FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Götze-u ocito jos niko nije objasnio da je ovo ozbiljan klub i da se moraju postovati pravila, a ne kao BvB... cccc Bozhe Bozhe...
Stern des Südens
Bas sam to sad htio da kazem, mlad je naucice abd.proFCB je napisao/la:Götze-u ocito jos niko nije objasnio da je ovo ozbiljan klub i da se moraju postovati pravila, a ne kao BvB... cccc Bozhe Bozhe...

Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mozemo mi ovde do prekosutra nagadjati i pricati kakvu ce Pep igrati formaciju,sta ce igrati Gotze itd,najbolje sacekati zvanicne utakmice i tek onda razglabati da li to valja ili ne
Ovde mediji glume trenera,i previdjaju sistem Guardiole novine ko novine moraju nesto pisati.

Ovde mediji glume trenera,i previdjaju sistem Guardiole novine ko novine moraju nesto pisati.
Ma to im je posao dok je ovaj period...kad nema nikakvih desavanja...anelbavarac je napisao/la:Mozemo mi ovde do prekosutra nagadjati i pricati kakvu ce Pep igrati formaciju,sta ce igrati Gotze itd,najbolje sacekati zvanicne utakmice i tek onda razglabati da li to valja ili ne![]()
Stern des Südens
- brzitesanj
- Kontakt:
Novinar ima jedan cilj samo da mu se novina prodaje odnosno portal čita, a kao će to drugačije postići nego bombama (a ko me shvatate šta sam htio reći) i bombastičniim naslovima Pep odradio jedan trening a oni odma nakon tog teninga već počeli pisat kako Guardiola uvodi Tiki taku u Bayern, možda je to i istima možda će stvarno Bajern igrati Tiki taku u idućoj sezoni al ne možeš to znati na osnovu jednog treninga. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
John Bryant prešao u Bayern Munchen. Naravno da je košarka u pitanju. 2012 i 2013 mvp prvensta u BBL
Igrat će se aBd i Euroliga. Spominje se cifra od 300.000 eura koja je uplaćena radi wild care

Igrat će se aBd i Euroliga. Spominje se cifra od 300.000 eura koja je uplaćena radi wild care

Naš novi ''Kobe'' BryantNeutral je napisao/la:John Bryant prešao u Bayern Munchen. Naravno da je košarka u pitanju. 2012 i 2013 mvp prvensta u BBL![]()

MIA SAN MIA!!!
Nema šanse da nas odbiju. Samo ime Bayern Munchen predstavlja veliku reklamu za euroligu.
Dobili smo igrača koji dominira u BBL-u, s tim da imaš velikog prostora za napredak. Dijeluje sporo i sigurno ima par kg viška. Sa ovim igračom sam siguran da ćemo osvojiti hladno napokon to prvenstvo.
Da napomenem da su u upravi olahko shvatili BBL, tako da su dovedeni neki polovnjaci na početku sezone. No vidjeli smo kako je sve to neslavno završilo, tako da se počelo napokon sa pravim pojačanjima. Jedina stvar što me kao brine je keš. Nadam se da Ulo ne troši keš od fudbalskog kluba
Dobili smo igrača koji dominira u BBL-u, s tim da imaš velikog prostora za napredak. Dijeluje sporo i sigurno ima par kg viška. Sa ovim igračom sam siguran da ćemo osvojiti hladno napokon to prvenstvo.
Da napomenem da su u upravi olahko shvatili BBL, tako da su dovedeni neki polovnjaci na početku sezone. No vidjeli smo kako je sve to neslavno završilo, tako da se počelo napokon sa pravim pojačanjima. Jedina stvar što me kao brine je keš. Nadam se da Ulo ne troši keš od fudbalskog kluba

Ja koliko znam to je već gotovo, neki dan objavljeno da sigurno idemo u Euroligu. To možda danas samo formalnost.Neutral je napisao/la:Nema šanse da nas odbiju. Samo ime Bayern Munchen predstavlja veliku reklamu za euroligu.
A Bryant je super pojačanje....
Bryant je super pojačanje....Neutral je napisao/la:Dobili smo igrača koji dominira u BBL-u, s tim da imaš velikog prostora za napredak. Dijeluje sporo i sigurno ima par kg viška. Sa ovim igračom sam siguran da ćemo osvojiti hladno napokon to prvenstvo.
A toliko lako za prvenstvo i neće biti. Ali gledaj u košarkaškom odjelu smo startali faktički od nule, tako da je i ovo polufinale Play off-a ove protekle sezone bio dobar uspjeh. A titula bi trebal uskoro doći.
Misliš od fudbalske ekipe ili fudbalskog odjela, jer klub je isti....Neutral je napisao/la: Jedina stvar što me kao brine je keš. Nadam se da Ulo ne troši keš od fudbalskog kluba

Čini mi se da su mu nedavno to malo bili ovi košarkaški klubovi prigovarat.....
Samo tu je specifična situacija, sve je isti klub, samo je fudbalska ekipa u sklopu AG (AG pokriva taj jedan dio kluba).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.****.de/de/basketball/bask ... 43135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ga uskoro još jedan bosanac Nihad Đedović u košarkaškoj ekipi
evo ga uskoro još jedan bosanac Nihad Đedović u košarkaškoj ekipi

