BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Nista, u prvom kolu kuci, preko Kudle ce tesko. Ako nekim slucajem prodje, pomest ce ga Kohli.
Sigurno ce dati sve od sebe, i sam prolazak prvog kola bi bio fenomenalan.
Sigurno ce dati sve od sebe, i sam prolazak prvog kola bi bio fenomenalan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema Damir šanse a ovaj sa portala se ne razumi u tenis sa svojim očekivanjem. Ja zadovoljan ako Damir set uzme.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjalo bi proći Kudlu ali vrlo, vrlo teško. Kudla je odličan na travi. Ali naše je se nadati. 
“Što se tiče žrijeba zadovoljan sam jer sam izbjegao nosioca. S druge strane dobio sam igrača koji je po mjeri, ali njegova najbolja podloga je trava, prošle godine je igrao četvrto kolo Wimbledona. Bit će težak meč, ali sigurno igrač s kojim mogu da igram i mogu očekivati pobjedu. Kudla je igrač koji ima nezgodne udarce i sjajno se kreće za ovu podlogu. Spreman sam imao sam mečeve na egzibiciji u Liveroolu i turniru u Nottinghamu. Možemo očekivati dobar rezultat protiv Kudle, on će biti pod pritiskom jer brani 180 bodova. U ponedjeljak je meč sigurno i nadam se da ću uspjeti da dobijem”, rekao je naš najbolji teniser.

“Što se tiče žrijeba zadovoljan sam jer sam izbjegao nosioca. S druge strane dobio sam igrača koji je po mjeri, ali njegova najbolja podloga je trava, prošle godine je igrao četvrto kolo Wimbledona. Bit će težak meč, ali sigurno igrač s kojim mogu da igram i mogu očekivati pobjedu. Kudla je igrač koji ima nezgodne udarce i sjajno se kreće za ovu podlogu. Spreman sam imao sam mečeve na egzibiciji u Liveroolu i turniru u Nottinghamu. Možemo očekivati dobar rezultat protiv Kudle, on će biti pod pritiskom jer brani 180 bodova. U ponedjeljak je meč sigurno i nadam se da ću uspjeti da dobijem”, rekao je naš najbolji teniser.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moze Damir do seta eventualno, nesto vise vrlo tesko.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Denis Roger Federer Kudla
Za Damira na travi je nazalost fuzija Lavera, Borga i Samprasa
Covjek je prosle godine nanizao Cuevasa, Zvereva mladog i Giralda, i ispao u osmini finala gdje je Cilicu uzeo set.
Covjek je prosle godine nanizao Cuevasa, Zvereva mladog i Giralda, i ispao u osmini finala gdje je Cilicu uzeo set.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Denis Roger Rod Bjorn Pete Kudla
Ovdje se potencira da je Kudla nepremostiva prepreka zbog rezultata sa wimbledona od prosle sezone,bio je i Istomin prvak Notinghema prosle godine pa je izgubio od Dzumhura.Ocekuje se tvrd mec al nije Kudla nikako prepreka preko koje se ne moze.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ako ga je Mirza, koji je na tom turniru(govorim o ilkley ch) prosao kroz kvale prosle godine drzao u egalu i zamalo pobijedio, moze mu i Damir pruziti kvalitetan otpor i nadati se pobijedi. U svakom slucaju ima daleko vece sanse nego prosle godine kada je izvukao Rogera u prvom kolu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Prvi mec u 11.30 na terenu broj 15, streama nece biti, svaki teren ima kamere osim br. 4, br. 14 and br. 15 ....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daaaj. Imaš 16-17 terena i na tri nema streama i tu naš igra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
U 12.30, bar mislim...thelightblue je napisao/la:Prvi mec u 11.30 na terenu broj 15, streama nece biti, svaki teren ima kamere osim br. 4, br. 14 and br. 15 ....
-
- Kontakt:
Da, da, 11:30 po engleskom, 12:30 po nasem vremenuLex je napisao/la:U 12.30, bar mislim...thelightblue je napisao/la:Prvi mec u 11.30 na terenu broj 15, streama nece biti, svaki teren ima kamere osim br. 4, br. 14 and br. 15 ....
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Je li sigurno da je sutra mec bez streama? Ja kako vidim na svim stream stranicama mec je na popisu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Trebao bi biti stream! Koliko sam uspio vidjeti, jedino teren 13 nema kameru
-
- Kontakt:
Ne postoji teren broj 13hm59 je napisao/la:Trebao bi biti stream! Koliko sam uspio vidjeti, jedino teren 13 nema kameru
I ima li streama za Dzumija?
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
http://live.robinwidget.com/livematches ... 45824.htmlAnatomija je napisao/la:I ima li streama za Dzumija?
Mozda bude ovdje
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Nazalost nema.Anatomija je napisao/la:I ima li streama za Dzumija?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/1106ms.html
Evo ovo je najbolja moguca opcija, streama nazalost nema.
Evo ovo je najbolja moguca opcija, streama nazalost nema.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.