Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Nedved11
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:19

Utakmica je vecim dijelom bila u egalu, ja nisam vidio domonicaiju intera kako njihovi najvijaci pisu. U prvih 15 minuta mogao je Juve rijesiti pitanje pobjednika, ali Marchisa nece ove sezeone pogodak. Juventus nije na nivo ali i dalje drzi 1 poziciju...
Juventus treba puno bolje igrati kontranapade, sinoc je bilo pregrst prilika, ali, nazalost, neuspijesno. Na greskama se uci, popravit' ce to Conte u narednom periodu...

LP bi mogla biti prekretnica koja ce aktivirati " uspavani " Juve. Glavu gore, jer Juve je pravak Italije...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 04 nov 2012, 11:20

ramiral je napisao/la:Kada glavni točkovi zamašnjaci zakažu rezultat i ne može biti drugačiji.

Marchisio se k'o abdest izgubio u ona dva navrata a da je samo jednu realizovao drugačije bi se kolo vrtilo.

Pirlo neprepoznatljiv - izgubio je barem deset lopti jeftino u prostor ili u noge nekom protivničkom igraču, bilo me hastra njegove slabe partije, jbg lik igra non-stop mora doći do zasićenja.

Za Vučka šteta što je morao ranije van, Bendtner jednostavno nije lik k'o đetić i završena priča

Chiellini nije odigrao na svom nivou, puno nervoze, praznih startova gdje ga protivnik ''obleti'' ko Ferrari Golfa na auto putu

Lichtsteiner pokazivao dosta nervoze, već nekoliko kola on lošije igra i sinoć je tu frustraciju pokazao u punom svjetlu.

Giovinco i nije mogao više s obzirom na njegovu fiziki kontra fizike njihove odbrane, a pao je mislim bezze jednom u drugom poluvremenu u šesnaestercu.

Bonucci i Barzagli u ona dva gola ostavljeni na streljani kao i Gigi koji je na oba šuta bio... ali... bio je i na penalu ruci je malo falilo da zakači loptu.

Lošije igramo dok Alessio vodi ekipu, sinoć šta god je moglo krenuti po zlu krenulo je, ima dosta i žutice ne znam ko će biti na dispoziciji za sljedeće kolo. Poraz je došao kao izraz naše loše igre a ne pretjerano nadmoćne protivnikove. Imali su oni odličnu postavku i sve to ali da smo mi bili pravi drugačije bi Šemso harmoniku svir'o.

Ostaje žal ali idemo dalje.

FORZA JUVE!
Treba biti fer i reci da vas je Inter zatvorio na svakom polju i nisu vam dali ni mm,a ne umanjivati pobjedu ekipe koja vas je zgazila.

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 nov 2012, 11:20

gojzerica je napisao/la: Pa vidiš li da je izvan šesnesterca!?
Znaci,evo sad sam maksuz ponovo pogledao snimak... PA KAKO TE NIJE SRAMOTA??? Nevjerovatno! Covjek bi pomislio da samo vi imate oci.
Usput,podrska ovom ozaloscenom momku,zaboravih mu nick. Ne daj se stari,bice aBd sve u redu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 nov 2012, 11:22

@rio_Ferdy88 Jel ti ista na ovom forumu drugo pises umjesto postanja ovih ocjena i mogucih postava? :mrgreen:
Keep walking.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 nov 2012, 11:24

Primjeti se koliko nam fali Conte, u ovima utakmica znaci puno kad imas jendog takticara s strane a on trenutno se vraca za mjesec dana. Jer ono sinoc u drugom polu vremenu nebi se nikad desilo da je Conte bio tu, nazalost!!!

