FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 20 avg 2010, 14:08

Tllliiiiinneeeeessssstttttttt :mrgreen: :mrgreen:

Buaz naš neka ti dragi Allah Dž.Š. podari lijepi Džennet i rahmet duši.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 20 avg 2010, 14:14

Manijaci to ste doveli Nikolica malog iz Drine.Momak je bio klasa u svom uzrastu samo je veliko pitanje koliko je napredovao u zadnje dvije godine,nisam nesto siguran da ce se on bas uklopiti,jer kad se nije mogao uklopit u Drinu tesko da ce i u Zelji.
& $ - & " - & - &
ФСРС

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 avg 2010, 14:16

uklopice njega amar :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 avg 2010, 14:29

R.I.P. Aner Kasapovic-Buaz
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 avg 2010, 14:29

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 avg 2010, 14:31

Glavaš: Respektujemo Želju ali tri boda ostaju na Tušnju

to su te visoko inteligentne izjave, jos samo da kaze da ce utakmica biti prava prvenstvena i to je to :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 avg 2010, 14:33

zlaya_tm87 je napisao/la:Glavaš: Respektujemo Želju ali tri boda ostaju na Tušnju

to su te visoko inteligentne izjave, jos samo da kaze da ce utakmica biti prava prvenstvena i to je to :roll:
Pa dobro šta je trebo reci?
Respektujemo sami sebe,ali Želji ipak bodovi 8-) pa ne ide ni tako buraz.
Inace Glavaš je jedan jako kvalitetan ublehaš koji je davno provaljen, ali to je klasika za naše trenere.

R.I.P. Aner Kasapović

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 avg 2010, 14:47

slika

koji je ovaj neki Francuz izgleda :roll: zna li ko odakle je, iz kojeg kluba ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 avg 2010, 14:49

Stole iz Bora je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapović

Neka ti je vjecni rahmet!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Urban

Post Postao/la Urban » 20 avg 2010, 14:51

tanzla je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapović

Neka ti je vječni rahmet!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 avg 2010, 14:58

O bilo je, sve do prije par godina. Sa jaranima pitarima (ili oni s nama) do stadiona, **** majke jedni drugima dok je tekma, i posle na piće, uz obavezno prcanje poraženog.
Pa sjećam se korteo kroz vils prema Hadisonu, nas par hiljada, i na vilsu redovno naiđemo na par pitara, cugaju ljudi, naravno dobiju oni porciju zajebancije, psovki i slično, ali im ne zafali dlaka s glave, uglavnom.. :D Sad gledaš hoće li te pogoditi kamen (čitaj stijena) u glavu na ciglanama, ili te neko zbosti, upucati.

Ne razumijem, valjda je furka voljeti svoj klub, a ne mrziti drugi, i sve što ima veze s njim.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 avg 2010, 15:03

brazzo je napisao/la:slika

koji je ovaj neki Francuz izgleda :roll: zna li ko odakle je, iz kojeg kluba ?
Sabura rečeno je i na službnoj da će biti uskoro o njemu nešto.Neće biti danas iz poštovanja prema Aneru neće više stavljati nove tekstove.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 avg 2010, 15:05

harry_90 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapović

Neka ti je vječni rahmet!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 20 avg 2010, 15:07

tanzla je napisao/la:O bilo je, sve do prije par godina. Sa jaranima pitarima (ili oni s nama) do stadiona, **** majke jedni drugima dok je tekma, i posle na piće, uz obavezno prcanje poraženog.
Pa sjećam se korteo kroz vils prema Hadisonu, nas par hiljada, i na vilsu redovno naiđemo na par pitara, cugaju ljudi, naravno dobiju oni porciju zajebancije, psovki i slično, ali im ne zafali dlaka s glave, uglavnom.. :D Sad gledaš hoće li te pogoditi kamen (čitaj stijena) u glavu na ciglanama, ili te neko zbosti, upucati.

Ne razumijem, valjda je furka voljeti svoj klub, a ne mrziti drugi, i sve što ima veze s njim.
isto tako mladja sam generacija a sjecam se tih dana, a ne ovaj gore cuj u zadnjih 5 godina nije to vidio... :roll: ti ocigledno ides na utakmice od prosle godine, jer je od tad zavladala neka ultra-furka, ali koliko ja znam o tom fazonu, niko u svjetu ne koristi oruzje... ovaj film bi trebalo zabraniti u nasoj drzavi...
http://www.youtube.com/watch?v=iFOAzqmv4ho
BRAVE HEART 1979-2005

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 avg 2010, 15:18

tanzla je napisao/la:O bilo je, sve do prije par godina. Sa jaranima pitarima (ili oni s nama) do stadiona, **** majke jedni drugima dok je tekma, i posle na piće, uz obavezno prcanje poraženog.

