U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Puno se naigrali ti igrači u ligama petice, još jedna utakmica i bit će prvi minuti za Dizdarevića, Čelika i slične.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poželjno je da ode što prije iz BiH, svaka sekunda ovdje je nazadovanje.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 20:14Rijad Telalovic potpiso profesionalni ugovor sa Čelikom na 3 godine,plus je dobio desetku,a cijena mu je skočila na 250.000 hiljada eura na Transfermaktu,i trenutno je najskuplji igrač Prve lige Federacije.
Ekipa pratite ovog momka,imat ćete sta vidjet.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Definitivno,našu ligu treba u širokom luku zaobilaziti,al nadam se da neće preskočit par stepenica i pokvarit sebi karijeru.DamirT je napisao/la: ↑28 nov 2025, 20:56Ma bilo gdje u PL neka izbjegava. Samo u neki klub koji razvija mlade igrace.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 20:53Samo nek ne ide u neki od sarajevskih klubova i imat će finu karijeru.
Valjda će našim mladim igračima Memic biti primjer kako se gradi karijera. Zaobići ove sarajevske klubovima kojima su pojačanja konobari iz druge hrvatske lige i krenuti putem Češke, Poljske pa i Slovenije i Slovačke.
Upravo to posao napisati. Neka Slovenija ili Ceska za pocetak. Manji neki klub idealan. U danasnje vrijeme nikad lakse nije bilo ostvariti dobar transfer. Naravno, ako se bude pravilno razvijao i sve ostalo sto ide uz to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
General505
- Kontakt:
Izgleda Celik poceo fino da radi, rijesili se problema i dugova, ohrabruje, Celiku je mjesto u vrhu, vidim i neki trening kamp pripremaju.
Ali ovo je malo neozbiljno, ako je taj mali toliki talenat tek sada potpisali profi ugovor, to se trebalo davno riješiti sigurnosti radi.
U svakom slucaju lijepo od njega, zaradit ce i Celik nesto a malom savjet sto prije bjezi sto prije sa ovog podneblja dok ne bude kasno.
Ali ovo je malo neozbiljno, ako je taj mali toliki talenat tek sada potpisali profi ugovor, to se trebalo davno riješiti sigurnosti radi.
U svakom slucaju lijepo od njega, zaradit ce i Celik nesto a malom savjet sto prije bjezi sto prije sa ovog podneblja dok ne bude kasno.
Kamo srece da se Sarajevo okrenulo drugacijoj politici, mogli su cuda napraviti uz ozbiljan skauting i rad u stvaranju mladih i modernih igraca, a ne igraca za tursku ligu. Sarajevo je moralo biti predvodnik u tome i da imamo koristi u repci.
Kako si to mogao očekivati kad nisu napravili ni jednog dobrog igrača za reprezentaciju?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Oni su isli na kartu da oni imaju korist od reprezentacije
I iskoristili su to poprilicno dobro.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
General505
- Kontakt:
Ja sam im to jednom napisao na temi Fk Sarajevo, i rekao da od tog projekta sta oni planiraju nema nista i da nerealno misle i gledaju na sve to i o sebi opcenito jer nije u klub dovoljno samo pare da dođu.
To je bilo poslije utakmice protiv Borca u Bos Novom ima par godina jer sam vidio da to nista nije kako izgleda... i kako tad tako danas.
Ali ljudi koje ja izrazito cijenim ,navijaci, me napadose na temi, izvrijeđase da nemam pojma da su divovi da treba malo vremena neki i psuju, poceli pozivat na ban, nazvaše me nekim autonomasem.
I evo sta imamo danas od kluba kakav je Sarajevoo... Nistaa ispostavilo se da sam bio u pravu kao i jos mnogi drugi.
Al poenta svega koliko su ljudi opcenito kod nas najblaze receno cudni, ne znaju, ne mogu prihvatiti realnost, kritiku, istinu, drugo misljenje..odmah vrijeđanje. Ovdje samo ako se ulizivas i klimas glavom dobar si, znaci ovca si e onda si pravi i naš si ili dio nas.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, signalidunapark i 24 gosta.