Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

nedim1993
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la nedim1993 » 04 nov 2012, 00:25

slika
Vođa zna.

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 04 nov 2012, 00:34

:) We feel you bro
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 nov 2012, 00:35

Što baš od Intera?

Inače, pokvario mi je ovaj poraz dobrim dijelom ovu odličnu večer sa Koševa.

Nisam gledao tekmu, pa ne mogu komentarisati. Visio je taj poraz već neko vrijeme i od najvećeg rivala izgubimo, tako je to.

Moramo se konsolidovati, još uvijek smo prvi uz otprilike težak raspored koji smo imali. Interu ovo mnogo znači za samopuzdanje, dobili su skoro nepobiedivi Juve i sada pucaju od samopuzdanja, dok se nadam da za nas to neće biti korak u nazad i da ćemo se brzo opravit.

Jbg, šeteta, ali to je fudbal...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 nov 2012, 00:37

S obzirom da i dalje ne shvatam zašto je svirao penal, znao sam da je bila kompenzacija, evo i sličice:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1115_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali, bit ćemo gospoda i u porazu veliki.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 04 nov 2012, 00:39

Ma moglo se i dobit, iako rezultat pokazuje drugacije.Pritisak je haman uzeo danak.Sad ce koliko toliko lakse bit a i treba se iskalit ako se moze na Nordsjelandu pa ponovo krenut u niz a taj niz mozemo odradit jer kad mozes 49 e vala mozes i narednih 10 u Serie A jer imamo najkvalitetniju ekipu u ITA.

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 04 nov 2012, 00:41

Pogba je napisao/la:S obzirom da i dalje ne shvatam zašto je svirao penal, znao sam da je bila kompenzacija, evo i sličice:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1115_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

naravno, sudije su lose to nije nista novo.Mediji nas ne vole i greske u nasu korist potenciraju.To je Italija, mrze te jer si najuspjesniji klub.Ovakve stvari treba FIGC-u na nos nabadat, oni su krivi a mi i u porazu trebamo ostat dostojanstveni kakvi i jesmo.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 nov 2012, 00:47

To mi se svida kod vas Juventusovaca sto ste i dalje ok zato ste mi drag klub i vi kao forumasi uprkos porazu i provokacijama a cinjenica je da ste uvijek u centru paznje od strane italijanski medija jer ste najtrofejni klub u Italiji i to je normalno al to prelazi malo vise okvire normalnog u Italiji al u porazu treba ostai dostojanstven :D

RESPEKT :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 nov 2012, 01:36

Morao se i poraz nekada desiti,juve je najbolja ekipa sigurno sere A i titula nece doci u pitanje.

Trezeguet
Kontakt:

Post Postao/la Trezeguet » 04 nov 2012, 02:46

Poraz je morao doci kad tad,krivo mi je sto je bas protiv Intera,al hajd jbg :roll:
Sto se tice Serie A i dalje sam ubjednjen da cemo je osvojiti... 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 nov 2012, 02:57

cudan osjecaj kad se izgubi hehehe ne znam kako da se ponasam :P ...moralo je to doc kad-tad, poraz je sastavni dio igre, desava se svim klubovima i ne pravi se nikakva frka od toga, ali eto valjda kad ne izgubis 49 meceva tesko i cudno ti padne poraz :D

inace bilo je par problema koji su kumovali ovom vcrs : prvo sto smo potrosili bezveze izmjenu za Listajnera jer se uvalio u kartone, zatim Vucinic je morao vani a nas napad je bez njega nula; to je znacilo da imamo jos samo jednu izmjenu sto je impliciralo da ne mogu uci i Pogba i Kvaljarela umjesto dva najgora vcrs Markizija i Djovinka...

inace vcrs se potvrdilo da nam je napad rak rana i da Djovinko izgleda nije igrac za prve postave Juventusa u formaciji 3-5-2, vcrs se vidjelo da pored sve zelje da se dokaze jednostavno ne zna i ne moze. O Bendtneru da ne pricam. Jedina solucija je dovodjenje klasnog spica ili klasnog desnog krila pa prelazak u 4-3-3...

inace poraz je morao doci, jer vec neko vrijeme pricam kako ne igramo dobro..Katanja, Fiorentina, Sahtjor, Nordsjiland manje-vise, Inter i jos par tekmi su tekme daleko ispod nivoa koji ocekujem od ove ekipe i onoga sto mogu pruziti. Nismo uopce bili u nekoj formi ali izvlacila nas je ta neporazenost, sad kad vise toga nema neke stvari ce se morati mijenjati...

isto tako se ne mogu oteti dojmu da smo bolje igrali pod Karerom nego pod Alesijom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 nov 2012, 03:40

Pogba je napisao/la:S obzirom da i dalje ne shvatam zašto je svirao penal, znao sam da je bila kompenzacija, evo i sličice:

