FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sveti
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2012, 16:57

Ronaldo2012 je napisao/la:Pa bila bi samo 2 da nas protiv betisa nije zeznuo sudija...
brate ne pokušavaj da njima nešto objasniš. Po njima barcelona nikada nije pomagana od sudija, a igrači im nisu glumci nego fair i korektni :lol:
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 nov 2012, 17:01

Ronaldo2012 je napisao/la:Pa bila bi samo 2 da nas protiv betisa nije zeznuo sudija...
a moglo je bit i 4 poraza da ne ponistise gol soldada na bernabeu ;)

EDIT: prosle sezone ste ispucali sve sto se tice pomaganja sudija ,ove sezone moraju vas koji put i ostetit ha ya,ne moze stalno voda na vas mlin :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 17:36

barca_87 je napisao/la:
a moglo je bit i 4 poraza da ne ponistise gol soldada na bernabeu ;)

EDIT: prosle sezone ste ispucali sve sto se tice pomaganja sudija ,ove sezone moraju vas koji put i ostetit ha ya,ne moze stalno voda na vas mlin :mrgreen:
do 2 kola do kraja bilo 14:8 u penalima za Real pa onda brze bolje 4 penala u dvije zadnje nebitne tekme za Barcelonu kako bi se koliko toliko poravnalo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 nov 2012, 18:37

Romariooo je napisao/la: sto se tice nagrade za najboljeg igraca svijeta, sve osim da messi to dobije bila bi cisa smijurija, iako bi i ja volio da dobije iniesta, nema teorije, to je nagrada za najboljeg igraca, a ne za igraca koji je nesto osvojio, mada i to ima svoju ulogu, al realno gledajuci messi je ubjedljivo najbolji igrac godine bio i ako ne dobije nagradu to bi bilo smijesno
Pa upravo to... Mislim to je nagrada za najboljeg igrača a ne za onog tko je najviše osvojio ... Iniesta je osvojio isto koliko i Messi , a mislim da je europsko prvenstvo kolektivna nagrada , jer kad bi se to uključivalo u uspjeh igrača to ne bi bilo ni fer prema Messiju koji ne može ni igrati na Euru (jer igra za Argentinu :lol:) ... A po individualnim uspjesima , Messi je daleko najbolji.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 nov 2012, 20:43

Kakav ba Iniesta. Drag mi je i to sve, ali nije zasluzio nagradu za najboljeg igraca na svijetu. Ni blizu. Realno. Poklonili su mu jednu nagradu ove godine, drugu sigurno nece dobit. Ne pored Messija zdravog i zivog. Pa i Ronalda.

Mislim, Messi ce uzeti nagradu u to nema sumnje. 80+ golova nije mala stvar.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 20:47

Donnie Darko je napisao/la:Kakav ba Iniesta. Drag mi je i to sve, ali nije zasluzio nagradu za najboljeg igraca na svijetu. Ni blizu. Realno. Poklonili su mu jednu nagradu ove godine, drugu sigurno nece dobit. Ne pored Messija zdravog i zivog. Pa i Ronalda.

Mislim, Messi ce uzeti nagradu u to nema sumnje. 80+ golova nije mala stvar.
Nije to realno nego je to tvoje neznanje.
Cuj ni blizu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 20:56

Inijesta je motor i mozak Barcelonine igre. Mesi je legenda izvan svih kriterija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 nov 2012, 21:14

Trebali su tu negdje uvrstiti i Ikera,ako je mogao kahn kao vicesampion svijeta, moze i Casillas sa titulom prvaka spanije i odbranom titule na ep-u,koja je i najvaznija titula od svih u protekloj godini .Ispada kao da golmani nisu dio tima, a ustvari su mozda i najbitniji. Uz to,sportista je za primjer .
S druge strane,ovo je nagrada za individualna dostignuca gdje je Messi nenadjebiv. Covek ima 73 gola u kalendarskoj godini, tako da nagrada treba ici njemu..U suprotnom,sve sem pobjede Mesija je apsurd. I cini mi se da je prosle sezone imao vise asistencija od Xavija i inijeste zajedno. :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 21:20

