Bas tako.napapijri1987 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:01Najlakse je reci nije do mene drugi su krivi. Onaj ko je ispravan se ne boji reci istinu a svi ti koji pricaju kako im je neko trazio pare jos nam nisu rekli ko je taj neko. Izadjes javno ako nista na FB napises status i svaki novinar iz BiH bi te pitao da uradi s tobom intervju.
Ali kurko to; trazili nam pare iz BiH pa se mi odlucili za Njemacku jer nismo htjeli platit i onda kad mali sa 18 zaglavi u je.be.noj viktoriji iz asafenburga ili takvoj nekoj karinetini od ekipe najednom se sjete da su ipak iz BiH i tada je ok igrati za nas.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Re: U-21, U-19, U-17
Uglavnom se radi o mediokritetima koji u seniorskoj karijeri tavore po njemačkoj Regionalligi i slično. Ako pogledamo unazad 15 godina, vrlo malo je igrača koji su bili neki super kalibar a da smo ih mi izgubili zbog ovih stvari, uglavnom bude da iz karijernog interesa ili iz ljubavi prema susjednim zemljama odaberu druge. Daleko od toga da mislim da ne postoji korupcija, ali tu se najviše mulja na ovim igračima sa sredine i ruba spiska a ne na onih 2-3 talenta po generaciji od kojih na kraju fakat nešto i bude.