FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trener ako nema rezultata i igre, trener leti, nema tu puno filozofije i rasprave, tjerati ili ne. Kada imaš neku igru pa iz nekog razloga izostanu rezultati možeš ostaviti trenera pod izgovorom da mu treba vrijeme. Ali ako nemaš igre i nemaš rezultata, a već si pola godine tu, nema se šta više raspravljati. Ovaj lik je morao letiti pa da je 10 trener u sezoni a ne drugi.
Mirvic ako misli ostaviti svoj zamišljeni projekat, mora dovesti prave ljude. Ne može direktorica kluba biti neka instagramusa bez obzira koliki prosjek ocjena je imala. Ako ona izjavi da ćemo za 2 godine biti nešto, nju je već tada trebalo otjerati.
Dalje, Mirvic mora dovesti sportskog direktora, bez sportskog direktora ne može klub imati uspjeha.
Dakle, prvo sportski direktor, pa on da nađe trenera, pa njih dvojica da traže pojačanja i prave kostur ekipe. Mi nemamo ekipe, tako da ja ni iduće sezone ništa ne ocekujem rezultatski. Ako napravimo kostur ekipe biti će dobro.
PS samo ne Husrefa ponovo za trenera. Koliko god mi bio drag, ali lik je izlapio kao trener.
Mirvic ako misli ostaviti svoj zamišljeni projekat, mora dovesti prave ljude. Ne može direktorica kluba biti neka instagramusa bez obzira koliki prosjek ocjena je imala. Ako ona izjavi da ćemo za 2 godine biti nešto, nju je već tada trebalo otjerati.
Dalje, Mirvic mora dovesti sportskog direktora, bez sportskog direktora ne može klub imati uspjeha.
Dakle, prvo sportski direktor, pa on da nađe trenera, pa njih dvojica da traže pojačanja i prave kostur ekipe. Mi nemamo ekipe, tako da ja ni iduće sezone ništa ne ocekujem rezultatski. Ako napravimo kostur ekipe biti će dobro.
PS samo ne Husrefa ponovo za trenera. Koliko god mi bio drag, ali lik je izlapio kao trener.
-
- Kontakt:
Ja se nadam da svi ovi koji prizivaju Husrefa, Čalu itd. da se šale. Nema tu nikakvog napretka...
Evo i oni tebe selame!
Kao sto sam vec pisao i kao sto je poznato-Ne postoje dobri i losi treneri. Postoje treneri s dobrim rezultatima i treneri s losim rezultatima. Prvi se slave,drugi se tjeraju. Tjerani su bili i Murinjo i Anceloti i skoro svaki trener,jer nije ostvario rezultate koji su se ocekivali i trazili. Tako i s Vasoskim,jednostavno nema rezultata. a ruku na srce ni igre. Tako ,da ovo je najbolje.
Kad smo vec kod Husrefa,on uopste nije trener. On je fudbalska neznalica,tezak covjek,kojeg igraci nit vole,nit slusaju. Kad bi njega doveli to bi bilo hiljadu koraka unazad.
Najbolje Dzeno za kup i ovih par kola a onda traziti nekog mladog i ambicioznog trenera.
A Mirvic je dobar,ko ce nas drugi,kad ne valjamo. Mi kao klub ,nemamo potencijala,nemamo navijaca,nemamo para. Mirvic nam je spas. Sad da radi dobro,ne radi ,no nadoci ce. Polako !!
Kad smo vec kod Husrefa,on uopste nije trener. On je fudbalska neznalica,tezak covjek,kojeg igraci nit vole,nit slusaju. Kad bi njega doveli to bi bilo hiljadu koraka unazad.
Najbolje Dzeno za kup i ovih par kola a onda traziti nekog mladog i ambicioznog trenera.
A Mirvic je dobar,ko ce nas drugi,kad ne valjamo. Mi kao klub ,nemamo potencijala,nemamo navijaca,nemamo para. Mirvic nam je spas. Sad da radi dobro,ne radi ,no nadoci ce. Polako !!
Da nas vode iducu sezone NE, ali Dzeno ili Husref da vode ekipu protiv Veleza onda DA. Nemamo drugeobrijanopile je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:16Ja se nadam da svi ovi koji prizivaju Husrefa, Čalu itd. da se šale. Nema tu nikakvog napretka...
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Stranci jedini koji su zadovoljili su LAzic i Avramovski. Ostavio bi i Sevelja jer je mlad,pokriva vise pozicija i u dobroj je formi. Ostalo sve nogom u guzicu
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Zove se Hena, inače djevojka jednog poznatog hordaša. Uhljebili je u klub za platu od 2500.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 01:56Zna li neko kako se zove ona plavka što se mota na utakmicama, pretpostavljam da je zadužena za vođenje profila na socijalnim mrežama?

