+1 Ljepota zivota u Bosni i HercegoviniLloriS je napisao/la:Brate nisi jedini, samo sto ja ustajem u 5-6 poslije podne i zivot mi prodje na ovom forumuFreaza je napisao/la:Gasim strim , LN rajaaaa i ja mi usranog zivota .Nista ne radim kradem bogu dane , jedina obaveza mi cura ,ali i ona me ebenacisto.Navece pratim Mirzu do zombi do 5,6 sati ,ustajem oko 1,2 sa podocnjacima...
I eto na sta mi se sveo zivot , divota jel de![]()
![]()
jedino sto do biroa odem svaka tri mjeseca da se vidim jaranima
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nista to je to za veceras ubacio je ove indijance, bez poena 5sk i 3 as za 19 min 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Zezate iliLloriS je napisao/la:Brate nisi jedini, samo sto ja ustajem u 5-6 poslije podne i zivot mi prodje na ovom forumuFreaza je napisao/la:Gasim strim , LN rajaaaa i ja mi usranog zivota .Nista ne radim kradem bogu dane , jedina obaveza mi cura ,ali i ona me ebenacisto.Navece pratim Mirzu do zombi do 5,6 sati ,ustajem oko 1,2 sa podocnjacima...
![]()
jedino sto do biroa odem svaka tri mjeseca da se vidim jaranima

Mislim, volim i ja ovako ispratiti neke utakmice, al nadjite nesto sa strane. Bilo koji posao je dobar. I mene sad je*e ova medjusmjena, 10-17h radno vrijeme, al se izdrzi nekako

-
- Kontakt:
Spavancija 

@Luminary
Našli bi mi brate, ali odeš do Biroa na redovno javljanje milion duša pored nas, mladi obrazovani, pojedinci sa po 2 fakulteta, 16 jezika parlaju i posla NEMA šta ćeš javi se, šalješ prijave na posao iako znaš da su svi do jednog namješteni konkursi đabe potrošiš lovu dok neophodne papire nabaviš.
Bože moj valjda bude i za nas nafake, a dok ne naleti nešto Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane.
Laku noć raja sve najbolje
Našli bi mi brate, ali odeš do Biroa na redovno javljanje milion duša pored nas, mladi obrazovani, pojedinci sa po 2 fakulteta, 16 jezika parlaju i posla NEMA šta ćeš javi se, šalješ prijave na posao iako znaš da su svi do jednog namješteni konkursi đabe potrošiš lovu dok neophodne papire nabaviš.
Bože moj valjda bude i za nas nafake, a dok ne naleti nešto Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane.

Janez je napisao/la:@Luminary
Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane.![]()

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Znam sve, zato kazem ne odustajte. Zavrsio sam i ja fakultet u roku, primio diplomu i 2-3 mjeseca prvo zaposlenje poslije toga - konobar jbeni. Istrpio pola godine, sad sam kod privatnika idiota, ali makar placa malo normalnije, naravno nista vezano sa moj fakultet. I tako evo vec 3 godine, konkurse redovno pratim, valjda ce stici neka pravda jbena.Janez je napisao/la:@Luminary
Bože moj valjda bude i za nas nafake, a dok ne naleti nešto Mirza nam je neka utjeha u životu i malo radosti u ove tmurne dane.![]()
Kakva nam je drzava ja ustajem u 5 00 i idem na posao kuci se vracam u 17 20 i to sve za 21.5KM:-( **** i ovo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Da citiram sebe, nazalost. Ovo je vec Deja Vu. Nikako da spoji dvije fantasticne utakmice. Napravi sjajan rezultat u jednoj, svi novinari oko njega. Intervjui prije i poslije utakmice. Ulaze mu u svlacionicu da ga nesto pitaju...cak je uspio upasti u ovu rubriku Who am I? I usere...Vedad87 je napisao/la:Mislim da ce biti bruku raje na forumu u iscekivanju jos jedne odlicne partije. I svaki put tako bude i na kraju Mirza bude los...nadam se da ce napokon odigrati dvije sjajne tekme zaredom![]()
Let's go Mirzaaa let's gooo
Ok, ne daju mu loptu, ne ide ga sut...ali moze nakupiti 10ak poena sigurno. Nista, za nadati se da ce biti slijedeca bolja...ali ovo postaje frustrirajuce.
Let's go Mirzaaa let's gooo