Nema više toga, danas su grad naselile nekulturne i neobrazovane seljacine koje nemaju ni trunke morala ili kulture.
Sinoc sam ovdje na forumu pokušavao komunicirati sa jednim pripadnikom HZ, sam mi covjek kaže : Zajebi kulturu, sa vama samo treba u kost...sve je time receno,nažalost :oops: ljudi su iskompleksirani i optereceni.
Sa takvim dijelimo grad,a nadamo se nekim boljim odnosima.
Daj Bože.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 15:23

Pripadnik HZ ti je rekao da sa takvim treba u kost, jer ste kompleksaši ;)

Nego...
UEFA-I "ZANIMLJIVO" FINALE KUPA BIH

Sveevropska istraga u vezi namještanja utakmica polako kuca na vrata Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine. Tako je UEFA-inim istražiteljima zanimljiva utakmica finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca (2:2).

Naime, UEFA sumnja da bi revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine, odigran 19. maja ove godine na Grbavici, mogao biti namješten. Susret je završio rezultatom 2:2, a banjalučka ekipa osvojila je trofej.

Istražitelji UEFA, koji djeluju u saradnji sa Tužilaštvom u Bochumu, još su tokom žrijeba za evropska klupska takmičenja obavili razgovor sa čelnicima nekoliko fudbalskih klubova sa Balkana, a među njima su bili predstavnici Željezničara i Borca.

"Zajedno sa nama tokom tog kraćeg sastanka su bili predstavnici klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Ja sam lično taj sastanak doživio kao svojevrsno ispitivanje terena. Na startu sam vidio da UEFA pokušava doći do nekih informacija, koje bi mogle potkrijepiti neke njihove pretpostavke. Prvo pitanje koje su nam postavili bilo je da li znamo Hamdiju iz N/FSBiH. Nisam zaista znao na koga misle, možda su mislili na Hamdiju Abdića Tigra, ali mi nemamo ama baš nikakve veze sa njim. Tu sam shvatio da UEFA nema nikakvih čvrstih dokaza kojima bi se moglo potvrditi blo kakvo namještanje i oni žele time stati u kraj eventualnim mahinacijama. Mi smo se svi na tom sastanku stavili na raspolaganje da se stvari dovedu u red. Ostavili smo svoje kontakte, kako bi mogli pomoći u bilo čemu. Nama je stalo do ugleda Premijer lige i kluba koji zastupamo. Lično pozdravljam istragu UEFA-e i Tužilaštva u Bochumu, ali samo da ne budu neke inisinuacije, već samo stvari potkrepljene dokazima. Iskren da budem, imao sam dojam i još uvijek ga imam da UEFA istražuje pojedine utakmice samo na osnovu kvota na kladionicama, kretanja rezultata i neuobičajenih rezultata", kazao je za SportSport.ba Džemal Bisić, član uprave sarajevskog Željezničara.

"Ja sam samo mjesec dana tu i nemam nikakvih informacija da je neko razgovarao sa ljudima iz kluba po tom pitanju. Međutim, mi ćemo svakako ispitati sve navode vezane za naše utakmice", kratko je prokomentarisao predsjednik Borca Srđan Šuput.

"Ne mogu omalovažavati UEFA-u, ali mislim da nema govora da je ta utakmica mogla biti namještena. Mi smo sanjali taj trofej. Štampali smo majice, pripremili pobjedničku proslavu, potrošili novac... Nikada nismo ni razmišljali o tome, a sticajem okolnosti Borac je poveo sa 2:0 i utakmica je otišla u neplaniranom smjeru, pa svi smo bili šokirani zbog toga. Kasnije smo strepili i zbog prvenstva, jer se taj poraz mogao odraziti na našu igru u nastavku sezone. Hapoel je za nas bio igračka katastrofa, ali ovo nam je bilo šokantnije, jer smo posustali u finalu, u minut do 12. Mi smo u klubu zaista čisti, a da li je možda neki pojedinac učestovao u prljavim rabotama, ne znam, niti to u ovom trenutku mogu znati. Ja dok sam na čelu kluba nećemo dati nikome i trunke da sumnja u nas i regularnost naših utakmica", rekao je za SportSport.ba predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo.

UEFA i Tužilaštvo u Bochumu istražuju 24 utakmice bh. klubova, za koje postoje indicije da bi mogle biti namještene. Međutim, zvanična istraga još nije uhvatila maha, a za nekoliko dana se očekuje i zvanično saopštenje Ureda državnog tužioca u Bochumu u kojem će biti objelodanjeno o kojim se utakmicama radi i koji su ljudi pod istragom.
Nijazovštine polako hoće da isplivaju na površinu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 avg 2010, 15:25

i vas su spominjali, nije da nisu.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 15:26

ChWilla je napisao/la:i vas su spominjali, nije da nisu.
Gdje su nas spominjali? Dokaz? Link?

