Bit ce ovdje jos izmjene avatara.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
OffTopic: Kad prije promijenis taj avatar, svega ti... :ugeek:bparena je napisao/la:a vec 2:0YaSSaL je napisao/la:Vala, da ga i Pedro hoce zabit...slomi se jadan svaku tekmu, trci, napada, suta...ali nigdje gola...
Imam ih ja spremnihYaSSaL je napisao/la:OffTopic: Kad prije promijenis taj avatar, svega ti... :ugeek:bparena je napisao/la:a vec 2:0YaSSaL je napisao/la:Vala, da ga i Pedro hoce zabit...slomi se jadan svaku tekmu, trci, napada, suta...ali nigdje gola...
Auuu Pedra i pete...bparena je napisao/la:Aooooo Mesi precke
ne mogu da vjerujem da ono nije zabiobparena je napisao/la:Aooooo Mesi precke
Pique je po meni igrac prvog poluvremena. Ma stvarno meljemo li meljemo. Sve je poslozeno - Tito zna svoj posao. Kazem ja da ce biti golova.ripper je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ono nije zabiobparena je napisao/la:Aooooo Mesi preckestrogi zicer sa dva metra, teže promašiti nego pogoditi...ali eto i njemu se dešava.
Busquets hapsi sve redompo meni igrac prvog poluvremena - presjekao je i oduzeo 10 lopti najmanje...budala ulijece u svaki duel, a ima žuti karton
pa iskreno i vise lici na autogolMrShadow je napisao/la:jel messiju pripisan onaj gol ?
na soccerway pise da je autogol bio
I na Marci i Sportu, Amorebieta je zabio sam sebi.MrShadow je napisao/la:jel messiju pripisan onaj gol ?
Pa i jest autogol, šupak baskijski mu sjebao golMrShadow je napisao/la:jel messiju pripisan onaj gol ?
na canal + su prepisali messiju ,sad mozda promjene u autogol ,ma haj najvaznije je da je 3 0 a ko je dao gol nema veze,nek se trpaMrShadow je napisao/la:jel messiju pripisan onaj gol ?
http://livescore.com/" onclick="window.open(this.href);return false; pripisan Mesiju - pusti ti Marcu i lobijeMrShadow je napisao/la:jel messiju pripisan onaj gol ?
Dobro sad je lako srati nakon 3-0, ali svaka cast Bilbau - ljudi igraju otvoreno i pokušavaju da se nadigravaju...ne napadaju stihijski sa 2-3 igraca vec Boga mi su uvijek 5-6 baskijaca u tranziciji....zato i cijenim Bielsu što ih fura na takav fudbalToxicity je napisao/la:I kad vidiš kako melje ova Barcelona i da jedan A. Bilbao izgleda kao trećeligaš, normalno da će čovjek pomisliti da je liga šaša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.