Momak,ne provaljuj se,ispadas smijesan! Penal je bio i vise nego ocigledan! Marchisio povuako covjeka za dres i sakrio ruke poput djeteta. Jos nesto poskakuje ko balerina.
Jedina Tagliavento-va greska na vas racun je onaj djon start Juan-a na Vidalu,ali to pored ofsajda i Lichtsteinera nije vrijedno pomena.
Veceras ste nadigrani i to je to! ...Padoin... :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 04 nov 2012, 04:15

neroazzuro je napisao/la:

Momak,ne provaljuj se,ispadas smijesan! Penal je bio i vise nego ocigledan! Marchisio povuako covjeka za dres i sakrio ruke poput djeteta. Jos nesto poskakuje ko balerina.
Jedina Tagliavento-va greska na vas racun je onaj djon start Juan-a na Vidalu,ali to pored ofsajda i Lichtsteinera nije vrijedno pomena.
Pa vidiš li da je izvan šesnesterca!?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 nov 2012, 07:53

Pa eto care blizu smo mi.nismo daleko. A dakako da se Volim zezat Samo ovi vasi navijaci zacas planu heh.jbg nista nisam slago sve je bilo tako. Nego imal kakva dobra kafana na karauli?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 04 nov 2012, 08:32

gojzerica je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:

Pa vidiš li da je izvan šesnesterca!?
Znas li tti da je penal bio nakon 2 sek u 16,a ne da postavljas sliku od tek kad je izveden slobodni,penal je cist kao suza!

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 04 nov 2012, 09:48

Kako 49 utakmica bez poraza, to se ne broji kup protiv napolija kad su izgubili 0:2? :?

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 04 nov 2012, 10:04

Nekad je dobro izgubiti da bi shvatili koliko je pobjeda bitna ;) . Steta sto Alessio nije znao sta ce na poluvremenu kad je morao izaci Vucinic....sve u svemu poslije onih pocetnih par minuta prestali su da igraju....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 nov 2012, 10:52

Kada glavni točkovi zamašnjaci zakažu rezultat i ne može biti drugačiji.

Marchisio se k'o abdest izgubio u ona dva navrata a da je samo jednu realizovao drugačije bi se kolo vrtilo.

Pirlo neprepoznatljiv - izgubio je barem deset lopti jeftino u prostor ili u noge nekom protivničkom igraču, bilo me hastra njegove slabe partije, jbg lik igra non-stop mora doći do zasićenja.

Za Vučka šteta što je morao ranije van, Bendtner jednostavno nije lik k'o đetić i završena priča

Chiellini nije odigrao na svom nivou, puno nervoze, praznih startova gdje ga protivnik ''obleti'' ko Ferrari Golfa na auto putu

Lichtsteiner pokazivao dosta nervoze, već nekoliko kola on lošije igra i sinoć je tu frustraciju pokazao u punom svjetlu.

Giovinco i nije mogao više s obzirom na njegovu fiziki kontra fizike njihove odbrane, a pao je mislim bezze jednom u drugom poluvremenu u šesnaestercu.

Bonucci i Barzagli u ona dva gola ostavljeni na streljani kao i Gigi koji je na oba šuta bio... ali... bio je i na penalu ruci je malo falilo da zakači loptu.

Lošije igramo dok Alessio vodi ekipu, sinoć šta god je moglo krenuti po zlu krenulo je, ima dosta i žutice ne znam ko će biti na dispoziciji za sljedeće kolo. Poraz je došao kao izraz naše loše igre a ne pretjerano nadmoćne protivnikove. Imali su oni odličnu postavku i sve to ali da smo mi bili pravi drugačije bi Šemso harmoniku svir'o.

Ostaje žal ali idemo dalje.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 10:54

Pozdrav za sve prave Juventine!

Juve je prvi i ostat' ce do kraja. Losa vecer zavrsila lose i nista vise...

Volim te, Juve!! :)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 nov 2012, 11:00

Poraz ko Poraz sta ces , bilo je pitanje kad ce doci. Izgubili smo al nije smak svijeta, titula ce ostati u Turin u to budite sigurni. Sto se tice pojedinica sinoc, nemoze se vazda igrati na velkom nivou. Ako sinosnji poraz znaci da prolazimo grupu u LS onda nije problem, jer u srijedu danci moraju pasti...

U januru se nadam da ce Marotta vise dovesti tog napadaca koji moze zabiti iz po sanse a ne da stvaramo po 10 prilika a da nijedna ne unidje..

slika

i da...pozz za sve Juventine!!!!!!

Forza Juventus :!: :!:
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 04 nov 2012, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2012, 11:17

Ocjene za sinocnji poraz od nerazzurra i prekid niza ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.