Nekako izdrzati do decembra i probati proci ovu grupu. Sad valjda slijede malo lakse tekme i nadati se kiks ovima ostalima.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 nov 2012, 11:26

sanjingr je napisao/la: ....
Ne kenjaj, nije ti dosta što je svaki tvoj post na razini desetogodišnjeg balavca sinoć bio izbrisan od strane moderacije?!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:27

neroazzuro je napisao/la:
gojzerica je napisao/la: Pa vidiš li da je izvan šesnesterca!?
Znaci,evo sad sam maksuz ponovo pogledao snimak... PA KAKO TE NIJE SRAMOTA??? Nevjerovatno! Covjek bi pomislio da samo vi imate oci.
Usput,podrska ovom ozaloscenom momku,zaboravih mu nick. Ne daj se stari,bice aBd sve u redu.
Bio je penal, gledao sam vise puta. Marchiso povlaci Milita u momentu suta prema golu....
Treba biti fer i reci da vas je Inter zatvorio na svakom polju i nisu vam dali ni mm,a ne umanjivati pobjedu ekipe koja vas je zgazila.
Inter zasluzeno pobjedio. Vidjela se veca motivacija i zelja za trijumfom. Juve nije bio na nivou i to se moralo odraziti na los rezultat. Dominaciju nisam vidio kao sto vi pisete... ;)

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:29

Cautinho je napisao/la:@rio_Ferdy88 Jel ti ista na ovom forumu drugo pises umjesto postanja ovih ocjena i mogucih postava? :mrgreen:
covjek voli Juve, pusti ga :D

Sjeca se on mitskih duela Juventus i Manutd 8-)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 nov 2012, 11:31

Nerazumijem o kakvoj dominaciji oni pricaju? Pa eno postavio sam statistiku i fino se vidi sve. Oni su nam zabili dva zadnja gola iz **** kontre, Jbg ispali smo gore kod njihovog 16terca i kaznili nas. A prvi 20 min smo mogli laganini da vodimo s 3-4 razlike al kad nas **** ta realizacija dzaba sve.

Zato se nadam u Januaru da ce dovesti Liorenta ili nekog koji nam garantuje golove.. Jesmo jaki kolektivni al ni to nije dovoljno nekad.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:39

Ne cudim se reakcijama interista, imaju razloga da slave cijelu godinu. Ne pobjeduje se Juve svaki dan, znaju oni to dobro. Kad je neko bolji, jaci, organizovaniji, dugovjecniji svih ovih godina, normalno da postoji velika zelja da se pobjedi.

Bolje sanse je imao Juventus, oni su uglavnom sve zabili. Prvo poluvrijeme su dobro prosli, a moglo je biti 3:0...

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 nov 2012, 11:42

Nedved11 je napisao/la:Ne cudim se reakcijama interista, imaju razloga da slave cijelu godinu. Ne pobjeduje se Juve svaki dan, znaju oni to dobro. Kad je neko bolji, jaci, organizovaniji, dugovjecniji svih ovih godina, normalno da postoji velika zelja da se pobjedi.

Bolje sanse je imao Juventus, oni su uglavnom sve zabili. Prvo poluvrijeme su dobro prosli, a moglo je biti 3:0...

Pa dovoljno da im je Modetaror izgovorio da mogu slobodno sve ostale izgubiti do kraja neku su samo nas dobili sinoc :oops: .. Sila smo sto jest jest. Al bit ce uzvratna no sikiriki :mrgreen:

Ponosan sam na Juventusa, stvarno 49 bez poraza to mogu samo velke ekipe.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:49

Pa dovoljno da im je Modetaror izgovorio da mogu slobodno sve ostale izgubiti do kraja neku su samo nas dobili sinoc
.
Procitao sam to :lol:. Nekome je poraz Juventusa izgleda produzio zivotni vijek. 8-)
Ponosan sam na Juventusa, stvarno 49 bez poraza to mogu samo velke ekipe.
to je nesto da se prepricava sa koljena na koljeno. U ligi gdje su svi hejterski orijentisani protiv Juventusa, ovakava podvig ne moze svako...samo odabrani, oni koji vrijede, koji znace nesto u svijetu fudbala...

