U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la DamirT » 06 dec 2025, 15:05

napapijri1987 je napisao/la:
06 dec 2025, 15:01
Maverick je napisao/la:
05 dec 2025, 23:57
Sheyi je napisao/la:
03 dec 2025, 19:18
Jebli sve, dosli na sijelo kad tu roditelji od ovog malog iz Bayerna sto je poceo igrati za Njemacku, kaze zvali ga prije iz Bosne, ali trazili pare i oni sad sretni sto igra za Njemacku i ne misli mali za Bosnu igrati.
Trazit igracu Bajerna pare za poziv. Trazit roditeljima djece po Evropi pare za poziv. S tim u startu ubijes svaku zelju i volju za bilo cim. Radije se ranit neg ikad to platit.
Najlakse je reci nije do mene drugi su krivi. Onaj ko je ispravan se ne boji reci istinu a svi ti koji pricaju kako im je neko trazio pare jos nam nisu rekli ko je taj neko. Izadjes javno ako nista na FB napises status i svaki novinar iz BiH bi te pitao da uradi s tobom intervju.
Ali kurko to; trazili nam pare iz BiH pa se mi odlucili za Njemacku jer nismo htjeli platit i onda kad mali sa 18 zaglavi u je.be.noj viktoriji iz asafenburga ili takvoj nekoj karinetini od ekipe najednom se sjete da su ipak iz BiH i tada je ok igrati za nas.
Bas tako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 06 dec 2025, 15:16

Uglavnom se radi o mediokritetima koji u seniorskoj karijeri tavore po njemačkoj Regionalligi i slično. Ako pogledamo unazad 15 godina, vrlo malo je igrača koji su bili neki super kalibar a da smo ih mi izgubili zbog ovih stvari, uglavnom bude da iz karijernog interesa ili iz ljubavi prema susjednim zemljama odaberu druge. Daleko od toga da mislim da ne postoji korupcija, ali tu se najviše mulja na ovim igračima sa sredine i ruba spiska a ne na onih 2-3 talenta po generaciji od kojih na kraju fakat nešto i bude.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 06 dec 2025, 15:47

Ličina ?
it's football day

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 11 gostiju.