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 20 avg 2010, 15:26

a vi ste kao cisti i posteni cccc...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 avg 2010, 15:30

Elektrika je napisao/la:Pripadnik HZ ti je rekao da sa takvim treba u kost, jer ste kompleksaši ;)

Nego...
UEFA-I "ZANIMLJIVO" FINALE KUPA BIH

Sveevropska istraga u vezi namještanja utakmica polako kuca na vrata Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine. Tako je UEFA-inim istražiteljima zanimljiva utakmica finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca (2:2).

Naime, UEFA sumnja da bi revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine, odigran 19. maja ove godine na Grbavici, mogao biti namješten. Susret je završio rezultatom 2:2, a banjalučka ekipa osvojila je trofej.

Istražitelji UEFA, koji djeluju u saradnji sa Tužilaštvom u Bochumu, još su tokom žrijeba za evropska klupska takmičenja obavili razgovor sa čelnicima nekoliko fudbalskih klubova sa Balkana, a među njima su bili predstavnici Željezničara i Borca.

"Zajedno sa nama tokom tog kraćeg sastanka su bili predstavnici klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Ja sam lično taj sastanak doživio kao svojevrsno ispitivanje terena. Na startu sam vidio da UEFA pokušava doći do nekih informacija, koje bi mogle potkrijepiti neke njihove pretpostavke. Prvo pitanje koje su nam postavili bilo je da li znamo Hamdiju iz N/FSBiH. Nisam zaista znao na koga misle, možda su mislili na Hamdiju Abdića Tigra, ali mi nemamo ama baš nikakve veze sa njim. Tu sam shvatio da UEFA nema nikakvih čvrstih dokaza kojima bi se moglo potvrditi blo kakvo namještanje i oni žele time stati u kraj eventualnim mahinacijama. Mi smo se svi na tom sastanku stavili na raspolaganje da se stvari dovedu u red. Ostavili smo svoje kontakte, kako bi mogli pomoći u bilo čemu. Nama je stalo do ugleda Premijer lige i kluba koji zastupamo. Lično pozdravljam istragu UEFA-e i Tužilaštva u Bochumu, ali samo da ne budu neke inisinuacije, već samo stvari potkrepljene dokazima. Iskren da budem, imao sam dojam i još uvijek ga imam da UEFA istražuje pojedine utakmice samo na osnovu kvota na kladionicama, kretanja rezultata i neuobičajenih rezultata", kazao je za SportSport.ba Džemal Bisić, član uprave sarajevskog Željezničara.

"Ja sam samo mjesec dana tu i nemam nikakvih informacija da je neko razgovarao sa ljudima iz kluba po tom pitanju. Međutim, mi ćemo svakako ispitati sve navode vezane za naše utakmice", kratko je prokomentarisao predsjednik Borca Srđan Šuput.

"Ne mogu omalovažavati UEFA-u, ali mislim da nema govora da je ta utakmica mogla biti namještena. Mi smo sanjali taj trofej. Štampali smo majice, pripremili pobjedničku proslavu, potrošili novac... Nikada nismo ni razmišljali o tome, a sticajem okolnosti Borac je poveo sa 2:0 i utakmica je otišla u neplaniranom smjeru, pa svi smo bili šokirani zbog toga. Kasnije smo strepili i zbog prvenstva, jer se taj poraz mogao odraziti na našu igru u nastavku sezone. Hapoel je za nas bio igračka katastrofa, ali ovo nam je bilo šokantnije, jer smo posustali u finalu, u minut do 12. Mi smo u klubu zaista čisti, a da li je možda neki pojedinac učestovao u prljavim rabotama, ne znam, niti to u ovom trenutku mogu znati. Ja dok sam na čelu kluba nećemo dati nikome i trunke da sumnja u nas i regularnost naših utakmica", rekao je za SportSport.ba predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo.

UEFA i Tužilaštvo u Bochumu istražuju 24 utakmice bh. klubova, za koje postoje indicije da bi mogle biti namještene. Međutim, zvanična istraga još nije uhvatila maha, a za nekoliko dana se očekuje i zvanično saopštenje Ureda državnog tužioca u Bochumu u kojem će biti objelodanjeno o kojim se utakmicama radi i koji su ljudi pod istragom.
Nijazovštine polako hoće da isplivaju na površinu.
Sinoc pišeš : Peceninovi naruceni textovi, nemoj nam to ovdje postavljati.
A onda pokazuješ dvolicnost pa postavljaš slicne textove ovdje.
Sinoc mi govoriš da sam kompleksaš jer pišem na vašoj temi, a sad pokazuješ opet dvolicnost jer pišeš ti zapravo na našoj.
Zašto si licemjer :?: ,zašto nisi dosljedan svojim stavovima??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 15 gostiju.