Safet Sušić - Pape

Belmin6
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Belmin6 » 04 jul 2014, 01:49

Virtu4l je napisao/la:ŠBBKBB. Šta ćemo ako se plasiramo? Koga ćemo onda slaviti?
Isto ŠBBKBB.

Ja ti samo kažem, jednom prilikom nije uspio, drugom prilikom se plasirao u najlošijoj kvalifikacijskoj grupi. Došli smo na SP, s dosta kvalitetnih igraca, upali u grupu gdje se itekako moglo proci i vratili se kuci pognute glave.

Safetu respect, hvala mu za sve, ali vrijeme je za promjene.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jul 2014, 01:49

BigBigBang je napisao/la:
Daj ba bilo ko je bolji od Susica eto Nigerija ima strucnjaka na bacanje sto ce ih odvesti ponovo u osminu finala a i love su puni :lol: Susic je jedna spodoba koja je zarad licnih interesa i svoje nestrucnosti upropastila sansu da se nadjemo medju 16 najboljih. Kad se samo sjetim kakva je euforija nastala kad smo izgubilo "samo" 2-1 od Argentine a sad poslije nekoliko utakmica Argentine skontas kakva su ekipa i skontas da su nas najlakse i sa najvise rutine pobjedili...toliko o spodobi.
Slazem se da je los trener. Da nas je unistio sa svojom "taktikom" protiv Nigerije. Ali ne zelim da vjerujem da je toliko lud da ne uci iz svojih pogresaka. Sto se tice Argentine radi se o odlicnoj reprezentaciji koja nezna da igra protiv bunkera. Cak jedna Svica je igrala bunker protiv Argentine i skoro ih zaustavila kao Iranci. Ali kao sto je Pape rekao mi neznamo da se branimo mi znamo samo da igramo napadacki. Pa makar igrali protiv Brazila ili Argentine :roll: :roll: Jedino Nigerije je dosada napala Argentinu. Ali tada Argentina nije igrala 100% kao protiv nas. Jer je vec obezbjedila prvo mjesto. Prava snaga Argentine ce se vidjeti protiv Belgije. Jer Belgijanci se nece braniti sa toliko igraca kao Svica. Argentina je je bila jos okej. Protiv Irana se je kockao i upalilo je. Tako da mu se nemoze puno prigovoriti. Ali Nigerija :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jul 2014, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jul 2014, 01:50

Belmin6 je napisao/la:Virtu, ako Safet ostane selektor, šta cemo onda ako se ne plasiramo na Euro u Francuskoj ? Neko je jednom vec pisao o opasnosti ostalih ekipa, tipa Izrael i Vels, koje sada itekako imaju za šta igrati. Šta ako nam propadne Francuska ? Izgubismo dosta igraca, ostariše nam glavni igraci, prime nekih igraca ce otici u zaborav. Koga cemo tada kriviti ?

To je nešto najgore što se može desiti za nas, ali eto.

Neka Safeta, nek nam se qrci sa zivcima, a ti i dalje gazi rijekom kojom si krenuo.

;)
Sta njega briga za to,kao i njegovog idola.Varalici je bitno da ide biznis,lijeze plata za nista 12 mjeseci u godini plus promovisu se bruderovi igraci,tale se rahat,spineri odradjuju,niko nista ne pita, a ako nam upropasti plasman naci ce on opravdanje i za to,reci ce da Wels ima Balea a da je Izrael izrastao u velesilu.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 04 jul 2014, 01:51

Ja se uzdam u igrace, sad je na njima :pray:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 01:52

Corleone, ne tuši. Ni Drina te nakon onoga ne može oprati. Svakako ideš na ignore, tek drugi forumaš kojem je to pošlo za rukom. Debelo sam se prevario ;)
calcio je napisao/la:Osim je u penziji i nema smisla raspravljati o tome. Isto bi se mogli zapitati sta bi bilo da nas je Osim vodio prije 10-15 godina...Danska na Kosevu, SCG na Marakani... ali bolje da se ne vracamo na to. Tu smo gdje smo. Cinjenica je da smo sa Papetom otisli prvi put na prvenstvo.
:thumbup:

Gdje si do sad :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jul 2014, 01:52

donniedarko je napisao/la:Ja se uzdam u igrace, sad je na njima :pray:
I da ti dodje Mourinho, opet je najvise do igraca. Oni moraju odraditi posao, bez njih nas nema nigdje. Bez obzira ko je selektor.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jul 2014, 01:55

Virtu4l je napisao/la:Corleone, ne tuši. Ni Drina te nakon onoga ne može oprati. Svakako ideš na ignore, tek drugi forumaš kojem je to pošlo za rukom. Debelo sam se prevario ;)
calcio je napisao/la:Osim je u penziji i nema smisla raspravljati o tome. Isto bi se mogli zapitati sta bi bilo da nas je Osim vodio prije 10-15 godina...Danska na Kosevu, SCG na Marakani... ali bolje da se ne vracamo na to. Tu smo gdje smo. Cinjenica je da smo sa Papetom otisli prvi put na prvenstvo.
:thumbup:

Gdje si do sad :rol:
Evo naletio malo pred spavanje :wave:
Vidim sve je po starom ovdje, stranica im je dobila jos jedan lajk. Opa :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 01:56

calcio je napisao/la:Vidim sve je po starom ovdje, stranica im je dobila jos jedan lajk. Opa :rol:
I naša ih je dobila 500 pa se ne hvalimo :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jul 2014, 01:59