Forza Juve :)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 nov 2012, 12:33

Moj zadnji post na ovu temu,
Sto se tice pojedinih komentara "nasih" kako su presretni ovim trijumfom, da mozemo ostale sve igubit sl. razumijem vas jer je u ovo porazu tesko naci nesto pozitivno,ali eto,to je ta pozitivna stvar.
E sad,sto se tice mene licno,a mislim da dijelim misljenje svih malo zrelijih navijaca Intera ono je sledece: SKINULI SMO VAM DJEVICNJAK stadionu i to je najveci razlog za zadovoljstvo. Onda,mi smo vamprekinuli niz. To je jedino sto ce ostati istorija. Znate ono kad je Arsenal derao sve i dosao do 49 i ko ce drugi nego Mancester :) To su,jelde dva poprilicno velika razloga za zadovoljstvo.
Sledeca stvar je prepotencija. Hej,jednog Intera tako omalovazavat,pa to proizvede samo kontraefekat,ali to je vecini tek sad jasno. Inter je Inter.
Sledeca stvar su sudije. Sinoc su sudije krenule stvarno lose,to morate priznat. A jos se zadnjih par kola stvorila neka stigma oko tih sudija sa Juventusom pa je to dobilo jos veci publicitet.
Dalje,Juventus ima dobru ekipu. Samo dobru. A igraju odlican fudbal. Cak se stvorio dojam da su ljudi fakat neobjedivi. To je zasluga Conte-a i samo Conte-a. Jer, ipak jedan Bonucci, Barzagli, Chiellini, Marchisio, Lichtsteiner i lani Estigaribia, Giacherini i co. tako dobro mogu igrati samo u juventusu i nigdje vise. Pirlo je klasa za sebe. Ja, licno, mislim da je to zbog dobre prosle sezone gdje ste imali puno odmora medju utakmicama.
Dalje,Inter u Torinu dobio zadji put prije 7 godina.
Onda,znas kad trazis pravo mjerilo svog kvaliteta i dobijes je u vidu (zasluzene) pobjede nad (jos uvijek) najboljom ekipom u ligi. I vidis da si fakat kvalitetan.
Mislim da je ovo dovoljan broj razloga za veliko zadovoljstvo pobjedom
S tim da je mene licno frustrirao nacin na koji su pojedine ekipe ove sezone propustale priliku da dotutku juventus. Poput Genoe koja vas je imala na konopcima,ali zbog neznanja,straha ili cega vec nisu uspjeli,i jos na kraju 1-3.
Toliko od mene,do neke druge prilike...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 nov 2012, 12:51

Ma daj pusti ih, čuj oni nas razvalili, prvi gol penal, drugi nakon odbijanca, treci nakon izgubljene lopte, posjed lopte 50-50, i oni nadigrali, šutevi u okvir 8-5 (u čemu je to Inter bio bolji, da se može reći da je nadigrao Juventusa :roll: ) pobjedili ste i dobro, ali da ste nas nešto nadigrali ili razvalili to niste sigurno, jednostavno iskoristili ste propuštene prilike prije svega Marchisia.

Pirlo je sa one dvije lopte za Marchisia uradio i više nego dovoljno da Juventus dobije ovu utakmicu, ali Marchisio je uprskao, ali nema veze.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 13:02

slika

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 13:11

Vjerovatno se ovaj poraz slavio sirom lijepe Italije :lol:
slika

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 nov 2012, 13:28

STILE JUVE.
Kakva klasa od igrača i navijača. ;)

[youtube][/youtube]

#MaxOUT

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 nov 2012, 13:52

Pogba je napisao/la:STILE JUVE.
Kakva klasa od igrača i navijača. ;)
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=116111
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 nov 2012, 13:59

Komadić papira, tačnije, crni kartončić od koreografije, trebao se još malo valjati po terenu.
Big deal, pretpostavljam da se ovo samo na Juve Areni dešava, kakvi huligani, sramota.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 nov 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 nov 2012, 13:59

A jes bilo smiješno, Bonucci donese onaj papir sto ga je pogodio i kao da ga pita, jel te ovo moglo povrijediti :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 8 gostiju.