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ne vole treneri igrace koji jednu ubace 30, drugu 0, trecu i cetvrtu po 10 i tako u krug...
jako je tesko osloniti se na takve igrace koji igraju toplo-hladno i na njima bazirati igru.
i u repki je tako odigra 2 dobro jednu podbaci i tako u krug...a na turnirskom takmicenju kad treba odigrati 5 tekmi na nivou on podbaci 2 (protiv latvije i srbije) i to nas kosta prolaza dalje
jako je tesko osloniti se na takve igrace koji igraju toplo-hladno i na njima bazirati igru.
i u repki je tako odigra 2 dobro jednu podbaci i tako u krug...a na turnirskom takmicenju kad treba odigrati 5 tekmi na nivou on podbaci 2 (protiv latvije i srbije) i to nas kosta prolaza dalje

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bice bolje, idemo dalje, nea frke
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Jel se ovdje radničke predaju

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Consigliere
- Kontakt:
Skokove sam pogodio, a za poene bio previse optimisticanConsigliere je napisao/la:4 poena, 5 skokova... Sut iz igre 2/11.... Ja gledam, pa zato.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sada je sve do Mirze. Proslu je odigrao fantasticno, u ovoj dobio dobru minutazu i nije ubacio nista. Od njega se ocekuje da svaku utakmicu ide preko 10 poena, jer je klupa Netsa dosta tanka i jako malo moze doprinijeti. Mislim da bi cak i treneru bilo draze da Mirza ubaci svaku utakmicu po recimo 12 poena, nego da u jednoj ubaci 26, a onda sljedecu ga nigdje.
Ipak generalno gledano, cijela ekipa Netsa je sinoc igrala katastrofalno. Ljudi su ih iskarindjali u 2/4 i tu je vec bio kraj.
Ipak generalno gledano, cijela ekipa Netsa je sinoc igrala katastrofalno. Ljudi su ih iskarindjali u 2/4 i tu je vec bio kraj.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma njegov najveci problem je ta konzistentnost u igri..ima prosjek od 12, al ne ubaci svaku tekmu 12 nego jednom ode na 26 pa naredne dvije ubaci po 5 (ili nula kao sinoc)....
jednostavno tekme od nula poena NE SMIJU da se desavaju, ipak je on 6.igrac ekipe i od njeg se ocekuje da doprinosi i po minutama i po statusu u ekipi i po povjerenju trenera
jednostavno tekme od nula poena NE SMIJU da se desavaju, ipak je on 6.igrac ekipe i od njeg se ocekuje da doprinosi i po minutama i po statusu u ekipi i po povjerenju trenera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
If you judge by the emails I get after giving him a bad game grade, the player on the Nets with the most fans is Mirza Teletovic by 500x.
Nasa posla!

- legenda reala
- Kontakt:
Freaza je napisao/la:Gasim strim , LN rajaaaa i ja mi usranog zivota .Nista ne radim kradem bogu dane , jedina obaveza mi cura ,ali i ona me ebenacisto.Navece pratim Mirzu do zombi do 5,6 sati ,ustajem oko 1,2 sa podocnjacima...
![]()
neradnika jbt život

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
HAHAHAHAHAHAH koji smo mi šalabajzeriNEZALAGANJE je napisao/la:If you judge by the emails I get after giving him a bad game grade, the player on the Nets with the most fans is Mirza Teletovic by 500x.
![]()
![]()
Nasa posla!

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:If you judge by the emails I get after giving him a bad game grade, the player on the Nets with the most fans is Mirza Teletovic by 500x.
![]()
![]()
Nasa posla!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.