Ne bi Husrefa za trenera makar ne igrali 100 godina u evropi
slazem se da je dupovac u losoj formi al nije sinoc lose odigrao. onakav autogol se vidja svako kolo u fudbalu. jednostavno guzva, lopta koja je prije dupovca prosla izmedju dosta ljudi i cocalic promijenio smjer. bio bi isti autogol i da je tu bio lazic,sabanovic, mujakic itd.
sto se tice trenera vise me zanima koji ce igraci dobiti nogu ali sumnjam da ce biti puno raskida osim ovih sto im ugovor istice. ko sto vinko nije bio predobar trener jer je imao ekipu koja se poklopila i kvalitetom i imali su tu neku pozitivnu hemiju unutar sebe, tako ni sablic ni vasoski nisu katastrofalni treneri koliko ih je potrefila sezona gdje je sve na srklet, negativu, nekvalitetna ekipa itd. ko god bio novi trener sretno mu, ali je na upravi da proba napraviti pametnu cistku i da fino ubodu pojacanja. ovako cemo dobiti jos samo jednog trenera koji ce ispasti totalna ubleha nakon 3 mjeseca, a i dalje ce nam ostati fudbaleri u pokusaju.
sto se tice trenera vise me zanima koji ce igraci dobiti nogu ali sumnjam da ce biti puno raskida osim ovih sto im ugovor istice. ko sto vinko nije bio predobar trener jer je imao ekipu koja se poklopila i kvalitetom i imali su tu neku pozitivnu hemiju unutar sebe, tako ni sablic ni vasoski nisu katastrofalni treneri koliko ih je potrefila sezona gdje je sve na srklet, negativu, nekvalitetna ekipa itd. ko god bio novi trener sretno mu, ali je na upravi da proba napraviti pametnu cistku i da fino ubodu pojacanja. ovako cemo dobiti jos samo jednog trenera koji ce ispasti totalna ubleha nakon 3 mjeseca, a i dalje ce nam ostati fudbaleri u pokusaju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja ne znam sto se ovaj Vule toliko gura. lik 2 godine bez posla i nikad nije radio u 1.ligi. i on da bude nas trener? Varesanovic 3 godine bez posla.
nikad vise Musemic
nikad vise Musemic
- robertkosar
- Kontakt:
Selam bordo raja!!! Ovi sto zele kesoljuba za trenera nisu prijatelji kluba! Po Tuzli se prica da su ga igraci bojkotovali u posljednje vrijeme zbog kocijaskog psovanja majki i uze familije igracima.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Lalata ukrasti kako, jedini koji bi mogao unaprijediti igru.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Ja bih vratio Vinka. Tek sad izlaze informacije zbog čega je otišao, a bile su priče da je prodavao utakmice. Vinko, zna koji su igraci buntovnici, poznaje većinu igrača, a zna i ligu.
Vinko, povedi nas ponovo!
Evo i oni tebe selame!
ja bi ga doveo, ne moze gore od ovog

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možemo mu pjevati lalate turčine

Šta znam, meni izgleda regularan lik.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 11 maj 2022, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
bar bi press bio zanimljiv ne bi slusali makedonca kako krivi navijace za autogol
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh da je kakvih ludih para pa dovesti Edina Terzica
#samokazem#
#samokazem#
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kakav je ono majstor od trenera i gospodin.obrijanopile je napisao/la: ↑11 maj 2022, 09:47Ja bih vratio Vinka. Tek sad izlaze informacije zbog čega je otišao, a bile su priče da je prodavao utakmice. Vinko, zna koji su igraci buntovnici, poznaje većinu igrača, a zna i ligu.
Vrati ga Ismiree i daj mu sve ovlasti

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Uzeti onog što vodi akademce neki dan ga je neko spominjao kako voli ofanzivu igru i presing.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bosnas_, bvsic, fudbaler14, laznokrilo, muhamedhulk, riki46, rimljanin90, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8 i 64 gosta.