Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ako krenemo po titulu kao Bayern, Bogami nam se crno piše.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- neutralan__
- Kontakt:
Ne letite pred rudu
.Težak put je do titule,težak.Ja bi bio zadovoljan da budemo među prva 3.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ngog = 4m.
Enrique = 6m + bonusi.
Poulsen, Degen, El Zhar, i najvjerovatnije Insua (u slučaju dolaska Enriquea) bi trebali biti igrači koji će napustiti klub. Dosta moguće i jedan od dvojca Meireles/Aquilani.
Sa druge strane, osim (mogućeg) dolaska Enriquea, u klub bi mogao doći i jedan štoper, a najčešće spominjani dvojac je Dann/Cahill. Prvi mi se sviđa jer je rođeni Scouser, navijač ovoga kluba, pa ću makar biti siguran u njegove nastupe. Drugi je pak kvalitetniji i bolji igrač, no, i viša je cijena. Za kraj, ne bih otpisao ni dolazak jednog napadača, ukoliko nas Ngog napusti (koja šteta
).
Što se tiče mogućih posudba, ako dođe novi štoper, Wilson bi vrlo vjerovatno mogao na posudbu, nadam se u jednog od prvoligaša, tipa Swansea, Wigan, whatever.
Enrique = 6m + bonusi.

Poulsen, Degen, El Zhar, i najvjerovatnije Insua (u slučaju dolaska Enriquea) bi trebali biti igrači koji će napustiti klub. Dosta moguće i jedan od dvojca Meireles/Aquilani.
Sa druge strane, osim (mogućeg) dolaska Enriquea, u klub bi mogao doći i jedan štoper, a najčešće spominjani dvojac je Dann/Cahill. Prvi mi se sviđa jer je rođeni Scouser, navijač ovoga kluba, pa ću makar biti siguran u njegove nastupe. Drugi je pak kvalitetniji i bolji igrač, no, i viša je cijena. Za kraj, ne bih otpisao ni dolazak jednog napadača, ukoliko nas Ngog napusti (koja šteta

Što se tiče mogućih posudba, ako dođe novi štoper, Wilson bi vrlo vjerovatno mogao na posudbu, nadam se u jednog od prvoligaša, tipa Swansea, Wigan, whatever.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
nista ja ne vjerujem dok ne izađe na sluzbenoj stanici... po tracevima do kraja prelaznog ce nam doci enrique i cahill ili dann...
You are someone else I am still right here
- Red Assassin
- Kontakt:
http://www.****.com/jose-enrique-a ... ool-terms/" onclick="window.open(this.href);return false;fera je napisao/la:nista ja ne vjerujem dok ne izađe na sluzbenoj stanici... po tracevima do kraja prelaznog ce nam doci enrique i cahill ili dann...
Jako povjerljiva stranica, al sto ti kazes dok ga ne vidim sa Kenijem ili Commolijem nista ne vjerujem..
De ti nama reci kao fan Svraka imal sta od ovog Josea ? Il je on propala investicija ? Jel on dovoljno kvalitetan igrač za Liverpoolove ambicije ove sezone ?Monolog je napisao/la:A evo i Bolton vam daruje 4 miliona funti za N'Goga.![]()

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ma bilder likStivi_Dzi je napisao/la:De ti nama reci kao fan Svraka imal sta od ovog Josea ? Il je on propala investicija ? Jel on dovoljno kvalitetan igrač za Liverpoolove ambicije ove sezone ?Monolog je napisao/la:A evo i Bolton vam daruje 4 miliona funti za N'Goga.![]()

-
- Kontakt:
Ma Enrique je masina, samo se nece naigrati pored Aurelia.

aurelio se pored aurelia nije naigrao pa mozes misliti kako ce enriqueu da bude ako dođeJimmy from the hood je napisao/la:Ma Enrique je masina, samo se nece naigrati pored Aurelia.![]()

-
- Kontakt:
fera je napisao/la:aurelio se pored aurelia nije naigrao pa mozes misliti kako ce enriqueu da bude ako dođeJimmy from the hood je napisao/la:Ma Enrique je masina, samo se nece naigrati pored Aurelia.![]()