Mislim da je aludirao da će Lewandovski preći u Bayern sljedeće sezone.plavetniloo je napisao/la:Backspace je napisao/la:@Billal nisam mislio na nas bavrace nego na duge momke koji njega napadaju ili sl tako da bez brige ja sam za to da ostane Klare prema tome malo bolje citaj.![]()
@secko nema veze hvala sto si se potrudio...Backspace je napisao/la:Ma Lewa je nas od 2014-te samo lagano.Zodiac je napisao/la:Uostalom i ako ode Lewa naći će se zamjena,recimo Benteke.
sine dragi pogubio si se sa tim silnim accountima, odluci se sta si i koga simpatises, na ovom accountu je bvb, pusti bayern

Luca Toni se prisjetiog sjajnog perioda u Bayernu (u prvoj sezoni osvojio double) i izjavio da mu je to najljepši period u karijeri i kako ga još mnoge stvari vezuju za Njemačku, gdje ima još uvijek mnogo prijatelja.
Meni je Luca stvarno bio drag , zanimljiv napadač.....

Inače u 60 utakmica Bundeslige, Luca je pogodio 38 puta.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko sam se samo radovao kada sam cuo da Toni prelazi u Bayern. On i Ribery su stigli 2007 godine. Dobra vremena su to bila, reklo bi se nezaboravna. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel Goetze namjerno glup bio pa Nike na predstavljanju obuko ?
Toni vec duze vrijeme daje izjave tipa igrat' cu dzaba u Bayernu.
Bilo bi fino naci mjesto za njega negdje, imam osjecaj da bi on zadovoljan bio kad bi lopte hvatao
Uvijek ostanem po pola satana YouTubeu gledajuci njega i Riberya kako se zayebavaju
[youtube][/youtube]

Toni vec duze vrijeme daje izjave tipa igrat' cu dzaba u Bayernu.
Bilo bi fino naci mjesto za njega negdje, imam osjecaj da bi on zadovoljan bio kad bi lopte hvatao

Uvijek ostanem po pola satana YouTubeu gledajuci njega i Riberya kako se zayebavaju
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma de Bgt?Backspace je napisao/la:@Billal nisam mislio na nas bavrace nego na duge momke koji njega napadaju ili sl tako da bez brige ja sam za to da ostane Klare prema tome malo bolje citaj.![]()

A odakle tebi pravo da ti bilo koga na ovom forumu vrijedjas (bilo direktno ili indirektno)? Mora da si i to pravo dobio od nekog dominatora

Obzirom na (ne)ozbiljnost tvojih postova, lijepo bi bilo da me zaobidjes u narednim. Hvala!

Procitao sam i ja taj clanak. Bio mi je drag igrac i bilo mi je jako zao kada je otisao iz Bayerna. Nerado su otisli i on i Lucio... al' sta ces kad' smo institiucija koji svako uvijek nerado napustaeffe_sa je napisao/la: Luca Toni se prisjetiog sjajnog perioda u Bayernu (u prvoj sezoni osvojio double) i izjavio da mu je to najljepši period u karijeri i kako ga još mnoge stvari vezuju za Njemačku, gdje ima još uvijek mnogo prijatelja..

Jedino je Ballack crna ovca po tom pitanju

Usput, Effe i Effenberg, vi kada pisete onda ja najradije samo citam jer nemam sta za rec

Cak vam malo i zavidim, pogotovo na tome sto brzo otipkate pogolem post

**** ti dominator tetku 

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
@Billal sto si se mene nadovezo toliko bgt nista nikom nisam uradio, a sta fali mojim postovima nikome ovdje ne smetam od bavaraca samo tebi sta si ti bgt neki svetac jel?
Jel se ti drogiras koga sam ja ba vrijedjo
.... svasta cu cuti neka ti potvrde ostali clanovi sa ove teme da nisam prema tome malo bolje citaj.
Posteno necemo raspravljati kad ti ne zelis da lijepa misljenja dijelo slazem se.
Ugodan dan.
A jel konacno ovo rijeseno za Maria u Fiorentinu?

Jel se ti drogiras koga sam ja ba vrijedjo

Posteno necemo raspravljati kad ti ne zelis da lijepa misljenja dijelo slazem se.

A jel konacno ovo rijeseno za Maria u Fiorentinu?

Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
nisam se nadovezao na tebe, i nisam te uopste uzeo na zub (da tako kazem).Nisi nikome nista uradio ali nije lijepo nikoga ni uvrijediti na forumu ni direktno a ni indirektno. Evo ja sam nesto vise od godinu dana tu, ali se uvijek kontrolisem sta cu napisati jer jednom sam preletio u postu i sad se kajem posto nas je taj lik napustio nedavno. Ovdje ima i starijih forumasa (iako sam i ja u tridesetim) i izbjegavaj to "pusti papke" i tome slicno.Backspace je napisao/la:@Billal sto si se mene nadovezo toliko bgt nista nikom nisam uradio,
Eto ti prijateljski savjet.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 03 jul 2013, 17:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Bilal drug hvala ti na prijateljskom savjetu posto si stariji i takve osobe postujem meni je ipak 24 jbg.
Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.
Pozdrav za Tuzlu. 

Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.

Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Hvala, ali ipak ti mene zaobidji u postovima ako nije problemBackspace je napisao/la: Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.![]()
Pozdrav za Tuzlu.

Pozdrav i za tebe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.