bih:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 06 dec 2014, 10:49

ne vole treneri igrace koji jednu ubace 30, drugu 0, trecu i cetvrtu po 10 i tako u krug...
jako je tesko osloniti se na takve igrace koji igraju toplo-hladno i na njima bazirati igru.
i u repki je tako odigra 2 dobro jednu podbaci i tako u krug...a na turnirskom takmicenju kad treba odigrati 5 tekmi na nivou on podbaci 2 (protiv latvije i srbije) i to nas kosta prolaza dalje ;-)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 dec 2014, 10:52

Bice bolje, idemo dalje, nea frke
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 06 dec 2014, 11:09

Jel se ovdje radničke predaju :?: :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 dec 2014, 11:27

Consigliere je napisao/la:4 poena, 5 skokova... Sut iz igre 2/11.... Ja gledam, pa zato. :mrgreen:
Skokove sam pogodio, a za poene bio previse optimistican :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 06 dec 2014, 13:13

Sada je sve do Mirze. Proslu je odigrao fantasticno, u ovoj dobio dobru minutazu i nije ubacio nista. Od njega se ocekuje da svaku utakmicu ide preko 10 poena, jer je klupa Netsa dosta tanka i jako malo moze doprinijeti. Mislim da bi cak i treneru bilo draze da Mirza ubaci svaku utakmicu po recimo 12 poena, nego da u jednoj ubaci 26, a onda sljedecu ga nigdje.

Ipak generalno gledano, cijela ekipa Netsa je sinoc igrala katastrofalno. Ljudi su ih iskarindjali u 2/4 i tu je vec bio kraj.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 dec 2014, 13:43

ma njegov najveci problem je ta konzistentnost u igri..ima prosjek od 12, al ne ubaci svaku tekmu 12 nego jednom ode na 26 pa naredne dvije ubaci po 5 (ili nula kao sinoc)....

jednostavno tekme od nula poena NE SMIJU da se desavaju, ipak je on 6.igrac ekipe i od njeg se ocekuje da doprinosi i po minutama i po statusu u ekipi i po povjerenju trenera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 dec 2014, 17:19

If you judge by the emails I get after giving him a bad game grade, the player on the Nets with the most fans is Mirza Teletovic by 500x.

:lol: :lol: :lol: Nasa posla!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 dec 2014, 19:01

neradnika jbt život :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 dec 2014, 19:32

NEZALAGANJE je napisao/la:If you judge by the emails I get after giving him a bad game grade, the player on the Nets with the most fans is Mirza Teletovic by 500x.

HAHAHAHAHAHAH koji smo mi šalabajzeri :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 dec 2014, 19:37

NEZALAGANJE je napisao/la:If you judge by the emails I get after giving him a bad game grade, the player on the Nets with the most fans is Mirza Teletovic by 500x.

:rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.