Fera, šta ako ti kažem da je Sky Sports objavio tu vijest?fera je napisao/la:nista ja ne vjerujem dok ne izađe na sluzbenoj stanici... po tracevima do kraja prelaznog ce nam doci enrique i cahill ili dann...

http://www.skysports.com/story/0,,11669_7093105,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
last season
Succesful Dribbling - Evra 26 - Enrique 65 - Baines 26 - Clichy 21 - Cole 17
Tackle success - Evra 76% - Enrique 84% - Baines 74% - Clichy 81% - Cole 61%
Crossing Accuracy - Evra 18% - Enrique 23% - Baines 28% - Clichy 17% - Cole 20%
Moram biti iskren pa reći da je Ferin pesimizam utjecao na ovu situaciju.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Slatke muke !!!! 

- elninho_resTO
- Kontakt:
daj sta dasJimmy from the hood je napisao/la:Slabo, slabo.Monolog je napisao/la:A evo i Bolton vam daruje 4 miliona funti za N'Goga.![]()

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Red Assassin
- Kontakt:
Beton Enrike, jos + sto ga gotivim je zato sto je htio Essiena da udara(To ne smije svako), + sto fizicki lici na igraca i gladijatora a ne kao Insua ili Spearing lakse ih preskocit nego zaobic, + sto ce biti stalni ljevi bek spanije sto ce ga dici na jednu novu razinu i osvajati ce mnogo trofeja.. + Nesto slutim da ce se odlicno slagati sa Downingom , obojica su bez pardona i opasni po zivotCarlo je napisao/la:Fera, šta ako ti kažem da je Sky Sports objavio tu vijest?fera je napisao/la:nista ja ne vjerujem dok ne izađe na sluzbenoj stanici... po tracevima do kraja prelaznog ce nam doci enrique i cahill ili dann...![]()
http://www.skysports.com/story/0,,11669_7093105,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
last season

Enrique nije neko zvučno ime, ali kada se pogleda ova statistika čovjek ostane bez riječi. Prema ovim statistikama vidi se da je odličan tehničar, odnosno najbolji od svih lijevih bekova, kao i kada je riječ o tacklingu. Mislim da smo dobili strašnog igrača. Sada se treba baciti na Cahilla jer vidimo da je Coyle zainteresovan za Ngoga, a uz to možemo im uvaliti Kyrgiakosa i dodati nekih desetak miliona. To bi bio odličan posao.Red Assassin je napisao/la:Beton Enrike, jos + sto ga gotivim je zato sto je htio Essiena da udara(To ne smije svako), + sto fizicki lici na igraca i gladijatora a ne kao Insua ili Spearing lakse ih preskocit nego zaobic, + sto ce biti stalni ljevi bek spanije sto ce ga dici na jednu novu razinu i osvajati ce mnogo trofeja.. + Nesto slutim da ce se odlicno slagati sa Downingom , obojica su bez pardona i opasni po zivotCarlo je napisao/la:Fera, šta ako ti kažem da je Sky Sports objavio tu vijest?fera je napisao/la:nista ja ne vjerujem dok ne izađe na sluzbenoj stanici... po tracevima do kraja prelaznog ce nam doci enrique i cahill ili dann...![]()
last season
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
trebao bi liverpul ove sezone zavrsit medju prva tri i to minimalno iskreno jako mi je drago sto se vraca na stare staze slave .inace liverpul mi je najdrazi klub poslje za barce : 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ostali se pojačavaju, ne samo Liverpool. Jedino će Arsenal (ukoliko se potvrde odlasci Cesca i Nasrija) imati nešto slabije odrađen prelazni rok, al' sve se to može promijeniti. U svakom slučaju, ja i dalje Liverpoolu predviđam borbu za to 4. mjesto. Koliko god da su dobro poslovali sada (Henderson, Adam, Downing i Enrique), ipak to još nije dobro posloženo, a to bi moglo biti od krucijalnog značaja na početku sezone. Dakako, volio bih da griješim i da se Liverpool do posljednjeg kola bori za titulu, no nekako ne vjerujem u taj happy end.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique.
The club have now been given permission to discuss personal terms with the player, who will travel to Liverpool to undergo a medical.
SLUZBENO!
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rique-deal
The club have now been given permission to discuss personal terms with the player, who will travel to Liverpool to undergo a medical.
SLUZBENO!
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... rique-deal
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.