Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Djecacicu, prokuzen si davno. Citiras svaki moj malo obimniji post u cilju da neko greskom pomisli da si ga ti napisao. Vozdra.geoxx je napisao/la: veoma si talentovan da napises veliku kolicinu gluposti u jednom postu , svaka cast
@Raul6.., odgovorit cu ti nakon utakmice ako bude potrebe, mada je besmisleno da ponavljamo iste stvari.
Utakmicu necu puno da komentarisem, mogu pohvaliti Mourinha bar sto se tice Modriceve pozicije, ali ja mislim da ovo potvrdjuje da tu nema vise hemije.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Mislim da je sad svima jasno zašto ja već dugo tvrdim da je Pepe za kuurca.
Evo opet. Pepe idiote jedan
Evo opet. Pepe idiote jedan

Sta se brinete ovo cete dobiti bez problema...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ballon d'Or sam na golmana i ODLIČAN, VRHUNSKI, BALONDORSKI PROMAŠAJ Ronalda 

iDon je napisao/la:Djecacicu, prokuzen si davno. Citiras svaki moj malo obimniji post u cilju da neko greskom pomisli da si ga ti napisao. Vozdra.geoxx je napisao/la: veoma si talentovan da napises veliku kolicinu gluposti u jednom postu , svaka cast

bez uvrede jarane , al' stvarno ne bi zelio da neko misli da ja pisem ono sto si ti napisao , mislim stvarno pises gluposti , reci da je schuster bolji i uspjesniji od Murinja u Realu je van svake pameti
koji je panj ovaj arbeloa, isprepadan frajer 

- Sportfanatik
- Kontakt:
Ko će drugi nego Ronaldo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ma nije valjda Ronaldo zabio 

2 šanse protiv Espanyola za 45 minuta,svaka čast Jozo 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
A mozda igraci igraju lose...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
2 šanse, 1 gol. To je velika ekipa.LBJ MVP je napisao/la:2 šanse protiv Espanyola za 45 minuta,svaka čast Jozo
- Sportfanatik
- Kontakt:
smiri se, zar je sada Jose loš?LBJ MVP je napisao/la:2 šanse protiv Espanyola za 45 minuta,svaka čast Jozo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nail for Real je napisao/la:Modric man of the moment za sad.
Benop je napisao/la:Modrić igra zvjerski
Ko da nije Modrić asistirao Sergiu Garciji u stilu ZidanaFKKC1932 je napisao/la:Toliko o maestralnom stoperskom dvojcu i odličnoj odbrani RealaSve ballon d'Or do Ballon d'Ora

Možda bih ja trebao postavljati taktiku Reala...Nail for Real je napisao/la:A mozda igraci igraju lose...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zole, smaras nevidjeno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zašto mene citiraš i onda spominješ Modrića?LBJ MVP je napisao/la:Ko da nije Modrić asistirao Sergiu Garciji u stilu ZidanaFKKC1932 je napisao/la:Toliko o maestralnom stoperskom dvojcu i odličnoj odbrani RealaSve ballon d'Or do Ballon d'Ora
![]()

Neznam kako nije svirana opasna igra kod gola Ronalda.
Al eto nije da nismo navikli

Visca el Barça ! Mes que un club !
Samo vam pokšuavam otvoriti oči.Mislim da Jozo ovo namjerno radi da bi mu klub morao isplatiti one silne milione.Nije on neki trener al s ovim igračima bi i Luksemburgo igrao bolje.
Namiče zato što kritikuješ odbranu koja nije ništa kriva
Namiče zato što kritikuješ odbranu koja nije ništa kriva

- Nail for Real
- Kontakt:
Koji paradoks, otvorio temu za Kantu godine a ozbiljan konkurent za istu
.

Kakva opasna igra? Opasna igra bi bila da je podigao nogu u visini ramena protivnickog igraca, ovdje je protivnik isao glavom na kopacku, nije to opasna igra. Cist gol.DesimaL je napisao/la:Neznam kako nije svirana opasna igra kod gola Ronalda.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.