juznjak> je napisao/la:Trebali su tu negdje uvrstiti i Ikera,ako je mogao kahn kao vicesampion svijeta, moze i Casillas sa titulom prvaka spanije i odbranom titule na ep-u,koja je i najvaznija titula od svih u protekloj godini .Ispada kao da golmani nisu dio tima, a ustvari su mozda i najbitniji. Uz to,sportista je za primjer .
S druge strane,ovo je nagrada za individualna dostignuca gdje je Messi nenadjebiv. Covek ima 73 gola u kalendarskoj godini, tako da nagrada treba ici njemu..U suprotnom,sve sem pobjede Mesija je apsurd. I cini mi se da je prosle sezone imao vise asistencija od Xavija i inijeste zajedno. :?
Ima 82 gola.
Imao je i Ozil duplo vise od Inieste i Xavija zajedno pa sta bi ?
Jos nista niste skontali ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2012, 21:34

Zbog nekih svojih stavova - tesko ce i shvatiti... :shock:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2012, 22:19

iniestina jedina nesreca sto se tice zlatne lopte je ta sto igra u vremenu messija, da nije tako, da recimo messi malo odmori, iniesta a vjerovatno i xavi bi bili osvajaci zlatne lopte

svjetsko i dva evropska prvenstva, tri lige prvaka, domaca prvestva i sta sve ne, a uz sve to bili su glavni igraci i spanije i barce uglavnom, i xavi i iniesta su u uzem izboru za najbolje veznjake ikada, i takvi igraci ne mogu uzeti zlatnu loptu, a sigurno su na nivou jednog zidana il sta ti ja znam koga vec

jedini razlog je najveci svih vremena, leo messi, i cinjenica da igraju u isto vrijeme

leo messi ima 24 godine, 2 puta je bio drugi najbolji igrac svijeta, i kako stvari stoje 4 puta najbolji, dakle 6 godina nevjerovatne konstantnosti i igara na najvisem svjetskom nivo, nije sto je nas, al ovi podaci su nevjerovatni i niko u istoriji fudbala nije ovoliko dominirao u takvom jednom nevjerevotnom kontinuitetu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 nov 2012, 22:54

doduše samo barseloini igrači dolaze u obzir kada se radi o dodjelu lopte
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 23:33

U pojedinim medijima danas je procurila informacija da je Xavi Hernández u ovogodišnjem poretku za FIFA Ballon d'Or zauzeo četvrto mjesto, dok je Radamel Falcao zauzeo petu poziciju.
Iz FIFA-e i France Footballa nisu negirali ovu informaciju.
U borbi za Zlatnu loptu Xavi je nekoliko godina u samom vrhu - 2008. godine je zauzeo peto, a u protekle tri godine treće mjesto.

Mislim da je to to od Xavija sto se tice zlatne lopte.
Tesko da ce vise biti medju prva tri ..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 dec 2012, 14:18

Očekivani sastavi za meč sa Baskijcima ;)

slika

Golovi Messia po minutama ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 dec 2012, 14:23

Veceras ce Pedro izdominirat Baskijce :D
Trebao bi i Villu ubaciti da zabije koji gol ..

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 01 dec 2012, 17:43

abidal svoj dres poklonio francuskoj ambasadi u sarajevu, za aukciju za siromašnu djecu.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 dec 2012, 19:09

Valdes - Adriano Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta

Zasto opet Pedro ispred Ville ? :cry:
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 dec 2012, 19:14

DesimaL je napisao/la:Valdes - Adriano Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta

Zato sto je Pedro u mnogo boljoj formi i brzi od Ville koji mi ide na kapu sa onim svojim ofsajdima. Vjerovatno je i to razlog Titi za poklanjanje povjerenja Pedru.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2012, 19:20

Igrač koji nije zabio u posljednjih 7 (il' je možda 8, nisam siguran) ligaških utakmica u boljoj formi od Ville. Haj' dobro. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 dec 2012, 19:25

bparena je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Valdes - Adriano Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta

Zato sto je Pedro u mnogo boljoj formi i brzi od Ville koji mi ide na kapu sa onim svojim ofsajdima. Vjerovatno je i to razlog Titi za poklanjanje povjerenja Pedru.
po cemu je to pedro u boljoj formi od ville , majke ti ?

ne znam bas da se pedro istakao golovima i asistencijama

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.