Virtu4l je napisao/la:Corleone, ne tuši. Ni Drina te nakon onoga ne može oprati. Svakako ideš na ignore, tek drugi forumaš kojem je to pošlo za rukom. Debelo sam se prevario ;)
Kada vidim sa koliko se ljudi prepires, vidim da nisi ni zaluzio bolje. Nadam se da ces se i ti negdje drugo zaposliti sa odlaskom Safeta :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jul 2014, 02:00

Samo ostro,lajkujte,saljite mailove savezu,zovite telefonom,bilo sta dok varalicu ne posaljemo tamo odakle je i dosao,u konyaspor na tri mjeseca.
Šarlatan mora ici milom ili silom,nek proberu kako im je draze.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 04 jul 2014, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jul 2014, 02:01

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vidim sve je po starom ovdje, stranica im je dobila jos jedan lajk. Opa :rol:
I naša ih je dobila 500 pa se ne hvalimo :urnebes:
I to sve zene i djevojke :njanjanja:

A kod njih

slika

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 04 jul 2014, 02:03

Neka Safeta, dobar je on nama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2014, 02:04

calcio je napisao/la:I to sve zene i djevojke :njanjanja:
Ti, ja i njih 10.858 :mrgreen: dominacija
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 04 jul 2014, 02:07

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:I to sve zene i djevojke :njanjanja:
Ti, ja i njih 10.858 :mrgreen: dominacija
Jos kad bi znali sta zapoceti s njima pored Safeta :P

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 jul 2014, 02:13

Safet Sušić koliko mi god drag bio, jer ga volim kao legendu, najvećeg Bosanca fudbalera ikada, igraca Sarajeva... nije vise u mogucnosti da kvalitetno vodi ekipu. Oovj repki treba jedan GAZDA, jedan mangup veci i od Dzeke i od Spahe, koji ce sutra kad se neko digne i pocne majmunisati poslati ga na tribine.
Jedini koji to moze a nekako je "realan" je Vaha, ali on se vraca klupskom fudbalu.
Bajevic.. ne znam, nekako mi je previse bio tu oko saveza i repke, a to nije dobro jer je i on vjerovatno pod nekim deal-ovima.
Barbarez ni slucajno, umjesto da se bavi treniranjem, skupljanjem iskustva, on poker šuta...
Bazdarevic, Hadzibegic, prije par godina da, sada.. tesko..

Ugl. Pape vise nema autoriteta, izgubio je podrsku dosta navijaca a Bgm su je bez obzira na silnu promociju po portalima i facebooku izgubili i Spahic i Dzeko...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 jul 2014, 02:17

Još 5 dana ako Bog da i onda pravac Francuska. :opaopa:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jul 2014, 02:17

Ja mislim da on ide, nije ni sam lud da ostane!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2014, 08:44

" onclick="window.open(this.href);return false;

Najzad da neko jasno progovori!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 jul 2014, 09:07

Safet ostaje ,ima podrsku saveza , ima podrsku ostalih legendi (Vahe, Konjica itd ...)
ima podrsku i javnosti , samo nema podrsku kauc selektora na forumima :urnebes:
Hvala Pape samo nastavi sa radom tamo gdje si stao a forum kauc-selektori mogu ti ga puhat lagano :bih: :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jul 2014, 09:20

ALBOX je napisao/la:Safet ostaje ,ima podrsku saveza , ima podrsku ostalih legendi (Vahe, Konjica itd ...)
ima podrsku i javnosti , samo nema podrsku kauc selektora na forumima :urnebes:
Jarane. Kada za jedno pet godina Dzeko prestane igrati za reprezentaciju. Vedo jos prije uspjeh ce biti ako se igdje kvalifikujemo. Da tada ce stvarno biti uspjeh da se kvalifikujemo i ucestvujemo. To da se nikad prije nismo nema veze. Nije se ni Belgija neko vrijeme pa vidi ih sada kako melju. Najvaznije je kakvu trenutnu generaciju imas a ne sta je bilo u zadnjih 20 godina. To se zove trazenje izgovora. Ako se sada na celu sa Dzekom ne probijemo bar jednom u drugi krug EP ili SP onda necemo nikad. A igracki kvalitet za nesto takvo imamo. Pape je zakazao u najbitnoj utakmici od postojanja reprezentacije, a pojedinci to umanjuju i pravdaju. Pape je tu manje bitan jer takvog spica kao sto je Dzeko tesko cemo imati u sljedecih minimalno 20-30 godina. Pape je tu samo da postavi najbolju taktiku i da odradi odlican skauting protivnika i da pozove cim vise potencialnih igraca. Dok su jos spremna djeca iz diaspore da igraju za BiH. Koja su vise nego ocigledno 5x spremnija i bolja od "domacih" igraca. Vjerovatno zbog strucnog rada na zapadu i boljih uslova. Ta njihova spremnost nece trajati vjecno. Zadovoljavat se sa prosjecnim rezultatom sada kada imamo zlatnu generaciju ne vodi dugorocnom uspjehu reprezentacije i ostanku u top20 u sljedecih 20-30 godina.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.